![]() |
Ne Bobo su ya :D o golü atmasaydı o kadar dakikayla Tabata nın rezil futboluna denk geliyodu nerdeyse. O golü de atsın artık lütfen yani onun gibi 3 tane pozisyon geldi adama. Diğer oyunculara sonuna kadar katılıyorum. Hakan ı da yürekten kutluyorum helal olsun be kardeşim tek başına maçı kurtardı nerdeyse. |
Alıntı:
|
Bobô zaten gününde olduğunda çoğu maçlarda gol atabilecek bir futbolcu ama gelde denizliye anlat.. |
bobo her trabzon maçında gol atıyor :) maçın yıldızı tartışmasız hakan arıkan |
Bobo mu :D :D GÜlerim anca ben buna en başta gidecekler arasında ... O golude atamasaydı yuh derdim artık... Adam koşmuyor bile sonradan girdi birde Bire birde Songu yakladı üstüne gitmekden korktu boş alanda vardı forvet dediğin orda o adamı gecmesi lazım... Bİrde inanılmaz gol kacdı . O kacan golden sonra 1 gol yeseydik şuan Boboya küfrediyor olacakdık... |
yaa niye öyle diyorsunuz o kadar da kötü değil diğerlerini eleştirin bee Bobô bugün gol attııı:D |
bobo nobre kıyaslaması yapıosanız allah aşkına nobre demeyin ya...ya nobrenin şu maç forvet adamı olarak yaptığı tek olumlu hareketi söyleyin...boboya ben çok kızıyorum hala gitsemmi kalsammı kafasında ama bobo bu sezonuda en aşğı 12-13 golle bitirir kupayla birlikte yaklaşık 20 ye dayanır ama aynısını nobre için söyleyemeyeceğim gol atamazsa komple sezon şaşırmam...gerçi bu sistem nobreye göre değil o da ayrı bi konu kanatlar olmayınca nobre ne yapsın... |
bence yine herzamanki gibi ernst ferrari ön plandaydı...sivok ve ismail biraz göze battı...fink defansif yönü iyi ofans yoq...hakan harikaydı nezamandır neden kaleye bu geçmiyor anlamıorum... |
Bobo Nobre kıyaslaması yapan yok ki. Sadece Bobo oyuna girdikten sonra bomboş bir TS defansı buldu karşısında bunu değerlendirip oyunu hemen çözmeliydi. Hakan bu kadar iyi olmasa Bobo nun işi vardı bugün bizden kısacası :D Bobo yu tabii ki çok seviyoruz ama gol atmasından çok eski performansını geri istiyoruz biz. |
Bobo kaybettiği toplarda bile olumlu birşeyler yapma çabası içerisinde ki o yetenek kendisinde mevcut. Pozisyon sezgisi de var Boboda, topları iyi takip ediyor pozisyona giriyor. Veya arkadaşlarını pozisyona sokmaya çalışıyor yani futbol oynuyor. Nobre ne yapıyor mücadele ediyor rakiple ama bir o kadar da topla çünkü kontrol edemiyor. pozisyon sezgisi yok çünkü o pozisyonlara girebilmek için hareket kabiliyeti, hız ve refleks yok. Üst düzey liglerde oynayabilecek kapasite yok. Nerde var biraz duran toplarda. Onu da çoktandır göremiyoruz. biz tutup bu adama 2 milyonun üzerinde para veriyoruz. Ayıptır günahtır. |
Türkiye`de Saat: 14:12 . |