bjk19.03 | 21-10-2006 11:30 | Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 146505)
Insanin kumasi iyi olmasi baska, yeteneginden bahsetmek baska. Ibrahim Akin'in yetenekli oldugu ortada, onu kimse tartismiyor, ama dunya oyunculariyla kiyaslanacak konumda henuz degil bence.
Gokdeniz konusuna gelince, ona tabii ki Ziya Dogan karar verecek. Buyuk ihtimalle tek forvet ve cift onliberoya donup arka ucluyu Marcelinho, Gokdeniz, Yattara'dan kurar, Musampa da belki solbekte oynar, ne de olsa sikinti cekiyor TS o bolgede ve Musampa solun tamaminda oynayabilen bir adam. | musampa solbek oynar diyen biri gökdenizin önlibero oynamasını nasıl yadırgar ya. ayrıca ibo için bu benim fikrim doğru olduğuna kalben inanıyorum.bu ülkede bazı isimler harcanıyo ve kendini harcıyo sergende kendini göstermedi ama herkes kıyaslama yapıyo real madrid de oynardı kendini harcadı diye.ceyhun ibo sergen bu isimlerin futboluna hayran oluyorum.bide gs da ayhan önlibero oynuyo gökdeniz ayhandan daha seri daha kıvarak daha hızlı kondisyon ve dayanıklılığı daha fazla top çalma özelliği daha yüksek tabi ilk tercihim gökdeniz sağ kanat
-------------------------volkan-------------------------
-----------------gökhan z.----- alex(psv)---------------------
ibrahim t.-------------------------------- wederson(ankaraspor)
---------------- seedorf------- sergie die(erciyes)---------
--------------------------ceyhun----------------------
gökdeniz---------------------------------------ibrahim a.
------------------------ crespo-------------------------
yedek:ömer(bursa),ali t.,ibrahim ü., delgado,koray,burak,nobre
benim istediğim kadro ve sistem bu |