onurozgen | 21-10-2006 16:22 | Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 142642)
Del Bosque futboldan birsey anlasa su an bir kulupte calisiyor olurdu ve onun doneminde bu kadar basarisiz olmazdik. Ayrica Arda ile Ibrahim Akin'i kiyaslamak buyuk hata olur, Akin en iyi doneminde bile Milli Takima bile girmezken Arda Turan Milli Takimi tasiyor ve Sampiyonlar Liginde 1 kere macin adami secildi ve Liverpool gibi bir takima karsi 2 asist yapti. Tekrar soyluyorum: at gozluklerini cikartin... | 1)Del Bosque'ye futboldan anlamıyor dediğin için sana inanamıyorum.Zaten onun döneminde ilk 8 haftanın 5'i ni deplasmanda ve 7'sini kırmızı kartla tamamlamıştık.Ayrıca çok yeni bir takımdık.Bu şartlarda başarısız demek insafsızlık olur.Ayrıca sonra müthiş bir seri yakalamıştı.9 maçın 7 sini kazanıp,2si berabere bitmişti.Del Bosque başımızda kalsaydı şu anda Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tur planları yapıyorduk ama neyse diyelim...
2)Arda'nın milli takıma alınıp İ.Akın'ın alınmamasını dönemin t.direktörü Ersun Yanal'a sormak lazım.Şu anda da İ.Akın F.Terim'in en çok üstünde durduğu futbolculardan.Niye alınmadığını soruyorsan onu Tigana'ya sorarım ben.Tekrar söylüyorum Arda 90 dk oynayan,İ.Akın ise 10 dk zor oynatılan bir oyuncu.Evet kıyaslamak yanlış olur.Zaten ilk kıyaslayan da sendin ben değil.
3)Artık %100 eminim.Sen de İ.Akın kompleksi var.Takmışsın adama. |