![]() |
tigananı göz bebeği BOBO Tigana'nın göz bebeği: Bobo! Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana Gençlerbirliği maçı öncesi Nobre'nin sakat, Gökhan Güleç'in de formsuz oluşu nedeniyle Bobo'ya sarıldı. Brezilyalı yıldızla yapılan idmanlarda özel olarak ilgilenen Fransız hocanın, 'Şu ana kadar senden memnunum. Ancak daha fazla sorumluluk alma zamanı geldi. Gençlerbirliği maçında elinden geleni yapacağına inanıyorum' dediği öğrenildi. Antrenmanlardaki hırslı yapısıyla dikkat çeken Bobo ise 'Yeterince pas alırsam, geçen sezon ulaştığım performansı tekrar yakalarım. Şu anda kendimi iyi hissediyorum' diye konuştu. Brezilyalı yıldız, UEFA Kupası'nda Tottenham'ı İnönü'den eli boş göndereceklerini de sözlerine ekledi. KAYNAK:karakartal.com |
seorumluluk alması önemli.ya tigana geçen sene gibi bobo güleç ikilisini koysa bence çok iyi bi ikili |
Alıntı:
|
Bence Bobo takıma yarardan cok zararı var devre arasında bir takıma kiralanarak ve boştaki yabancı hakkımızı kullanarak defansa ve klebersonun yanına defansif yönü agırlıklı bir ön libero alınmalı |
bence bize cok yararlari olcak görcenis adam daha patlamadi tam bir patlasin bobo milli takima bile gider bence cok iyi oyuncu |
bobo'nun daha aktif olması için şansa ihtiyacı wardı buyursun işte şans oynasın bakalım.. |
bobo göster artık kendini...yoksa ben çııkıp oynuyacam.. |
bobo futbolcu falan değil vasat biri |
bence bobo oynayarak daha iyi hale gelecektir. zamanla tecrübesizliğini ve son vuruşlardaki açıgını da kapatırsa çok iyi bi futbolcuyu kazanmıs oluruz. |
Bobo Bobo Bobo Bobo Bobo :) |
Türkiye`de Saat: 16:09 . |