![]() |
Okan Buruk'un Protesto Belgesi Okan'a belgeli yanıt! Okan Buruk’un alacaklarından ötürü Beşiktaş’ı mahkemeye vermesi bu oyuncunun menaceri tarafından yalanlandı ama Fanatik, Buruk’un çektiği protestoyu ele geçirdi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Önceki gün Fanatik Gazetesi'nde yayınlanan Galatasaraylı Okan Buruk'un, eski takımı Beşiktaş'tan 47 bin 500 Euro'luk alacağı nedeniyle Beşiktaş'ı mahkemeye vermesini oyuncunun menaceri jet hızıyla yalanlarken, Fanatik, Buruk'un kulübe çektiği ödeme protestosunu ele geçirdi. Milli oyuncunun menaceri Ahmet Bulut, dün böyle bir davanın olmadığını söylese de eldeki belgeler sonrası, olay farklı bir boyut kazandı. Okan Buruk'un 19 Eylül 2006 tarihinde, Beşiktaş 1. Noteri aracılığıyla Siyah-Beyazlı kulübe ödeme protestosu çektiği de böylece resmi belgelerle kanıtlanmış oldu. Kendisine yapılacak ödemenin gecikmesi nedeniyle banka aracılığıyla eski takımına protesto gönderen Okan Buruk'un, Beşiktaş'tan alacaklarını da faiziyle istemesi sonrası, Sarı-Kırmızılı oyuncunun bu aşamadan sonra ne yapacağı da merak konusu oldu. okan yaptıysam yaptım de niye kıvırıyosun ki sende .... cıktın yani |
evt okan da kendini belli etti artık.. |
oKANSIZ dan başka ne beklenirki |
OKANDAN bunlari hic beklemeesdim |
kimsenin parası BJK de kalmaz..adam sözleşmesinde o para yazıyorsa o parayı ödiceksiniz..madem ödemiceksiniz böyle futbocuların yaptığı şikayetlerle bu takımı rezil etmiceksiniz... |
sanki trilyonlarca lira alcagı var. okan ın kişiliğine yakışmayan bi davranış.!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam sonucta parasini istiyor belki isteyis sekli ters olabilir ama zamaninda vereceksin isine bakacaksin |
bizden o kadar para aldi ama 40000 e mi kaldi okan yaziklar olsun... ama Okan belkide Gayseden para alamayip sikismis olabilir ondan Besiktasin Parasina el koydurmus olabilr.. |
Niye Okan'a bu kadar tepki var? Bence adam hakli, Demiroren Ailton'lara Juanfran'lara para sacmayip kulubu bu duruma sokmasaydi. Senin maasini patronun vermese sen onu mahkemeye vermez misin? |
Alıntı:
bu 45000 e mi kaldi acaba Okan Gayseden parasini alabiliyormu !!! ne diyo A.P. Gaysede kimsenin parasi kalmaz BESIKTASTA HIC KALMAZ .... |
Alıntı:
|
insan ekmek yediği yere böyle ihanet eder mi |
Alıntı:
Biz o kadar para verdigimize gore adam gibi 45 milyarini da verseydik boyle ismimiz negatief bir sekilde cikmasaydi, yalan mi? Okan 45 milyara tenezzul edince garip oluyor, bizim yonetim edince olmuyor mu? Kimse bana kriz falan demesin, Serdar Kurtulusa 1.5 milyon dolar+2 oyuncu veren kulup 45 milyari mi bulamayacak? |
birde bu adama kaptanlık bile vermiştik,yazık çok yazık,evine döndü şmdi fukara fukara yaaşsın... |
Alıntı:
|
dünyanın parasını kazanıyo hiç top oynamıyo ve gidiyo 50.000 euro için dava açıyo ayıptır yaw. |
Alıntı:
|
Verin parasını sussun... |
Okan'a yüklenmek kadar anlamsız bir şey yok.Adam profosyonel futbolcu.Ödeyemeyeceksen o sözleşmeyi yapmazsın.Adamın Beşiktaş'lı olmadığını zaten biliyoruz.Niye böyle bir fedakarlık yapmak zorunda olsun ki.Adam buraya çalışmak için geldi,bence formanın hakkını da verdi,karşılığında parasını da ister bu kadar basit.Basiretsiz yönetim her zamanki basiretsizliğini gösterdi.Koca bir kulüp için 3 kuruş sayılacak para uğruna bizi rezil ediyorlar.Okan haklı olsa ne olur dünyanın en adi insanı olsa ne olur.Daha önceki yazılarımda da yazmıştım.Bir kulüp en çok bu kadar kötü yönetilebilirdi. |
ne vermişki ne istiyo insanın parayı istemesi için yüzü olması lazım |
adam hakettiği parasını istio bu çok doğal |
Alıntı:
|
Okan pra için herşeyi yapan bi adam |
Okan ın ne sucu var burda hangınız bı yerde alacagınızı bırakıyosunuz .Okan besıktas lı olsa bıle bu hareketı yapması gayet normal olurdu .profosyonel futbolcu bunlar beylerbedava oynayan futbolcu var mı .sacmalamayın allah askına |
Alıntı:
|
iki katını verirler okana,bakalım cincondan para alabilecekmi,bence para alamayacağını bildiği için aç kalmamak uğruna beşiktaştan para istiodur okan |
Türkiye`de Saat: 16:54 . |