![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() |
Okan'a belgeli yanıt! Okan Buruk’un alacaklarından ötürü Beşiktaş’ı mahkemeye vermesi bu oyuncunun menaceri tarafından yalanlandı ama Fanatik, Buruk’un çektiği protestoyu ele geçirdi. ![]() Önceki gün Fanatik Gazetesi'nde yayınlanan Galatasaraylı Okan Buruk'un, eski takımı Beşiktaş'tan 47 bin 500 Euro'luk alacağı nedeniyle Beşiktaş'ı mahkemeye vermesini oyuncunun menaceri jet hızıyla yalanlarken, Fanatik, Buruk'un kulübe çektiği ödeme protestosunu ele geçirdi. Milli oyuncunun menaceri Ahmet Bulut, dün böyle bir davanın olmadığını söylese de eldeki belgeler sonrası, olay farklı bir boyut kazandı. Okan Buruk'un 19 Eylül 2006 tarihinde, Beşiktaş 1. Noteri aracılığıyla Siyah-Beyazlı kulübe ödeme protestosu çektiği de böylece resmi belgelerle kanıtlanmış oldu. Kendisine yapılacak ödemenin gecikmesi nedeniyle banka aracılığıyla eski takımına protesto gönderen Okan Buruk'un, Beşiktaş'tan alacaklarını da faiziyle istemesi sonrası, Sarı-Kırmızılı oyuncunun bu aşamadan sonra ne yapacağı da merak konusu oldu. okan yaptıysam yaptım de niye kıvırıyosun ki sende .... cıktın yani
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | evt okan da kendini belli etti artık..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| yaa arkadaşım ben böyle haberler görünce utanıyorum..trilyonlaarca demişsin BJK tkaımında kimsenin parası kalamz ama madem trilyonlar değil ödesin..neden bizim adımızı bölye medyada rezil ediyolar...anca futbolcuya yükleniyorsunuz bide bu parayı bile ödemeyen yönetime bişe demiyorsunuz.. | ||
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | adam sonucta parasini istiyor belki isteyis sekli ters olabilir ama zamaninda vereceksin isine bakacaksin | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bizden o kadar para aldi ama 40000 e mi kaldi okan yaziklar olsun... ama Okan belkide Gayseden para alamayip sikismis olabilir ondan Besiktasin Parasina el koydurmus olabilr..
__________________ ADALET OLMADIKCA ISYAN BITMEZZZ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |