![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Siyah-Beyazlı yönetim tarihi bir hamlenin altına imza attı. Bundan sonra oyunculara garanti değil, maç başına ve performanslarına göre ödeme yapılması karara bağlandı. İlke imza attılar Beşiktaş yönetimi, mali açıdan, devre arası itibarı ile kulüp bünyesi ve Türk futbol tarihinde devrim sayılacak bir uygulamaya geçme kararı aldı. Yönetim kurulu tarafından hazırlanan yeni taslağa göre, artık hiçbir transfer döneminde hangi şartta olursa olsun, hiçbir oyuncuyla garanti paraya anlaşılmayacak. Bundan sonra oyunculara yapılacak her türlü ödeme, ya maç başına, ya da oyuncunun sezon içindeki çizdiği saha performansına göre düzenlenecek. Çalış-oyna-kazan Geçilecek bu yeni sistem sonrası kulübün büyük bir maddi külfetten kurtulması öngörülürken, hem de takım içindeki oyuncuların bu yolla performanslarını attıracakları düşünülüyor. Siyah-Beyazlı kulüpte, uzun yıllardan bu yana tüm oyunculara yıllık alacaklarının yüzde 30’u garanti para adı altında, peşinat olarak ödeniyordu. Bu sisteme geçilmesinin ardından, tüm futbolcular, performansları ile doğru orantılı olarak para kazanmış olacaklar. ***Alintidir***
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | isim yapmıs topcular son demlerinde para kazanmak için geliyolar zaten. böylelikle para için gelecek yabancılar ayıklanmıs olur işte!! kendini göstericek ve başarı için top oynicak yabancı daha yararlı olur. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | bu uygulama klup için iyi bi fikir gibi gözükse de para için gelenlerde zorluk çıkar..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | Belki Turkiyeden alinan oyuncular icin olabilir ama yabancilara olmaz adamlar garanti alamdan gelmiyorlar buda takim icinde ikilik yaratmasin sonra tabiki mac basina ve performasina gore para vermek iyidir | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |