![]() |
(Anket) Taraftar'ın Tepkisi Devam Etmeli mi ? Son Zamanlarda Merak Edilen Bir Soru Cevap Bekliyor ; " TARAFTAR SUSACAK MI ? " Takımını Her Türlü Koşulda 90 Dakika Susmadan Destekleyen TARAFTAR'IMIZ , Yönetim'in Akıl Sıra Erdilemeyen Davranışlarına Karşılık Tepkisine Devam Edecek mi ? Bu Yarışı Kim Kazanacak ? " Y.Demirören ve Yönetimi mi ? TARAFTAR mı ? " |
Kongreye kadar devam etmeli. |
hic hiz kesmeden devam etmeli, zaten bu futbolla bu ligin sonu gelmez bizim icin yönetim gidene kadar protestoya devam |
devam etmelı sonuna kadarrrrrrrr |
devam etmeli ama febe maçında olmamalı eğer ki edilecekse de maç sonunda edilmeli;) |
hayır dıyenın besıktaslılıgından suphe ederım |
Düşünün ki tepkiler tamamen sona erdirildi. Olur ya (ki 2 senedir de oluyor) maçın sonlarında mağlubiyete yelken açtık..! ee sonrası malum, Medya skor kötü olunca taraftar çıldırdı falan diyecek..! Bir Beşiktaş taraftarı olarak öncelikli sıkıntımız, Beşiktaşımızın saygınlığına yakışır yönetilememesi, Mevcut yönetim önümüzdeki seçimi yine kulübe milyon dolar para aktarımıyla,sözde yıldız transfer harekatıyla kazanmayı düşünüyor..iyi de 5 yıldır kaybettiğimiz, ve bu taraftara kaybettirilen itibarın hesabı ne olacak (yine tümerin,tuncayin,gerçek beşiktaşlı olduğu idda edilen topuz gibilerin mi peşinden koşacağız) Kızılay sırt reklamı,ülkenin kendi sosyal birimlerine destek vermek adına onur verici bi olay..! Peki özellikle hucum hattımız bu kadar kötü oynarken neden alt yapıdan yetiştirdiğimiz türk futbolcumuza şans verilmiyor,taraftarımızdan da bu futbolcularımıza destek olunması istenmiyor.. Haftalardır sahada hiç birşey yapamayan oyuncularımıza destek olup duruyoruz..Milyon dolarlarımıza ve kendi değerlerimize yazık ediliyor yazık |
bencede devam etmeli |
inşallah maçı alırsak maç sonunda hep bir ağızdan yönetim istifsa diye bağırılsa süper olur. düşünsenizde maçı alıyoruz hemde feneri yeniyoruz ama buna rağmen maç içinde değil maç sonunda istifaya çağırıyoruz yönetimi. |
yeniden demirören seçilirse gidene kadar tavrımız bu olmalı |
Türkiye`de Saat: 08:43 . |