![]() |
gidene kadar devam dönen namerttirr... |
Takıma destek yönetime muhakefet taa ki gidinceye kadar !!! |
Kesinlikle devam etmeli, taraftar bu işin peşini bırakmamalı asla...Bazıları da yok takım liderlik maçına çıkıyor yok takım şampiyonluğa gidiyor diyor, yahu bırakın bu işleri, bu takımdan, bu hocadan, bu yönetimden ne köy olur ne kasaba!..Bu takım bu futbolla şampiyon olursa vay Türkiye'nin haline!..Geçen sene gayse ve Fb için demiştim bu lafı, geçen sene Fb'yi, gayse'yi yerden yere vurduk, bala mala gidiyorlar diye, bu sene de aynısı biziz kimse kusura bakmasın... |
kesinlikle devam etmeli..! |
Alıntı:
Bazı olumsuzlukların meydana geldiğini belirttiğimizde de ''efendim onlar bizi yıpratmak isteyenler densin''..Yok efendim oyle şey..Protestolar devam etmeli ben eminim ki son gelişmelerden sonra edecektir de.. Burada benim amacım kimseyle polemiğe girmek değil ki zamanında moderatörlük de yapan üye olarak bana yakışmaz..Sadece içimden geldiği gibi konuştum üzerine alınan varsa beni bağlamaz.. Herkese Saygılar.. |
demirören gidene kadar durmak yok susmak yok..! |
Alıntı:
Beşiktaş ;bu ülkenin en saygın sosyal gruplarından biridir ve mevcut tüzüğü ile idare edilir..o tüzük gereği de ;yönetimler üç yılda bir kongrede seçilir..Yani ;en üst organ genel kuruldur..Trübünde istediğimiz kadar ,istediğimiz şekilde protesto edelim sonuçta kongredeki parmak hesabına kalır iş..inşallah;kongrede sağduyu kazanır ve Beşiktaşı yarınlara taşıyacak iyi bir yönetim gelir.. Saygılar.. |
marstan venusten plutondan sesimizin duyuldugu hergezegenden bu beceriksizliler toplulugu gidene kadar istifaya davet etmeye devam etmeli taraftar |
Alıntı:
|
Edilmeli ancak derbi maçları haricinde. Olumsuz bir hava yaratır bu durum futbolcuların performansı açısından.. |
Türkiye`de Saat: 22:11 . |