![]() |
Söylesene bize hoca takım niye oynamıyor ! |
Sergen'i çimlere gömermiş... Pehh... |
Arkadaşlar Yorumlarınıza Dikkat Edin Birbirinizi Kırıcı Sözler Kullanmayınız .. İyi Forumlar |
Mikrofonu koyunca söylenmiş herif göreceğiz bakalımç. |
Denizli geçen senede attı tuttu ama bu sene atıp tutmak kolay değil karşında 2 rakibin var bu sene hoca sözlerine dikkat et... |
Maalesef medyamiz daki muhabirler Denizliye dogru sorulari soracak cesarette degil.Kendi sahasinda 7 gol atmis Trabzonun nesinden bu kadar korktun,Ibrahim Toramana yer acmak icin sistem degistirmeye degermi,takim CSKA maci disinda Sampiyonlar liginde nicin hic pozisyona giremeyip iyi oynar gibi gozukme cabasindaydi gibi sorulari soracak muhabirlere Denizli zaten roportaj vermez. O yuzden cesaretli sozler soylenmis gibi gozuken ama danisikli dovus olan bu gibi roportajlara karnim tok. |
“ Futbolun güzelleşmesine damgayı Beşiktaş vurur. Bu sözü saklayın, sezon sonu çıkarıp tekrar bana gösterin.“ bakcaz hoca saklıyorum |
Sergen'den Cevap Mustafa Denizli`nin kendisi hakkında sert açıklamalar yaptığı Sergen Yalçın sessizliğini bozdu. Kime nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Mustafa Denizli`nin "Eğer eleştirilerinde çizmeyi aşarsa, onu o çizmeye koyarım" sözleriyle eleştirdiği Sergen Yalçın, tecrübeli hocanın böyle konuşmasına anlam veremediğini söyledi. Kartal`ın A2 takımını çalıştıran Yalçın, "Açıkçası Mustafa Hoca`nın bu konuşmasına şaşırdım. Herhalde ağzından kaçtı. Ben kime nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Beşiktaş`ta Mustafa Hoca`nın altında çalışıyoruz. O bizden de sorumlu. Kendisine karşı saygısızlık yapmam söz konusu değil. Yapmam da; aynı zamanda büyüğüm çünkü. Beni tanıyan tanır. Ancak yorumlarımı ayrı tutarım, istediğimi söylerim" diye konuştu. |
Alıntı:
Şimdi sayın Demirören taraftarı 6 yıl sonra kendine cephe aldı diye taraftarla uğraşacağına bu kepazelikle uğraşmalı bence.. Tek kelimeyle dingonun ahırıvari hareketler.. |
sergene laf yok dogruları soyluyor a2e baksın bırde onune gelene fark atıyorlar |
| Türkiye`de Saat: 19:49 . |