![]() |
Nouma'nın gözyaşları fransada dogdu besıktaslı oldu helal olsun sana pascal nouma devler lıgınde ınonude mac bıttı pascal aglıyor bu taraftar ıcın helal olsun gelmedı senın gıbısı |
Pascal gibisi yok ..!! Onlar benim ailem diyor.. bu taraftari seviyorum beni duygulandiriyor.. !! |
beşiktaş sevgisini içinde yaşatan ve bu sevgiyi %100 yaşayan bir insan..iyi ki varsın Pascal ve iyiki Beşiktaşlısın..! |
ulan o sert hırcın pascal aglayınca nasıl oluyor onu oyle gorunce benım bıle gozlerım dolu yok senın gıbıs be pascalllllllllll asla unutulmayacaksınnnnnnnnnn |
Bugün izleyemedim maçları bide inönüdeymiş maalesef onu da maçlardan sonra öğrendim..final nerede ve ne zaman olucak arkada$lar bilgisi olan varmı ve finalde rakibimiz hakan ünsal mı boliç mi? |
Final Maçı Pascal Nouma Ve Devler & Boliç Ve Devler Pascal Nouma Gol Atınca O Kadar Çok Sevindimki Eski Günleri Hatırladım Bir An :S |
Zaten gündüz Efes maçında salondaydı acaip tezahurat yapıldı Pascala. |
PAScaLLLllLLLLL Fransanda Doğdu BEŞİKTAŞ ' LI oldu HElal olsun Sana PAScaL NOuma !!!! Senin gibisi gelmedi gelmez... |
Alıntı:
|
tanjuyu yolladık sıra boliçte :) PAscal efsaneler arasında yerını coktan aldı adam onlar benım aılem dıye agladı be helal olsun sana!!! |
Bu alemde teksin değişilmezsin Pascal sen bizim herşeyimizsin... |
Pascal'ı çok seviyorum ya gerçekten bir insan bu kadar mı içten olur:)Genelde futbolcular oynadığı takımı tutarlar özellikle yabancılar yani överler falan ama o takımdan ayrılınca bir daha ilgilenmezler ama Pascal öyle değil onlara benzemiyor bizim için yeri ayrı:) |
senın gibisi gelmedi gelmez pascalımız...<3 |
Ermanın yanlı kararlarına rağmen yine kazandı maçı.. Seni ösledik be pascal ! |
abi adam süper ya yok böylesi ::( |
Alıntı:
Final karşılaşması Pazar günü BJK İnönü Stadyumu`nda saat 20.00`de oynanacak. |
Teşekkürler (: |
Alıntı:
Nouma seni seviyoruz yahu...Sen ağlama..Kocaman bir ailen var, dediğin gibi... |
bende izledim maçı ablamın dediği gibi acun daha belli değil dedi maçın nerde oynanacağı. inönüde oynanırsa ve pascal bide birinci olsursa düşünemiyorum bile ben orayı yıkılcak ortalık :D Tanjuyu elemelerine o kdar sevindim ki anlatamam. bir insan bu kadar kibirli havalı olamaz yaaa. biz bu yüzden yabancı oyuncuları daha çok seviyoruz işte.. spikerle tanjunun konusmalarını aynen yazıyorum. spiker:çünkü bu kadar taraftar seni mutlaka merak ediyordur, canlı olarak seni bi görmeleri lazım. Tanju: etseler nolur etmeseler nolur benim yaptıklarım ortada. Spiker. Yaptıkların ortada da seni yinede görmek istiyorlar Tanju: tabi tabi amacımız güzel şeyler yapmak zaten onlarla paylaşmak. sergeninde yaptıkları ortada ama çıkıp bi kere böyle konusmadı neseee amaaaaaan elendiler zaten :D |
pascal kapalıya çıktı resmen gözümn onunden geçti gitti yaa.Pascal gibisi yok yok yookk olamazdaa... |
final izmirde olursa sahanın içinde olurum :D pascalımın gözyaşlarına dayanamayıp ağlamayan kaç kişi var ? senin gibisi bir daha gelmez.. |
Forza PASCAL.. |
dün sabah bize söz vermişti zaten :D tanjuyu huhu yapacaktı :D |
|
Başkan Olsana, Başkan Olsana BEŞİKTAŞ'a başkan olsanaaaa, PASCAL NOUMAAAA, PASCAL NOUMAAAA BEŞİKTAŞ'a başkan olsana... |
Alıntı:
haber1903 de öyle yaziyordu bende oranin yalancisiyim :) |
Kimler geldi kimler geçti hiç birisi senin kadar sevilmedi.. |
ah pascalim ah senin gibisi varmi bizlerin hep kalbinde olacaksin senin gibisi yok be abicim seviyoruz seni pascal nouma |
Alıntı:
|
Pascal = %100 Beşiktaşlı Çok seviyorum Pascalı ya:) |
Alıntı:
|
21 pascal nouma... asla unutulmayacaksınnn |
teksin vazgeçilmezsin pascal:) |
pascal nouma ,taraftara çosku verirdi..... |
Pascal diyer oyunculara ornek olsun. Bu forma icin gercekten cani gonulden savasan oyunculari asla bu taraftar unutmaz. Pascal gibi Metin gibi Feyyaz gibi sifo gibi REcep gibi............. |
beşiktaş aşığı, gerçek beşiktaşlı... you tube yorumlarında bir söz gözüme takıldı ne kadar da güzel özetlemiş; "yerlisi, yabancısı, yönetimi, idarecisi senin ..şşaanı? yesin bea" |
floransa'da bati heykeli varsa bizde de nouma heykeli olmalidir... |
gerçek beşiktaşlı . |
hangis gerçek BEŞİKTAŞLI? a) PASCAL NOUMA b)yıldırım demirören |
hiç bir zaman unutulmucak bi futbolcu ..... |
Türkiye`de Saat: 12:38 . |