![]() |
Bu alemde teksin değişilmezsin Pascal sen bizim herşeyimizsin... |
Pascal'ı çok seviyorum ya gerçekten bir insan bu kadar mı içten olur:)Genelde futbolcular oynadığı takımı tutarlar özellikle yabancılar yani överler falan ama o takımdan ayrılınca bir daha ilgilenmezler ama Pascal öyle değil onlara benzemiyor bizim için yeri ayrı:) |
senın gibisi gelmedi gelmez pascalımız...<3 |
Ermanın yanlı kararlarına rağmen yine kazandı maçı.. Seni ösledik be pascal ! |
abi adam süper ya yok böylesi ::( |
Alıntı:
Final karşılaşması Pazar günü BJK İnönü Stadyumu`nda saat 20.00`de oynanacak. |
Teşekkürler (: |
Alıntı:
Nouma seni seviyoruz yahu...Sen ağlama..Kocaman bir ailen var, dediğin gibi... |
bende izledim maçı ablamın dediği gibi acun daha belli değil dedi maçın nerde oynanacağı. inönüde oynanırsa ve pascal bide birinci olsursa düşünemiyorum bile ben orayı yıkılcak ortalık :D Tanjuyu elemelerine o kdar sevindim ki anlatamam. bir insan bu kadar kibirli havalı olamaz yaaa. biz bu yüzden yabancı oyuncuları daha çok seviyoruz işte.. spikerle tanjunun konusmalarını aynen yazıyorum. spiker:çünkü bu kadar taraftar seni mutlaka merak ediyordur, canlı olarak seni bi görmeleri lazım. Tanju: etseler nolur etmeseler nolur benim yaptıklarım ortada. Spiker. Yaptıkların ortada da seni yinede görmek istiyorlar Tanju: tabi tabi amacımız güzel şeyler yapmak zaten onlarla paylaşmak. sergeninde yaptıkları ortada ama çıkıp bi kere böyle konusmadı neseee amaaaaaan elendiler zaten :D |
pascal kapalıya çıktı resmen gözümn onunden geçti gitti yaa.Pascal gibisi yok yok yookk olamazdaa... |
Türkiye`de Saat: 16:50 . |