![]() |
Ahmet Cakar:Beşiktaş taraftarı 100 yılın en kötü taraftarıdır" Beşiktaş taraftarı: 100 yılın en kötü taraftarıdır" Ahmet Çakar, Kanalturk ekranlarında yayınlanan Son Kale programında Başkan Yıldırım Demirören'in telefon bağlantısından sonra Beşiktaş taraftarı için açtı ağzını yumdu gözünü http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 [left] Ahmet Çakar, Kanalturk ekranlarında yayınlanan Son Kale programında Başkan Yıldırım Demirören'in telefon bağlantısından sonra Beşiktaş taraftarı için açtı ağzını yumdu gözünü Ahmet Çakar: "Yazıklar olsun böyle taraftara. 100 yılın en kötü taraftarı. Beni şeref tribününe assalar da bunu söyleyeceğim. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kötü taraftarı. Yemişim desibelini. Sen istersen stadı yık. Ne işe yarar. Geçsinler bu ayakları. tekrardan söylüyorum Beşiktaş taraftarı Türkiye'nin ve 100 yılın en kötü taraftarıdır. |
Dengesiz insan, ne konuştuğunu bilmeyen insan !! ya sen kimsin ki beşiktaş taraftarına laf atıyorsun ? Fifa tarafından dünyanın en iyi taraftarı olarak seçilmişiz sen kötülüyosun ! Sende suç yok esasında, senin gibi dengesiz konuşan bir insancığı o programa çağıranda suç !! Kaşı kendini ahmet .. |
Acik acik söyliyorum..Kim takar seni..kimsin ki..allah askina takmayin böyle serefsizlere..neden böyle yorumlari yaptiklari belli.. |
Böyle bir$eyi söylemek senin ne haddine İT ! |
konuş dur bi halt olamamış denghesiz |
bende açıklıyorum. SEN DÜNYANIN EN KÖTÜ YORUMCUSUSUN. |
sizlerde 100 yılın en kötü yorumcususunuz. Yorumunuz taraflı, basınınız taraflı, TV leriniz taraflı, liginiz taraflı. Biz hiç olmazsa "desibel" yapıyoruz.Siz ne ona buna ok atmaktan başka yapıyorsunuz? |
Reyting Uğruna Kendini Tv Önünde Pazarlayan yorumculardan bıktık sende buna dahilsin ahmet çakar İbo Açar Fink Sokar BİKİNİ giy AHMET ÇAKAR |
çarşıyı ananla mı yakaladın ulen ıt serefsiz sen kimsin hangi hakla BEŞİKTAŞI ve taraftarını ağzına alıyorsun azize nin p...içi |
arkadaslar bu adamı neden kaale alıyorsunuz kıı.. bılıyorsunuz kı havlayan köpek ısırmazzz bırakn ahmet cakar ıstedgı kadar havlasınnn... bız omuz omuza oldukca her zman son barıkat olacagızzz yeterkı omuz omuza olalımm.... FORZA BESIKTAS GERISI TRAŞŞŞ |
sinek mi vızıldıyoo neee =) :D yav geçsin bu işleri ahmet çakar dediği şeye inanmayan adamdan ne hayır gelir...bide yorumcuymus pehhhh :D araştır biraz ahmet çakar arastır haddini bil ona göre konus beşiktaş taraftarını ağzına alırken destur çek önce ... |
zerre zoruma gitmedi daha niye protesto ettiğiğmizi anlamamışlarsa bu onların salaklığı |
hay diLini é$$ék arısı soksun denqésiZ.. |
Alıntı:
:D :D :D :D :D at sineği kaçsın ağzına :D |
kaşınıyo yine biyerleri :D kurşun bağımlısımısın nesin :D:D |
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. ;) |
yaa bütün dünya kabullendi bitek bu mal kabullenememiş anlaşılan.. Yemişim desibelini. Sen istersen stadı yık. Ne işe yarar. Geçsinler bu ayakları. Peki soruyorm iyi taraftar olmak için ne yapılması lazım...Diğer takımlarda görüyomusn bnları ki bizim desteğimize dil uzatıosn şapşaaal |
gudemde kalmak içinsoyluyor |
sende futbol tarihinin en kötü hakemisin... |
Sivri acıklama yaptı amacına ulastı.. yine 1 hafta gundemde kalıcak iste... |
Hoşşşşt KÖPEK.! |
bu ahmet çakarı insan diye programlara koyanlarda akıl yoq yaa futbolla uzaktan yakından alkası yok konuşuyo işte kendi kafına göre |
Gördüğün gibi çakar mısın nesin seni kimse takmıyo...Yemişmiş desibelini sen onu yesen var ya..neyse...Umrumuzda mısın ki seni muhataba alacağız da cevap yazacağız... |
Prim yapmak isteyen Beşiktaş taraftarına sataşıyor, aç itler bunlar uğraşmayın fazla. |
Bu kendini bilmez zırvaladı diye Beşiktaş taraftarı hakikaten onun dediği gibi mi? Türkleri geçtim, birçok yabancı takım dahi bu taraftara hayranlığını dile getirirken, Çakarı kim takar. |
herkesin derdi çarşı olmuş demekki zamanında çok koymuş...bırak bu işleri ahmet çakar |
sen git bikini giy oğlan |
Gülüyorum sayın Çakar size. Bizim nasıl bir taraftar grubu olduğumuzu avrupa da biliyor artık. Ayrıca kimse bizi takdir etsin gibi bi amacımızda yok. Biz takımımızı sayın toroğlu ve sizden aferin almak için de desteklemiyoruz. Keza sizin fikirleriniz zerre kadar umrumuzda da değil. Orada konuşarak ve umrumuzda olduğunuzu düşünerek egolarınızı tatmin edebilirsiniz ancak. Komiksiniz çok komik. Dikkat çekmek için reyting almak için neler yaptığınız ne seviyesiz sözler , söylemler verdiğinizde ortada. Kim ne tarafa çekerse o tarafa gelen karakteri oturmamış birisiniz. Ortada sizi ciddiye alacak kadar önemsememizi gerektirecek hiç bir özelliğiniz yok. Adam gibi adam desek hiç değilsiniz. Sizden bizi övmenizi filan istemiyoruz. Tek istediğimiz adımızı ağzınıza almamanız ne taraftar grubumuzun ne de takımımızın. İyi ya da kötü hiç bir yorum yapmayın hakkınızda. O pis , yalaka ağzınızda hakkımızda birşey duymak iyi ya da kötü midemizi bulandırıyor çünkü... |
seni kim takar be yürü git işine senin bu söylediklerine sadece gülerim:D:D |
Reklam budalası seni :) Bikinin nerde Ahmet Çakar ? |
Bu taraftar sanada ÇAKAR, AHMET ÇAKAR... Son yüzyılın demiyorum, ASRIN EN KÖTÜ YORUMCULARINDAN ve HAKEMLERİNDENSİN Erman Toroğlu'yla birlikte... Gidin bir köşede oturun zar atıp tavla oynayın artık.. Verirsiniz birbirinizin eline... |
Seni susarken çok daha fazla seviyorum en azından saçmalamamış oluyorsun sayın Çakar... |
yemişim raulu bana göre raul futbolcu filan değil diyenden ne beklersin yine de seviyorum bu adamı:) |
sen dedinse kanundur.. |
sie!.. |
çok komiksin be çakar:D |
Iti kopegi kaale almam ben. |
sen git ilk önce bikinini giyde gel pislik |
Ahmet mi Çakar mı tısssss.. |
bu böyle laf yapar 2 gün sonra ben böyle demedim diyen bir top insan kendisi. önce bikini giy sonra o bikiniyle bu lafları yap ********. kimden kaç para alıyorsun taraftarı kötülemeye BEŞİKTAŞ üzerinden reyting yapan çenen kırılsın. o paranın hesabını nasıl vericeksin.. |
Türkiye`de Saat: 17:37 . |