![]() |
Sıradaki ANTEP,Sonra CİNCON Ne Dedik.. Şampiyonluk Bizim , Kupa Bizim ! Bu Taraftar , Bu Takım Bukadar İyiyken , Yönetim'in Bu Futbolu Gölgelemesi Biraz Can sıkıyor ama , Futbolcularımızda Artık Kenetlenmiş Şampiyonluğa ve En iyi Futbolunu Oynamaya Devam Ediyor. 6 'te 6 Dedik , OLDU ! 7 'da 7 Dedik , OLDU ! ManU 'yu DEVIRDIK ! Taraftar'ların Kafasındaki Soru , " Sıradakiiiiiiiiiiiiii ? " Sorusudur Tahminimce.. Ozaman Cevabımızı Verelim ; " Önce SIVAS , Sonra CSKA ve Sonrası... " Haydi Kartal'ım , Haydi Beşiktaş'ım , Haydi Kalk Ayağa Yürü Güneşe , Yürü Şampiyonluğa.. |
artik bu gidisle bu havayla bu öz güveniyle bizi kendimizden baska hickimse durduramaz! |
çok büyük bir özgüven kazandık bizi artık biraz zor durdururlar korksunlar ne diyim :) |
arka arkaya zorlu ve kritik maçlardan alnımızın akıyla çıktık..kendimize geldik,havamızı buluyoruz,her oyuncu kendini bulmaya başladı..önce sivas,sonra cska..haydi çocuklar..GE-Lİ-YO-RUZ..! |
takıma sonsuz destek bu arada yeter demıroren;) |
Ligde 7de 7 Yaptık Düzelttim O kısmını ;) Beşiktaşımız Futbol Olarak büyük Bir Çıkış yakaladı ve bunuda Skorada yansıtıyor helal olsun Beşiktaşım Artık Sıradaki Gelsin Demekten Başka Birşey Yok Bu Takım Böyle Oynadığı sürece Yenemeyeceği Bir Takım Yok |
hersey cok iyi güzelde su demirören den kurtulmamiza engel olmaz insallah bu güzel yükselis |
saLdır kartaLım kupaa bırakmaylım ;) |
manchester ı yenmek büyük olay ama futbol 2 türlü oynanır. 1-kendinden daha üstün futbolculardan kurulu ya da denk 2-kendinden daha düşük... 1. kısmı gerçekten iyi hallettik son 2 maçta ama 2. kısmı halledebilmemiz için biraz daha ofansif oynamamız lazım...1 2 takviyeyle bu seneyi rahat şampiyon tamamlarız... |
sıradan geçiyoruz !.. |
hepsine yeter bu koçlar. yeneceğiz evvelAllah. Tello nun durumu ne acaba. sakatlığı ciddi mi? |
süpersin kartalım saldır beşiktaşım oleyyyyyy:!!!!!!! |
inşallah.. |
Bunca eksiğe rağmen gelinen şu noktada artık bir gerçek vardır ki son 2 maç saymadığımızda çok iyi bir futbol oynamadığımız halde bu noktalara geldik.Ancak takımın kazanmaya çalışması ve kazanılan özgüven belkide en önemli olgudur bizim için.ve bu özgüvenle birde sakatlıklardan tamamen kurtulup oynamaya başladığımızda liginde avrupanında tozunu atacağızdır... |
delgado, holosko, nihat gibi cok önemli oyuncularimizdan daha hic faydalanamadik nobrenin yerine alinacak cok iyi bir forvet ile ikinci yarida sakatlarinda iylesmesiyle bu ligin acik ara sampiyon bitirebiliriz ama avrupa kupalarina veda etmemiz cok üzücü bir olay, insallah manchester wolksburgu yenemez bizde cska yi yenip uefaya gideriz cok azda bir ihtimal olsa...keske evimizdeki wolksburg macini kazansaydik |
sankı herşey biz şampiyon olalm diye ilerliyo...Allahh bozmasııın |
arkadaşlar içiniz rahat olsun bu takım bu senede şampiyon olacak ....mütiş bis eri yakaldık bir anda imkansızları baaşrdık takım rezalet durumdayken aslında kötü oynamyroduksadece goll atamıyorduk trabzonu yendi feenri ve manchestei yendii..gs ve fb şampiyon olamayaack bakın sölüyorum biz bu senede şampiyonuzzz..feenrle gsde bu haftada yenildii..eger bu akşam sivası geeçrsek şampiyonluga çok çok daha yaklaşacagız ve geeçns eneki havayıı yakalayacagızz...çünkü ne fener nedegs biim gibii takım oyunu oynayamıyorr..bakın gs ve feenr sürekli sürprriz kayıplar yapıyor gs 2 maç üst üste kanzıyosa ertesi maç pauna ve puanlar evriyor hele fener puan akybetmeye başaldımı 2 hafta üst üste puan deil puanlar kaybediyorr feenrle gs asla ligin başındada bizden iyi top oynamıyordu biz sadece gol atamıyorudk ama artık o sorunda çözüldü ben şunu SLÜYORUM BU TAKIM BU SENEDE ŞAMPİYONNNNNNNNNN |
bugun de yenersek bizi tutamazlar artık |
Bugün Hakem Faktörü Maçın Önüne Geçmezse Bol Gollü Bir Galibiyet Bekliyorum . Belkide Bu Maçla Birlikte Şimdiden Şampiyonluğun Gümbür Gümbür Geldiği Çok net anlaşılacak . Beşiktaş Top oynamıyor Diyen sözde spor yorumcuları , mustafa denizli teknik direktör değil diyen sözde spor yazarları BEŞİKTAŞ'ımızı Bugün İzleyinde Takım gÖRün .. |
abi sırayı bozma cska dan öncede diyarbakır var. :D parayla deil sırayla,sırası gelene itina ile çakılır.:D |
GSe ve FBe yenilmis.. Sivas mutlaka yenmeliyiz !! Benim biraz cekincelerim var ama insallah yener geliriz.. |
Konumuzu Devam Ettiriyoruz.. Bir Önceki Başlığımız " Sıradaki SIVAS,Sonra CSKA" idi. Şimdi " DIYARBAKIR,sonra CSKA " Şampiyonluk Aşkına Saldır Beşiktaş'ım.. |
Benim icin Cska maci cok önemli..bu maci mutlaka kazanmaliyiz ve avrupada devam etmeliyiz..yani orda iyi bir performans gösterebiliriz ve belki bir süprizle ceyrek final yari final belkide finale kadar gidebiliriz..ama tabikii önce Cskayi yenmeliyiz o maci cok zor olucak.. |
Sıradaki gelsin. |
PES Etmek Yok ! Yola Devam ! |
Aynen. Allah'ın izni ile yolumuza en güzel şekilde devam edeceğiz. |
Manisa Ve Bursadan 3'er puan Almamız Şart Oldu . |
pes etmek y0k ßu senede biz oLucaz Allahın izniyLé $ampiyon...;) |
Şampiyonluk Konusuna devam ;) |
Durmak Yok ! Şampiyonluk Konumuza Devam Ediyoruz... " Sıradaki IBB , Sonra KONYA Ş. " Saldır Beşiktaş'ım.. |
bu ikisinide kolay aşarız gibi geliyor bana.... durmak yok yola devam ;) |
ıbb macı ertelenmezse ıyıdır oynanırsa kesin kazanırız saldır beşiktaşım !! herkese ve herseye inat forma askına .. |
Şampiyonluk İçin , Arma'n için , Kupa İçin ! Saldır Beşiktaş'ım huh! Şampiyon Yola Çıktı.. |
2.ci yarı sezona ıyı basladık ınsallah boyle devam ederız . |
2 de 2 ~ Sıradakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? .. |
bekliyoruzz siradaki gelsin:D |
gaziantep maçından emin olamıyorum. ama gs ye karşı gençler maçındaki gibi açık oynarsak hayal kırıklığına uğrarız. ligin ilk yarısındaki 8 maçlık galibiyet serisindeki futbolumuzu oynarsak rahat yeneriz gs yi ferrarininde dönüşüyle. |
Gs maçından önce dünkü skor moral vermiştir bizimkilere. |
valla iki maç da sakat. Ama bu iki maçı atlatırsak önümüz açık o zaman rakipler düşünsün diyebiliriz :) |
kaldı 2G... gaziantep i yeneriz zorda olsa gs macı da berabere bitecek gibi bir his dogdu icime . |
Türkiye`de Saat: 05:52 . |