![]() |
nasıl bir heyecan vardı batuda ne yapıcağını şaşırdı ama olabilir sonuçta karşısında manu var beşiktaş formasını çok istediği her halinden belli at bu heyecanı gollere başla batu;) |
Uzun bir aradan sonra böyle bir maçta hemde ilk kez ŞL arenasında oymama şansı yakaladığı için hem şanslı hemde bu durumun verdiği heyecanla gördüğü sarıyı normal buluyorum.Umarım ki Mustafa hoca batuhanı ligte ısındırmaya başlar ve gelecekte efsaneler arasında kendisine yer bulur ... |
artik bu cocuk takima monte edilmeli nobreyede yol göstermeli |
batunun yediği sarı heyecanından normal karşılıyorum ben oyuna girmesi beni çok mutlu etti denizlinin batuhanıda düşündüğünü gösterir bu ve bnce çok önemli azar azar oynayarak ısındırcakmı yoksa nihat gibi sürekli oynatarak ısındırcakmı bilemiyorum ama ısındıktan sonra takımın önemli bir parçası olucağını düşünüyorum inşllahta öyle olur izlicez batuyu artık inşallah sivas maçında birazda olsa oynar izleme şansını buluruz özledik onuda çünkü |
artık nobre kesınlıkle oynamamalı batuhan varken bırakın 2.5 mılyon euro alan brezılyalı oyuncuyu altyapımızdakı kendı oz evladımıza sahıp cıkalım sadece besıktas ıcın degıl turkıyenın gelecegı ıcın |
Yüzündeki hırs, onun Beşiktaşlılığıdır. Batuhan oyuna girerken, koşarken, topla buluştuğu ilk anda... Bilmiyorum o an sizde benim gibi İlhan Mansız'ı gördünüz mü? |
Alıntı:
|
BEncE Batuhan Gızlı Bomba fırsat werılse messı gıbı olur..... cok tyeteneklı bence........!!! |
Alıntı:
|
mustafa hoca oynat su batuyu ılk 11 de sıvas macında gol atacak buna cok emınım |
Türkiye`de Saat: 02:18 . |