![]() |
Ben Son 3 maçımızdan En Kötü 7 Puan Çıkartacağımızı Düşünüyorum . 37 Puan Fenerin ise 3 Maçınıda Kaybedeceğini Düşünüyorum :) Rakipleri Çok Zor :D 31 Puan Bursa En Fazla 5 Puan Toplar 34 Puan Gayseri En fazla 7 Puan Toplar 35 Puan Gayse İse En Fazla 7 Puan Toplar 36 Puan 1-Beşiktaş |37| 2-G a y se |36| 3-Gayseri |35| 4-Bursa |34| 5-Fenev |31| İlk Yarı Sonucunda Büyük İhtimal Tablo Bu Şekil Olur . Kısa Bir Not : Bizden Sonra Fenerin zaten Dikiş tutmayacağını Biliyorduk Bunu Kasımpaşa maçındada gösterdiler ARtık daha Dikiş Tutmaz 3G'ye Devam :D |
BJK *Diyarbakir----3 puan *Manisa (D)---3 puan *Bursa--------1-3 puan arası F3N3R *Eskisehir (D) 1-3 puan arası *Ankaragücü (seyircisiz)---3 sonucada açık *Trabzon (D)---3 sonucada açık Bursa *Kayseri (D)--1 puan *Ankaraspor = 3 puan *Besiktas (D) inşallah üç puan karakartallarımın olacaktır Geyse *İBB---a.avcı maçı verecektir---3 puan *Antalya (D)---belli olmaz *Gençlerbirligi----3 puan GAYSERI *Bursa 1 puan *İBB (D)1 puan * Antalya 3 puan |
Ben 3 maçtan 9 puan çıkarırız diyorum. Hele bursa maçı hiçte öyle zor filan geçmeyecektir göreceksiniz. Tabi eğer önemli oyuncularda sakatlık ve cezalı olmazsa. Biz 9 puanımızı alalımda soğuk ve ölümcül nefesimizi enselerinde hisstetikçe onlar daha çok puan kaybedecekler. |
39 puanla lider tamamlarız ! |
liderlik bizimdir:)inşallah |
39 puanla lider kapatiriz, ayrica onbirde onbir ve 17 macta sadece 6 gol kalemizde görmüs olacaz bu gdiste :D |
1-bjk 37 2-f3n3r 36 3-geyse 36 4-kayseri 35 5-bursa 34 tahminim bursayla olan maçımızın berabere biteceğidir hatta skor tahmini 0-0 geri kalanı rahat alırız... |
en kötü yerimizi koruruz en ii ihtimallede 3 puan farkla lider oluruz... |
fb 38 bjk37 gs 36 |
İlk yarıyı büyük bir olasılıkla lider bitiririz, diğer bir ihtimal ve en kötü ihtimal 2.lik ile bitirme gibi bir durumumuz olur diye düşünüyrm.. |
Türkiye`de Saat: 15:51 . |