![]() |
İnönü'de Nihat'a 'YUH' sesleri Beşiktaş'ın, Diyarbakırspor'la 0-0 berabere kaldığı maçta Siyah-beyazlı taraftarlar, milli futbolcu Nihat Kahveci'yi yuhaladı!.. Büyük umutlarla sezon başında yuvasına dönen Nihat Kahveci, Beşiktaş taraftarının gözünden düştü. Beşiktaş'ın, Diyarbakırspor'la golsüz beraber kaldığı maçta çok net bir gol pozisyonunu değerlendiremeyen ve oyunun genelinde etkili olamayan milli futbolcu, 72. dakikada yerini Ekrem'e bırakırken, taraftarlarca yuhalandı. BEŞİKTAŞ YİNE GOL YEMEDİ Altı golle sezonun en az gol yiyen takımı unvanını elinde bulunduran Beşiktaş, bu özelliğini Diyarbakırspor maçında da sürdürdü. Ligde en son golü 9. haftada 2-1 kazandığı Kasımpaşa maçında, 88. dakikada penaltıdan Moritz'in ayağından yiyen siyah-beyazlılar, daha sonraki 5 lig maçında kalesini gole kapatmıştı. Diyarbakırspor karşısında da rakibine gol izni vermeyen Beşiktaş, tam 542 dakikadır gol yemiyor. TARİH TEKERRÜR ETTİ İstanbul'dan bir puanla dönen Diyarbakırspor, lig tarihinde ikinci kez Beşiktaş'ın galibiyet serisini sonlandırdı. Yeşil-kırmızılı ekip, 2001-2002 sezonunda 11. ile 19. haftalar arasında 9 maç art arda kazanan Beşiktaş ile 20. haftada Diyarbakır'da yine 0-0 berabere kalarak, rakibine çelme takmıştı |
Çoook ayıp ettik çok eğer bu görüşün aksini savunan ve şu an için formda değil diye bi oyuncunun hele ki böyle bi oyuncunun ıslıklanmasını savunan birinin Beşiktaş'lılık Duruşu'ndan ödün almadığını söyleyebilirim. |
kaçırdığı pozisyondaki nihat, bizim tanıdığımız alt yapımızdan yetişip ispanyada gol krallığı ve şampiyonluklar kovalayan nihat değildi. o kadar rahat bi pozisyonduki. yüzünü kaleye dönse rahat bi gol atabilirdi. |
Alıntı:
|
Protestoları beşiktaşlılık duruşuyla bağdaştırmak ne kadar yanlışsa sadece gol atamıyor diyede adını Beşiktaş tarihine altın harflerle yazdırmış bu kulübün alt yapısından çıkıp bizleri İspanyada tarihimizin en iyisi olacak şekilde temsil etmiş birine yapılan protestolar yakışık kalmamıştır.Sadece biraz sabretmek gerektiğini inanıyorum ki gerçek Nihat ortaya çıktığında bizlere çok maç kazandıracaktır.. |
kardeşim ii hoş söylüyorsunda dikkat ettin mi oyundan çıkarken formasında çim lekesi varmıydı???????? 2 defa seyrettim maçı ben göremedim. o kadar çok seviyorsa BEŞİKTAŞ ı çıksın medya nın önüne ben bu sezon gerektiği kadar yararlı olamadım bu seneki alacağım ücreti(3 milyon euro yu) kulübe hibe ediyorum . DESE YAAAAAAAA demez daha nizami golü yok bir gol attı oda rakip defansa çarparak gol oldu. 2 gün oldu sinirimden uyku düzenim kaçtı!!!!!!!! sinir sistemim harap oldu. adam savaşmıyor ki sahada 2. yarıda süper pas atılıyor önüne alsa belki (bu kapasiteyle zor ama) gol atacak adam şovmenliğe bürünmüş yusuf a topuk pası atıyor sen kimsin ki!!!! kendini zlatan ibrahimoviç lemi karıştırıyorsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nihat gercektende besiktasi seviyor olsaydi senelik 3bucuk milyon euroya oynamazdi.hakanm sükür,hasan sas ve aklima gelmeyen bircok oyuncu normal bir maasla top oynuyolardi cinconda.okadar teklif gelirdi onlara ama neyse.mesele bu saatten sonra nihatin cok sevdigi,herseyi borclu oldugu besiktasindan senelik aldigi para degildir mesele nihatin bu takima zararmi veriyor yararmi sagliyor meselesidir,nitekim ben kendimce hicmi hic yarari olmadi olmayacakta,hem maddi hem manevi cok zarar verdi su birkac aylik dönemde.biranönce uzunca birzaman kizaga cekilmeli,degil onbire ilk onsekizede alinmamali,devre arasi akibeti düsünülür.nobre icin hicbirsey yazmayacam,cünkü besiktasta soludugu hava bile fazladir ona.ona forma ve para veren zihniyetin suanki borcu belli zaten |
Nihat'da aynı Emre gibi 2. sezonunda açılacaktır.. |
0ynamak istemıosan söLede $utLayalım kardé$m kaç para sayıyoZ biZ sana ..! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nihat Beşiktaşımızın çocuğu ama sezon başından beri bu kadar da formsuz olunmaz ki..Bu sezonki kombineyi özellikle onu izlemek için almıştım..ancak sahada değil her hafta medyaya verdiği yorumları takip eder olduk.Oynadığı futbol ışık dahi vermiyor..saha da mı oynayacak yorumcu mu olacak karar versin önce..Aldığı yıllık ücret performansının en az 10 katı.Keza nobre de öyle..Bu paraların çok altında ücret alan canla başla oynayan oyuncular yarın öbürgün bunlara sebep sorun çıkarır takım havası bozulursa cefasını kim çekecek.. İyi yönetilen büyük bir kulüpte formsuz..futbolu ışık vermeyen bir oyuncu ismi ne olursa olsun gönderilir.Profösyenellik budur..Nihat da nobre de profösyenel futbolcular değil mi..2-3 milyon euro ya duygusallık olmaz |
Alıntı:
O zaman ilk konuşulaşacak ilk isim yine nihat olmaycaktır.Nihata gelinceye kadar çok kişiden paralarını isteyelim nasıl olur !!! |
Nihat ı bende beğenmiyorum oynamamalı ama bu şekil protestoyu hak etmiyor. Nobre yi öldürmeleri lazım Nihat a böyle yapanlar. |
Tamam Nihat gol kaçırabilir normaldir açılır amaa Nihatın saha içindeki egoist ve fatih terim vari hareketleri onu antipatik kılıyo..Ben yine sabırlı olalım derim Nihat nolursa olsun Beşiktaşın çocuğudur! |
biraz daha sabır adamı beşiktaş düşmanı etti bazı arkadaşlar açılıcaktır eminim ben kolay değil kaç senedir yurt dışında top koşturmuş biraz daha sabır lütfen;) |
8 maci pespese kazanmis bir takimin futbolcusuna yuh cekilmez kardesim kim ne derse desin ustelik besiktasim cok iyi top oynadi bu macta ama bazen sanssizlikta olacak yapacak birsey yok kismet degilmis demekki |
nıhat ne zaman takıma dönse takım bozuluo maç kazanamıyoruz.bence kesinlikle oynamamalı.olan ekreme oluyo. |
bence mu maçtaki komple protesto yersizdi olabilir takım her maçı kazanacak diye bir şey yokki gerçi çok gereksiz bir puan kaybıydı moralim bozuldu ama asıl sorun bence nihat değil nobre ve tabata bu adamlar çok acil gönderilmeli... tabata yabancı kontenjanından gönderilmeli nobre ise aldığı ücretten dolayı... |
bunalmış korkuyo adam psikolojisi bozulmuş bomboş pozisyonda aceleyle top ayağımdan gitsin yapıyo umarım 2.yarıda bambaşka bi nihat olacak inanıyorum |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nihat ispanyada sadece bir sezon iyi oynadı ki attığı gollere bakarsanız %100 şanstır. O kadar iyi olsa dönermiydi? Ki dönmedi de yd parasını kimsenin vermeyeceği bir rakama yükseltene kadar.. Alıntı:
İnsanda biraz utanma, yaptığı işe biraz saygı olur. Otursun seyretsin bu zamana kadar oynadığı topu katlanabiliyorsa kendisine zaten diyecek hiçbirşeyimiz yok. Sırf nihat mı peki? Asla.. senelerdir nobre diye bir bela var ki başımızdaki asıl en çok protestoyu onun yemesi lazım. Bir takım anca bu kadar sömürülür. |
Gerçekten onun gbi bi adama öyle müsahit bi pozisyon kaçırmak yakışmadı.. |
Hakketmedimi ?:) |
Nihat bozdu kendini..inşallah açılırr erkn karar vermemek gerek. |
nihatı yuhlayan bizden değildir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
asıl sende utanma olsa futboldan anlamadığın halde böyle boş boş sallamazsın..sana ne adamın aldığı eurolardan..İspanyadaki goller şans öylemi..sana katılıyorum ama gülmekten..aslında senin gibilerin derdini biliyorum ben..hayatında bi b..ku becerememiş olmanın sıkıntısı bunlar...mahalle kahvesine çevirdiniz bu forumu yaa.. |
Nihata yuh ceken , GER..................... , kendi altyapından yetismis , ispanya liginde 100 gol attıgında bile her firsata Beşiktaşlı olduğunu dile getiren , yetistirdiğimiz uluslararasi en büyük yıldıza , YUH ceken ger........ , sakın Rüstü'ye yaptiğiniz gibi, Nİhat'ta golleri siralamaya baslayinca , özür dileyip cicek falan vermeyin , kalp cabuk kırılan , zor onarılan birseydir , istediklerini sahaya yansıtamıyor olabilir , ama onun gözlerindeki Kartal bakisıni , ne kadar istekli oldugunu görseniz , bunu yapmazsınız , neyse daha cok yazmiyim.. |
Alıntı:
demişsin ki utanması varsa yaptığı işe saygısı olsun.Saygısı olmadığını hangi kriterlere göre göre söylüyorsun.bunu açıklarsan sevinirim.Oynadığı futboldan dolayı kendisininde memnun olmadığını oyundan alındığında yüzüne baktığında da anlarsın. Ve attığı gollere şans diyorsan da sana youtubeye bir kezde nihatın gollerini seyretmek için kullan derim ... |
Nihatın oynadığı Futbol nihat'a yakışmıyor ama taraftarada bunlar yakışmıyor. Ezikler yıllardır nihatın peşinden koştu tenezür bile etmedi adam Bence destek olacağımıza köstek olmayalım ben nihata sonuna kadar inanıyorum ... Eski nihat cok yakında İnönü Sinemasında :) |
Lig başladığından beri nihat 1 gol attı. Bobo 3 gol attı.Tabata 1 gol attı.Nobrenin daha golü yok. Holoskonun 1 golü var.15 haftada da ofans oyuncularımızın yaptığı ortadadır Yuhalanacaksa takım yuhalansın.Sadece nihat değil! |
Nihatın gol ve goller atıp taraftara kendini ispat etmek istemesi son vuruşlarına yansıyor. Kendisinden beklentinin büyük olduğunun o da farkında. Bana göre de su anda takımın dengesini bozuyor oynadığı futbol ama kalitesi belli olan bir isim. Şu da bir gerçek takımda yıldız diyebileceğimiz tek isim. Her maçtan sonra belli konular yine hortluyor. Ben soruyorum Şu an ki Nihat ile Bobo'nun , Nobre'nin ne farkı var ? Nobre zaten salmış kendini topa kafa vurmaktan aciz. Aldığı her topu geri oynuyor bir kerede topla beraber gitmeyi düşünmüyor. Kale içindeki topa dokunamıyor Bobo 5 hafta sahada dolanıyor 1 gol atıyor kenara çekiliyor. Nobre'ye sallıyoruz Bobo'nunda farkı yok o da 6 pas içinde topu kaleciye nişanlıyor. Kim ne derse desin bizde forvet oyuncusu yok. Ne Bobo ne Nobre bu takımın golcüleri değil bunu geçen seneden beri söylüyorum. Keyiflerine göre futbol oynuyor ikisi de. Bu iki isime yuh demiyorsak pardon ama Nihat'a yuh çekmek ayıp olur. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu kadar hakaret edebilmek için senin bu saydıklarını mı yapmak gerekir ? Durumu olmayan arkadaşlar yazmasın veya karşı düşüncelerine ses çıkarmasın. Ben senin bu saydıklarının hepsini yapıyorum diye yazdım malum yapamayan arkadaşlarımız vardır ses çıkaramazlar belki diye !!! Bu sözler yüzünden forumdan çıkarılmazsın ama herkes tarafından yanlış anlaşılırsın. |
Alıntı:
lütfen konuyu başka yerlere çekmeyin!!!!!!!! |
Nihatı yuhlayanı bende yuhluyorum..Nihatın hangi ağır şartlardan geçip Beşiktaşa imza attığını bilmeyenler boş konuşmasın..Bu adam 1.5 sezon topa ayak vurmadı..sürekli aynı yerlerden ağır sakatlıklar ve ameliyatlar geçirdi..yaklaşık 1 sezon hiç maç oynamadığından dolayı yüksek derecede maç kondüsyonu kaybına uğradı ve hepinizin bildiği gibi sezon başı hazırlık kampında gerekli yüklemeleri ve antremanları yapamadı..Demem o ki Nihatı bu kadar ağır eleştirmenin bir mantığı yok..hele hele o çok sevdiği klubunun müthiş taraftarı tarafından yuhlanmayı hiç hakkı yok..Bu konuda eleştirilecek biri varsa Mustafa hocadır o da..Nihat hiç ama hiç hazır değilken ısrarla Nihatı kazanmak için oynatmak, görüldüğü üzere hem Nihatı kaybetmek hem de takımın dengelerini bozmakla sonuçlandı..Ayrıca şunu da belirtmek isterim bu sezon Nihattan iyi birşeyler beklmeyin,buna göre eleştirinizi yapın..Ancak gelecek sezona hazır olabilir Nihat..Nihat büyük oyuncudur..Öyle dendiği gibi bala şansa değil büyük emekler vererk biryerlere gelmiştir..Bugün Nihat kimdir?Defolsun diyenler yarın yerin dibine geçer.. |
Türkiye`de Saat: 00:11 . |