![]() |
0ynamak istemıosan söLede $utLayalım kardé$m kaç para sayıyoZ biZ sana ..! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Nihat Beşiktaşımızın çocuğu ama sezon başından beri bu kadar da formsuz olunmaz ki..Bu sezonki kombineyi özellikle onu izlemek için almıştım..ancak sahada değil her hafta medyaya verdiği yorumları takip eder olduk.Oynadığı futbol ışık dahi vermiyor..saha da mı oynayacak yorumcu mu olacak karar versin önce..Aldığı yıllık ücret performansının en az 10 katı.Keza nobre de öyle..Bu paraların çok altında ücret alan canla başla oynayan oyuncular yarın öbürgün bunlara sebep sorun çıkarır takım havası bozulursa cefasını kim çekecek.. İyi yönetilen büyük bir kulüpte formsuz..futbolu ışık vermeyen bir oyuncu ismi ne olursa olsun gönderilir.Profösyenellik budur..Nihat da nobre de profösyenel futbolcular değil mi..2-3 milyon euro ya duygusallık olmaz |
Alıntı:
O zaman ilk konuşulaşacak ilk isim yine nihat olmaycaktır.Nihata gelinceye kadar çok kişiden paralarını isteyelim nasıl olur !!! |
Nihat ı bende beğenmiyorum oynamamalı ama bu şekil protestoyu hak etmiyor. Nobre yi öldürmeleri lazım Nihat a böyle yapanlar. |
Tamam Nihat gol kaçırabilir normaldir açılır amaa Nihatın saha içindeki egoist ve fatih terim vari hareketleri onu antipatik kılıyo..Ben yine sabırlı olalım derim Nihat nolursa olsun Beşiktaşın çocuğudur! |
biraz daha sabır adamı beşiktaş düşmanı etti bazı arkadaşlar açılıcaktır eminim ben kolay değil kaç senedir yurt dışında top koşturmuş biraz daha sabır lütfen;) |
8 maci pespese kazanmis bir takimin futbolcusuna yuh cekilmez kardesim kim ne derse desin ustelik besiktasim cok iyi top oynadi bu macta ama bazen sanssizlikta olacak yapacak birsey yok kismet degilmis demekki |
Türkiye`de Saat: 05:09 . |