![]() |
(Anket) Yerli KAKA Sahneye Çıkmalı mı? Sezon Başında , " YERLI KAKA " Olarak Transfer Edilen , Onur Bayramoğlu'nu Artık Görmek İstiyormusunuz ? Orta Saha 'da Alman Panzerlerinin Yanında Onur 'u da Görmek istermiydiniz ? ve Onur'un Oynama Şansını Nekadar Buluyorsunuz ? Forvet Arkası Oynayıp , Bobô'ya Yardımcı olarakda Oynatılıp , Hücum Yollarında da Bize Daha Fazla Yararlı olacağınıda Hatırlatalım |
Isteriz ama cocuk ortalikta yok..A-takimda gözükmüyor..A2 maclarina takip etmeye calisiyorum daha gecen hafta gsye karsi yoktu..Yani daha A-takimin antremana bile cikmiyor.. Necip var o oynamiyor...BAtuhan...Ridvan...var oglu var ama kimse oynatmiyor |
Denizli varken oynama şansını çok zor görüyorum...Uğur'u oynatır, onu oynatmaz o!.. |
onur var ridvan, erkan zengin, batuhan, necip var arada bi ismayili oynarkana gördük o kadar. bu cocuklar ne zaman oynuyacak ne zaman görecez bunlari? peki oynamayacaklardi niye alindilar? mustafa hoca bu konuda bizleri bilgilendirmeli yazik oluyor genclere |
Onur Bayramoğlu Denizli varken Oynayamaz |
a milli takımda oynayan batuhan bıle 18 alınmıyosa anca a2 de oynar onur |
Ben Denizlinin bu zamana kadar Turk futboluna armagan ettigi bir genc hatirlamiyorum.Bu yastan sonrada genclere onem verecegini sanmam.Birakin yeni genc kazanmayi iyi futbolcu olacagi belli genclere(Batuhan,Ridvan gibi) bile tahammulu yok. |
Alıntı:
|
En azından 10 dakika 15 dakika oynamalıdır. Ancak bende denizlinin oynatmayacağı kanaatindeyim |
Evet oynasın. Ancak maç öncesi taraftarlardan imzalı senet isterim. 2 pas hatasında yuhalamayacaklar. Top kaptırdığında "aauwwuu" demeyecekler. Destekleyecekler. Yeni Serdar Özkan vakaları istemiyorum. |
Türkiye`de Saat: 08:08 . |