![]() |
Alıntı:
|
tabiki oynamalı ancak onurun fizik yapısı çok zayıf güçlenmeli batuhan oynamıyorken onun oynaması imkansız gibi oynamasını çok isterim en azndan arada bir oyuna girmeli ama denizli pek düşünmüyor inşallah önümüzdeki senelerde oynar çnkü çok yetenekli olduğını biliyorum sergen de çok yetenekli diyorsa durup bir düşünmek gerek |
Hocam ne ''Yerli Kaka'sı''.Güldürmeyin Allah aşkına adamı. |
bizim takım ne zaman rahat maç kaznamaya başlar 2. yarılarda bu çocuklar denenir aksi taktirde forma şansı bulamazlar |
ben genç ve yetenekli bir futbolcu olsam beşiktaşa transfer olmak istemezdim açıkçası. tabii denizli takımın başındayken. adam resmen gençleri harcıyor yahu. ben batuhanı denerdim en azından. bu kadar insan necip diyor. kimmiş bu necip der denerdim. erkan zengini 1 maç mı oynatmaz insan. rıdvan geçen sene en başarılı genç seçildi, büyük ihtimalle seneye takasta kullanılır. bizim geleceğimiz kötü açıkçası. borcumuz çok, gençleri harcıyoruz.yeni futbolcu alacak paramız olmayacak ve elimizde yetenek te kalmayacak. |
Batuhan-Aydın Karabulut ları harcamış bir yorumcu kılıklı teknik direktör bu çocuğu hayatta oynatmaz.! Boşa heves yapmanın alemi yok. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:04 . |