![]() |
bunun talipleridemi var allah allah :D |
kalmali gokhan ayri konu ama serdarda yetenegin herturlusu var ve oynayabilir ilerde ayrica hala genc yasta daha |
Bakıyorum da Serdar Ozkan gibi bir oyuncuyu millet sahiplenmiş bayağı..Arkadaşlar bu Serdar değil mi onca takımda kiralik oynatılıp pişmesi beklenen?Bu oyuncumuz değil mi ilk başlarda her sene kamp kadrosunda olup sonra yollanan ama geldiğinde 1 arpa boyu bile yol almadığı gözlenen? Bu oyuncumuz değil mi zamanında hepimizin bir ağızdan gönderilmesi gerek dediğimiz oyuncular içinde yer alan kişi?Bir anda nedir çoğumuzu çarkettiren şey?Anlamış değilim..Tabii hepimizin kendi görüşü sonuçta saygı duymak gerek.. Bana kalırsa 2 dk bile düşünülmesin üzerine para da alınacaksa yollayın..Tabii burada haberin doğruluğu da tartışılmalı o ayrı konu.. |
gökhan zan transferinden sonra cincon için bi isabetli transfer daha zuhahahah :D |
karşılığında ardayı vereceklerse verelim |
Hiç üzülmem, gayse'ye gittiğine de sevinirim...Arda'ylan müthiş ikili olurlar, ama sahada değil, alemlerde!.. |
Serdar harbi Beşiktaşlıdır. Kal denirse kalır... İnşallah da uzun yıllar Beşiktaş forması giyecek duruma gelir, çok istiyorum onu bu takımın kaptanı olarak görmeyi ilerde. |
Serdar Gs de ne yapacak anlayamadım keita yı mı kesecek kewell ı mı arda yı mı çok saçma bi haber gibi geldi bana Serdar da bizi bırakmaz bence çünkü hatanın kendisinde olduğunu biliyor bu takımda yeterince şans buldu şimdi giderek ihanet etceğini sanmıyorum o bizim içimizden yetişme sonuçta. |
gökhan zanı kakaladığımız gibi şunu da yerli messi diye kakalasak resmen kurtuluruz.Bu adamın bizim eski SERTAN ESER den farkı yok.Salla gitsin... |
Gitsin yanına da Bonus olarak Nobre yi veririz. |
Türkiye`de Saat: 14:51 . |