![]() |
cift forvetmi ...takimda bobo ve batuhandan baska gercek forvet futbolcusu yokki nobreyi futbolcu yerine saymiyorum ....yani bu takim ancak bobo ve batu ile oynarsa cift forvet oynamis olur gerisi yalan |
Çift forvete geçilceğini sanmıyorum ama geçilirse Bobo Nihat gerçekten en uygun ikililerden biridir bizim takımımızda. |
İmkansız...4-2-3-1'e devam eder hoca...İlerde bırakır tek başına Bobo'yu, arkasında Tello veya Yusuf, diğer ortasaha elemanları da Nihat-Ekrem-İso üçlüsünden 2'si olur, Ernst-Fink banko zaten... Yine hücumda sıkıntı yaşayacağız yanii, yeni bi 1-0 geliyor diyebiliriz şimdiden, ama artık buna da razıyım n'apim, kazanalım da... |
şuan çift forvet oynicaksak boboyla batuhandan başkası olmaz. batuyu 90 dk oynatmicana göre nobre bobo olucak hadi hayırlısı ben bu maçta nobreyle bobonun gol bulcaklarını düşünüyorum |
bu macada 8 defans ıle cıkar bu seferde sımpson a yakın markaj oynatır tehlıkelı oyuncu ya!!! |
dunya futbolu alan daraltiyor biz hala adam daraltiyoruz b iste bi gariplik var bence |
bobo ve batu süper ikili olur;) |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |