![]() |
tigana bu saatten sonra benim için pek önemli değil,oyuna önemli bir katkısı yok,yaptığı hatalar da ortada,şu ara hoca değişimi yanlış olur onun için arkasındayız tigananın |
Alıntı:
Takimin 4 onemli oyuncusu eksikse, sahada 2 futbolcu zaten sakat sakat oynuyorsa, buna ragmen bir takim 90 dakika boyunca rakibe tek pozisyon vermiyorsa ben takima yuklenmem. Ama maalesef o son saniyede yenilen gole bakiyor herkes ve ona gore yorum yapiyor. Su anda sabiri ve istikrari hakeden ve ihtiyaci olan bir takim varsa Besiktas'tir. Sezon basindan beri uzun sureli cezalar, arka arkaya gelen sakatliklar, kalabalik ve agir fikstur, sonucta ben puan kayiplarini normal karsiliyorum ve sabir ediyorum. Oyle istifa diye bagrinip zeytinyagi gibi uste cikmak kolay, asil zor olan sey bizim vefakar taraftar olarak yaptigimiz seydir. |
Alıntı:
|
Nasil olurmus peki? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tiganayı eleştirmek de haklılık payınız olabilir ama yeni kurulmuş bir takım için çok şeyler beklemek yanlış olduğunu düşünüyorum yeni kurulmuş bir takımdan çok iyi oynamasını ,çok gol atmasını,rakibinizi perişan etmesini bu da yetmedi şampiyon olmasını bunların hepsini istemek abes değilmi |
Alıntı:
Oyle lagalugayla olmuyor maalesef, vefakar bir taraftarim diyorsan nedenlerini de aciklamalisin. |
Vefakar taraftar hocanın arkasında duran değil Beşiktaş'ın arkasında duran taraftardır, Beşiktaşın hakkını gözetendir, doğruya doğru yanlışa yanlış diyendir, geleceği önceden görendir, sabretmek gerekiyorsa sabredendir.. |
Alıntı:
Unutma ki o hoca da Besiktas'in menfaatleri icin gorev yapiyor Baki Mercimek gibi. Iyi ve vefakar taraftar hem kulubun, hem o kulup icin ter akitan her kisinin arkasinda durmalidir bana gore. Ha, elestiri olacak tabii, ama bir antrenoru bu kadar kolay kovmak bence yakismiyor. |
su anda hocanin arkasinda durmakla besiktasa en büyük vefakarlik yaptigimizi düsünüyorum..sonucta hepimizin ortak noktasi besiktasimizin basarisidir |
Alıntı:
|
Arkadaşlar Türkiyede ve dünyada başarılı olan hiçbir teknik direktör geldiği sene hemen başarıyı yakalayamamıştır.Hatırlayın Gordon milneyi, cincona geldiğinde fatih terimi kovuyorlardı nerdeyse sonra adam cinconu nerelere getirdi.Rijkard barcelonaya geldiğinde takım 2 sene süründü sonra adamın almadığı kupa kalmadı.Başarı dediğiniz şey öyle hemen 1 sezonda olmuyor.Benimde elştiren arkadaşlar kadar sabrım kalmadı ve 3 senedir süren şu rezillikten bıktım. Ama sürekli teknik direktör değiştirmek iş değil.Bu adama inanıp arkasında durmak lazım. Teknik direktöre sahip çıkmadığımız sürece futbolcu şımarıyor. Teknik adamın tepesine biniyor.Ondan sonra oynat onatabilirsen.Bence Tiganaya tam destek verilmeli hemde sonuna kadar. İnanın şu anda dünyanın en iyi teknik direktörünü getirsek. Beşiktaş bundan iyi duruma en azından bu sezon gelemiyecektir.Ama biz bazı futbolcuları hiç oynamadıkları halde kendimize kral yapıp ( sergen ) sadece teknik direktörü suçladığımız sürece hep yerimizde sayarız.O yüzden Tiganaya hep destek, Tam destek... |
istikrarı yakalamak için tiganaya inanamalı ve güvenmeliyiz,başka türlü olmayacak,takımı değiştir,hocayı değiştir,başkanı değiştir,olmayacak bu iş |
Alıntı:
Benim yorumlarimin kalitesine sen mi karar vereceksin? Ben vefami ve destegimi her zaman gosteririm, senin gibi sevinmek icin sevmedik. |
doğru olan yapılıyo.tebrikler. |
Alıntı:
|
bencede dogru tıganasız bır takım düsünemıyorum |
Alıntı:
HEP DESTEK TAM DESTEK....FORZA TIGANA |
Alıntı:
Adam gibi bir soru sordum, 'kivirtma' bir cevap alinca lagaluga tabirini kullandim. Ayrica son cumlende 'karsilik versinler' kelimesiyle Besiktas'i neden sevdigini acikliyorsun zaten.:rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zeka seviyemi ben cok iyi biliyorum, sana sormama gerek yok. Yurtdisinda okumus, terbiye almis, gorgu ogrenmis biri oldugumu aldigim tepkilerden, ki forumda da cok iyi tepkiler aldim, biliyorum. Ayrica actigim konularda benimle hemfikir olmayabilirsin, o ayri, ama en azindan her actigim topikte argumanlar vardir ve savundugum tezi acikladim. En azindan 'mercimek corbasi ne anlar, agzindaki kurdan ne yapiyor orda, su surada oynar mi, defolsun gitsin' gibi basit cumleler kurup baskalarini da germiyorum. Ben futbolu yasima gore cok iyi anliyorum, istersen aldigim birkac quote'i buraya yazayim da utan? |
Alıntı:
Bu arada şunuda söylemeden edemeyeceğim,sana bu topicte yazacağım son şey bu; beni hayatta utandıracak babayiğit anasından daha doğmamıştır.... |
Alıntı:
Bak yine kiviriyorsun, 2 post evvel yasima ve futbol bilgime laflar ettin, simdi de anlasmaya variriz diyorsun. Ben futbolu bildigime inaniyorum, al iste sana forumdan aldigim birkac guzel tepki, hemen aradim, sakin ha kimse yanlis anlamasin, herhangi bir buyukluk falan taslamiyorum, sadece kendimi savunuyorum. Ayrica vefa konusunda dusuncelerim baska, bir taraftar hem kulubune, hem o kulup icin emek harcayan futbolcuya, hocaya, masore bile saygi duymalidir ve yargisiz infazda bulunmamalidir. Sana gore o zaman futbolcusunu hemen isliklayip tartaklayan Fenerbahce taraftarindan farkimizda yok, oyle mi? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bjk4everi,emek harcıyarak yazmıs oldugun yazı ıle genc yasına ragmen futbola teknık olarak derınden bakabıldıgın anlasılıyor fakat yazında bazı katılmadıgım bolumlere degınmek istıyorum. OyunKurma Mevzusu Gerçekten Çok Önemli Bi Konu Öncelikle Arkadaşımızın Bu Değerli Vaktini Ayırıp 17 Yaşında Bu Kadar Olgun Cümlelerle Bu Sorunu Bize Hatırlattığı İçin Sonsuz Teşekkürler |
Bu arada bu soruya hala cevap almadim: Madem o kadar iyi biliyorsun ve Tigana'yi elestiriyorsun ve hatta ona defol deme curetini kendine buluyorsun, senin teknik direktorluk diploman nerede ve ne gibi basarilarin var teknik direktor olarak? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yukarida belirttim zaten niye yazdigimi, bir insan baskasinin fikrine ve futbol bilgisine camur atiyorsa o insan kendini korur, bundan dogal birsey olamaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar tartışmayın,iyi atışmışsınız hepsini okudum,bjk4ever çok dik konuşuyorsun ama sen de,bu bazen insanların (bazı zamanlar benim de) hoşuna gitmiyor olabilir,insanların sana yazdığı olumlu düşünceleri yazmışsın,ben bi o kadar olumsuz yorumu da gördüm yazdıkların hakkında,benim sana önerim sivri yazılarından vazgeç |
Alıntı:
Buyur yaz, seni tutan yok. Ama benim icin insanlarin benimle hemfikir olmasi onemli degil, onun nedenlerini aciklamalari ve oyle kestirip atmamalari onemli, anca bu sekilde iyi bir forum kurulabilir. Mesela guzel bir ornek Besiktas-Barcelona topigimde. Ben o topicte futbolcu kalitesini veya hedefleri hicbir sekilde karsilastirmadim ve bunu acik secik belli de ettim, ama 15-20 kadar yazimi okumayan ve gereksiz ve haksiz yorum yapan kisi vardi, o zaman onlar hakli mi oluyor mesela? Uslubuma istedigini soylersin, o ayri, sivri dilli ve saygisiz diyebilirsin, o ayri, ama bir insanin futbol bilgisine ve zekasina laf etmen ve o insani haksiz yere kucuk dusurmen de saygisizliktir ve uslupsuzluktur. |
Alıntı:
Elestirmek baska, o kisiyi bilmeden 8 hafta icerisinde asmak ve hedef haline getirmek baska. Ben de Tigana'yi elestiriyorum, bazen bende bazi hamlelerini anlamiyorum, ama bazi arkadaslar sirf medyanin gaziyla dusunmeden hareket ediyorlar ve baska kisileri de bu dusuncelere dogru itiyor maalesef. Sen Tigana'nin adam olmadigini, basarisiz olacagini bu kadar kisa surede soyluyorsun, peki bu takimin basina kim gecmeli mesela? Su su su ve su yapilmalidir, bu yuzdun bu sekilde gitmez diye uzun ve dogru kanitlarla bir post gormeden kimseden, yoksa her puan kaybindan sonra 'defol Tigana' diye topic acmayi herkes becerebilir. |
bu topic kilitlenirse iyi olur artık ömrünü doldurdu |
Alıntı:
Ayrıca orda seni eleştirenler kendilerine göre haklılar,sen kendine göre haklısındı.İnsanlar seni eleştiriyor diye haksız yorum olarak nitelendirmen birkere abesle iştigaldir zaten... |
Ah Del Bosque nerdesin.. |
Alıntı:
He bana göre luce gelmelidir ama o şu anda zor,tigaan bence gönderilmelidir ama yerine kim alınmalıdır işte oda bir b planı olarak başkanda olmalı.Eğer öyle bir pla yoksa bekleyelim görelim bakalım tigana neelr yapacak... |
Alıntı:
Vay anasini, demekki birine lagaluga yapiyorsun demek gerizekali demekten daha kotu ve asaglayici, bunu da ogrenmis olduk... |
Alıntı:
|
ya arkadaslar medyanın gazına geliyorsunuz bu macta tek runje mı sorunlu yapmayın allah aşkına medyanın gazına gelmeyelim lütfen sabır sabır diyoruz sonunda pes ediyoruz bu takım hersene oyuncu gönderirse yine 15 tane transfer mi yapılsın dün takımda kim iyi oynadı yapmayın allah aşkına cok genc takımımız var sabır sabır sabır.... gaza gelmeyelim lütfen birlik olalım bu zor durumdan başka türlü kurtulamayız yoksa biz mi çıkıp oynayalım sahaya....!!!!!!!!!!!!! |
Bence TIgana kalmaliii... |
Türkiye`de Saat: 10:00 . |