![]() |
Tigana'sız çıkmayız! Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, Fransız teknik adama sahip çıktı. Aksu, "Futbolcularımıza ve hocamıza güveniyoruz. Her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Eleştirilere saygılıyız ama insanların şunu bilmesini istiyoruz, biz yolumuza Jean Tigana'yla devam edeceğiz" ifadesini kullandı. fotomaç |
çok dogru bi yaklaşım. başka türlü de daha iyi olmasını beklemek hata olur bence |
klasik açıklamalar veya yalanlar. Beşiktaşımız beni kürdan gördüğümde bile tiksinmeme neden bu adamla yola devam et-me-ye-cek! |
Her zamanki beyanatlar hele birde bu yil secim var delboqe,riza icinde aynisi soylendi nerdeler peki istikrar icin iyi beyenatlar ama yaninda veya arkasinda durdugun adamda gelecek icin umut vermeli takima |
keşke bukadar sabırı delbosque de gösterseydik...adam uymadı..olmadı şanssızlıktı...ama tiganada hala ısrarla inat ediyoruz..neyse... |
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal hesabı Tigana gitsin diyenlere de hak veriyorum kalsın diyenlerede hak veriyorum vallahi ben bu adama ne diyecem bilemiyorum |
Tigana'yı beğenmeyen arkadaşlar bir kaç alternatif sunun hem bizimde bilgimiz olsun. Artık her topicte Tigana nefretinde bıktık be kardeşim. Tamam anladık sizler Tiganayı sevmiyorsunuz biz sizi biliyoruz. Her zaman aynı şeyleri görmektende bizim midemiz bulandı. Kendinize bir yer açın sabahtan akşama kadar yazın oraya Tigana nefretinizi. Yeter ulannnnnnn.... |
hakkaten yeter ulan bu ne ya kardeşim gidin bi topic açın tiganaya nefretinizi orda kusun adam demişki del bosgue ve rıza zaman'ında da böyle söylendi yalanlamalar gelgi fakat gittiler diyor ebe kardeşim bunları biliyorsunda onlar gittikten sonra takımın ne hale geldiğini görmüyormusun.tiganayı gönderince nolacak ben onu anlamıyorum yeni gelene kaçmaç sabredeceksiniz yani yeni hocanın elinde sihirli deynekmi olacak |
Bu takımı tiagana kurdu ve en iyi o biliyor.. Ne kadar yaptığı hatalar olsada o beşiktaşımızın antranörüdür.. Bunun bilincinden ayrılmayalım..Saygıyı elden bırakmayalım.. Yani O bizden biri...................................... |
istikrar için güzel bir karar |
istikrar sağlanmalı buda onun iççin iyi bir destek olur |
çok samimi bulmuyorum,rıza içinde aynı şeyler söylenmişti,takım biraz kötü gitse kralı olsa gönderilmeye çalışılır,bu tazminatlarla zor tabi |
zaten lige bu kadar ara verildi değiştirmedik bu saaten sonra değiştirilmesin zaten bence tigana bu sene ne olursa olsun seneye de bu takımda yer almalı inanın ancak ozaman fırtına gibi eseriz. tigana bu revizyonu tamamlayane kadar durmalı. yerlilerde revizyona gidildi ama yabancılarda olmadı seneye oda olunca coşucaz bobo - kleberson ve bir de boş olan kontenjan |
tiganayla türkiyede BISI YAPAMAYIZ ancak avrupada GÖSTERE BILIRIZ KENDIMI>ZI |
tiganaya bende güveniyorum zamana ihtiyacı var |
bende tiganaya guveniyorum fakat del bosque'nin yollanmis olmasina halan yaniyorum. |
hayırlısı nese o olsun |
istikrar istikrar bencede...ama bende inanmıyorum tiganaya.. |
tigana nın zamana ihtyacı varda ne zmana kadar..bu takım paf takımı ile bir an once bir glibiyet serisi ypsa iyi olck |
istikrar diyorsunuz güzelde bir mağlubiyette tigana istifa sesleri duyuluyor herkesde bir sinir var inşallah sonu güzel olur |
Öncelikle yönetimin bu söylediklerine inanmıyorum. Fakat Tiganayı bu şekilde eleştiren arkadaşlarla aynı fikirde değilim.Arkadaşlar Beşiktaşımızın şu andaki durumu yeni olan bişey değil hatırlayın 100. yıldan sonraki sezon 11 puan önde gidiyoruz ve birden herşey değişiveriyor.Beşiktaşımız üç pas yapamaz hale geliyor ligi 3. kapatıyoruz ve Lucesku yu gönderiyoruz ( Bana göre en büyük hata orada yapıldı ) Del Bosque geliyor ve ilk yarı oynanan futbol rezalet Beşiktaş karşı kaleye zor gidiyor. Maç başına en fazla 2 pozisyonumuz var. Onuda gönderiyoruz ve Gönüllerin Kaptanı Rıza geliyor. Ama ne yazıkki Beşiktaş ın futbolu hala çok kısır. Pozisyon yok, futbol yok maçları izlerken adeta işkence yapılıyor sanki. Sonra Tigana geliyor bana katılırsınız yada katılmassınız bu benim görüşüm Beşiktaş doğru düzgün atak yapıp pozisyona girmeye başlıyor. Ben öyle çok skora bakan birisi değilim. Beşiktaş 2 sene sonra ilk defa futbol oynamaya başlıyor.Ve ben bu adama gerçekten inanıyorum. Şu anda Beşiktaş çok mu güzel futbol oynuyor, tabiki hayır. Ama 2 sene boyunca rakibin kalesine gidemiyen Beşiktaş değil en azından.Maç seyrederken defans zafiyetleri hariç en azından sahada koşan ,mücadele eden, pozisyona giren bir takım var ve gerçekten daha iyide olacak. Adam defansın göbeğine bir yabancı istiyor. Bu gereksiz herifler sırf şov olsun diye ricardinho yu alıyor amaç şov ya. Şu anda bana göre sabredilmesi gerekiyor ve ben ona inanıyorum.. |
(Allah korusun) Gencler macında alınacak kötü bir sonucta cıkıp aynı seylerı tekrarlarmı sayın aksu merak ediyorum.ben bu flimi bir yerde izlemiştim.ekimde geldi bu arada ;) |
Uefadan elelene kadar kalır. bahse varım ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Harbi ya, sezon basinda herkes 'Tiganaya 1 sene sans verelim, gencler oynasin sampiyon olmamaya raziyiz' diyor herkes, ama 2 mac kaybedince herkes Tigana defolsun diyor, nasil is anlamadim... |
Alıntı:
Guzel futbol'un Turkiyedeki anlami hem kazanmak, hem fazla gol atmak, hem az gol yemek, hem hucuma donuk futbol oynamak, ama hic pozisyon vermemek. Bunlardan biri olmadimi zaten kotu hoca oluyorsunuz ve istifaniz isteniyor. |
bence cok güzel bi karar, simdiden sonra bi teknik direktör gelse tiganadan daha cok zor günler gecirir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu tur seyler soyleniyordu, simdi aratmayin beni! Herkes sabir istiyordu ve 90'li senelerin kolej takimini istiyordu, ama bu sabir kesinlikle yokmus bizde. Surekli o takimi isterken o takimin nasil bir 2 seneden sonra ortaya ciktigini da dusunun. Ayrica sana gore isik vermiyordur, bana gore cok buyuk isik veriyor Besiktas. |
İnadına TİGANA... |
Alayına besiktas inadına tigana |
Alıntı:
|
Bazilarina gore isik=skorbord..... |
Tigananın arkasındayız dediklerine göre onu göndermeyi düşünüyorlar. Hani genelde böyle olur ya.Ama önce yönetim gitsin.. |
bundan oncekı antronorlerde kısa surede başarız olup gonderildigi için bu defa o hatayı ypmk istemiolr...znnediorm sezon sonuna kdr tigana olck |
dogrusu da budur zaten....alayina besiktas inadina tigana |
basarinin ilaci istikrardir..tiganayla devam..sonuna kadar.. |
Tiganayla yola devam edilmeli şu anda HEP DESTEK TAM DESTEK!!! |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:58 . |