blackwhite | 10-10-2006 23:40 | Öncelikle yönetimin bu söylediklerine inanmıyorum. Fakat Tiganayı bu şekilde eleştiren arkadaşlarla aynı fikirde değilim.Arkadaşlar Beşiktaşımızın şu andaki durumu yeni olan bişey değil hatırlayın 100. yıldan sonraki sezon 11 puan önde gidiyoruz ve birden herşey değişiveriyor.Beşiktaşımız üç pas yapamaz hale geliyor ligi 3. kapatıyoruz ve Lucesku yu gönderiyoruz ( Bana göre en büyük hata orada yapıldı ) Del Bosque geliyor ve ilk yarı oynanan futbol rezalet Beşiktaş karşı kaleye zor gidiyor. Maç başına en fazla 2 pozisyonumuz var. Onuda gönderiyoruz ve Gönüllerin Kaptanı Rıza geliyor. Ama ne yazıkki Beşiktaş ın futbolu hala çok kısır. Pozisyon yok, futbol yok maçları izlerken adeta işkence yapılıyor sanki. Sonra Tigana geliyor bana katılırsınız yada katılmassınız bu benim görüşüm Beşiktaş doğru düzgün atak yapıp pozisyona girmeye başlıyor. Ben öyle çok skora bakan birisi değilim. Beşiktaş 2 sene sonra ilk defa futbol oynamaya başlıyor.Ve ben bu adama gerçekten inanıyorum. Şu anda Beşiktaş çok mu güzel futbol oynuyor, tabiki hayır. Ama 2 sene boyunca rakibin kalesine gidemiyen Beşiktaş değil en azından.Maç seyrederken defans zafiyetleri hariç en azından sahada koşan ,mücadele eden, pozisyona giren bir takım var ve gerçekten daha iyide olacak. Adam defansın göbeğine bir yabancı istiyor. Bu gereksiz herifler sırf şov olsun diye ricardinho yu alıyor amaç şov ya. Şu anda bana göre sabredilmesi gerekiyor ve ben ona inanıyorum.. |