![]() |
su anda hocanin arkasinda durmakla besiktasa en büyük vefakarlik yaptigimizi düsünüyorum..sonucta hepimizin ortak noktasi besiktasimizin basarisidir |
Alıntı:
|
Arkadaşlar Türkiyede ve dünyada başarılı olan hiçbir teknik direktör geldiği sene hemen başarıyı yakalayamamıştır.Hatırlayın Gordon milneyi, cincona geldiğinde fatih terimi kovuyorlardı nerdeyse sonra adam cinconu nerelere getirdi.Rijkard barcelonaya geldiğinde takım 2 sene süründü sonra adamın almadığı kupa kalmadı.Başarı dediğiniz şey öyle hemen 1 sezonda olmuyor.Benimde elştiren arkadaşlar kadar sabrım kalmadı ve 3 senedir süren şu rezillikten bıktım. Ama sürekli teknik direktör değiştirmek iş değil.Bu adama inanıp arkasında durmak lazım. Teknik direktöre sahip çıkmadığımız sürece futbolcu şımarıyor. Teknik adamın tepesine biniyor.Ondan sonra oynat onatabilirsen.Bence Tiganaya tam destek verilmeli hemde sonuna kadar. İnanın şu anda dünyanın en iyi teknik direktörünü getirsek. Beşiktaş bundan iyi duruma en azından bu sezon gelemiyecektir.Ama biz bazı futbolcuları hiç oynamadıkları halde kendimize kral yapıp ( sergen ) sadece teknik direktörü suçladığımız sürece hep yerimizde sayarız.O yüzden Tiganaya hep destek, Tam destek... |
istikrarı yakalamak için tiganaya inanamalı ve güvenmeliyiz,başka türlü olmayacak,takımı değiştir,hocayı değiştir,başkanı değiştir,olmayacak bu iş |
Alıntı:
Benim yorumlarimin kalitesine sen mi karar vereceksin? Ben vefami ve destegimi her zaman gosteririm, senin gibi sevinmek icin sevmedik. |
doğru olan yapılıyo.tebrikler. |
Alıntı:
|
bencede dogru tıganasız bır takım düsünemıyorum |
Alıntı:
HEP DESTEK TAM DESTEK....FORZA TIGANA |
Alıntı:
Adam gibi bir soru sordum, 'kivirtma' bir cevap alinca lagaluga tabirini kullandim. Ayrica son cumlende 'karsilik versinler' kelimesiyle Besiktas'i neden sevdigini acikliyorsun zaten.:rolleyes: |
Türkiye`de Saat: 14:06 . |