![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Zeka seviyemi ben cok iyi biliyorum, sana sormama gerek yok. Yurtdisinda okumus, terbiye almis, gorgu ogrenmis biri oldugumu aldigim tepkilerden, ki forumda da cok iyi tepkiler aldim, biliyorum. Ayrica actigim konularda benimle hemfikir olmayabilirsin, o ayri, ama en azindan her actigim topikte argumanlar vardir ve savundugum tezi acikladim. En azindan 'mercimek corbasi ne anlar, agzindaki kurdan ne yapiyor orda, su surada oynar mi, defolsun gitsin' gibi basit cumleler kurup baskalarini da germiyorum. Ben futbolu yasima gore cok iyi anliyorum, istersen aldigim birkac quote'i buraya yazayim da utan? |
Alıntı:
Bu arada şunuda söylemeden edemeyeceğim,sana bu topicte yazacağım son şey bu; beni hayatta utandıracak babayiğit anasından daha doğmamıştır.... |
Alıntı:
Bak yine kiviriyorsun, 2 post evvel yasima ve futbol bilgime laflar ettin, simdi de anlasmaya variriz diyorsun. Ben futbolu bildigime inaniyorum, al iste sana forumdan aldigim birkac guzel tepki, hemen aradim, sakin ha kimse yanlis anlamasin, herhangi bir buyukluk falan taslamiyorum, sadece kendimi savunuyorum. Ayrica vefa konusunda dusuncelerim baska, bir taraftar hem kulubune, hem o kulup icin emek harcayan futbolcuya, hocaya, masore bile saygi duymalidir ve yargisiz infazda bulunmamalidir. Sana gore o zaman futbolcusunu hemen isliklayip tartaklayan Fenerbahce taraftarindan farkimizda yok, oyle mi? Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bjk4everi,emek harcıyarak yazmıs oldugun yazı ıle genc yasına ragmen futbola teknık olarak derınden bakabıldıgın anlasılıyor fakat yazında bazı katılmadıgım bolumlere degınmek istıyorum. OyunKurma Mevzusu Gerçekten Çok Önemli Bi Konu Öncelikle Arkadaşımızın Bu Değerli Vaktini Ayırıp 17 Yaşında Bu Kadar Olgun Cümlelerle Bu Sorunu Bize Hatırlattığı İçin Sonsuz Teşekkürler |
Bu arada bu soruya hala cevap almadim: Madem o kadar iyi biliyorsun ve Tigana'yi elestiriyorsun ve hatta ona defol deme curetini kendine buluyorsun, senin teknik direktorluk diploman nerede ve ne gibi basarilarin var teknik direktor olarak? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yukarida belirttim zaten niye yazdigimi, bir insan baskasinin fikrine ve futbol bilgisine camur atiyorsa o insan kendini korur, bundan dogal birsey olamaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar tartışmayın,iyi atışmışsınız hepsini okudum,bjk4ever çok dik konuşuyorsun ama sen de,bu bazen insanların (bazı zamanlar benim de) hoşuna gitmiyor olabilir,insanların sana yazdığı olumlu düşünceleri yazmışsın,ben bi o kadar olumsuz yorumu da gördüm yazdıkların hakkında,benim sana önerim sivri yazılarından vazgeç |
| Türkiye`de Saat: 00:49 . |