![]() |
Falcı değil T.Direktör istiyoruz Denizlinin bu saçma kadrolarından, oyunu okuyamama durumlarından artık fena halde sıkıldım. Böyle bir zeminde oynanacak maça hala Nihatla başlayıp, gücünün sayesinde futbol oynayan Nobreyle başlamıyorsan, kenarda İsmail veya Serdar gibi çabuk ve genç iki adam dururken, tek özelliği bileğinin yumuşaklığı olan Yusuf'u oyuna alıyorsan, kusura bakma hocam ama senin kafan başka yerlerde. Aslında nerede olduğu belli. Milli takım. Eğer bu yönetim biraz işi biliyorsa ( bilmiyor tabiiki) seni hemen milli takıma yollar yerinede bu işi daha iyi yapabilecek birsini getirir. Hem biz rahatlarız, hemde aylardır milli takıma hoca arayan federasyon. |
yonetım+denızlı gıdın hıc durmadan |
oyunu okuyamama sorununa katılıyorum 2-1 den sonra top tutucak top öldürücek oyunu soğutucak bi taktik vermesi gerekirken her kazanılan top 2 pas yapmadan bursaya servis yapıldı bir değil 2 değil 3 değil gol geliyorum dedi hoca ikaz edip uyaracağına seyretti |
nefret ediyorum bu adamdan, gidecegi günü bayram ilna edecegim...birde mactan sonra cikip futbol her sonuca acik böyle zemin oldugunu bilsem baska kadroyla cikardim diyor yaaa...ey adam zemini mac baslamadan önce gezip dolasmiyormusun, yada hakeme bahane buluyor hakem iki golüde hediye etti bize, bugün sercan ve hakem olmasa mac 5-0 yada 6-0 falan biterdi herhalde...cikip adam gibi istifa et ya defol yaaa demirörenden önce ilk bu adamin gitmesi lazim...adamin teknik direktörlükle yakindan uzaktan alakasi yok irandan bile kovulan adami getirdiler ya besiktasin basina helal olsun valla...simdi herkes vay gecen sene bizi sampiyon yapti falan filan laflarla gelmesin gecen sene ertugrul hocanin kurdugu hazirladigi yenilgisiz takimi aldi sonra batirdi ilk yari 6. siraya düsürdü eger ertugrul hocanin topladigi puanlar olmasaydi ilk yariyi 12. falan bitirirdik herhalde, hazir takimi aldi sampiyon oldu...kimse bu adamin besiktasli falan oldugunuda anlatmaya calismasin sabaha kadar bu adamin besiktasli olmadigini tartisirim.. |
adamlar rijkaardı getirdi alt yapıda ki futbolcuların üst yapıya bakış açıları değişti. yabancı oyuncular gelirken rijkaard ismi var diye gsyi tercih etti. böyle bir hoca istiyoruz çok mu zor. zaten şu süper ligde 2-3 oyuncusu kaliteli olan iş yapar disiplin olmak şartıyla, gerektiği yerde taraftar dur demesini bilir |
Yapmayın..Bu maç için çıkardığı kadroda,yaptığı değişiklerde doğruydu hocanın..Ferrarinin yerine geriye çekilmemek adına ilerde top tutması için,oyunu soğutup pas yapması için Yusufu alması kadar akıllıca bir iş olamaz..Bitik Serdarla ,tecrübesiz ismaille falan olmazdı bu iş..Ama genede Takım haline geriye çekildik..bu önde olan bir takımın tipik skoru koruma psikolojisidir.. |
Alıntı:
|
mustafa hocanın maçı etkilicek ne hatası var çok merak ettim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
denizliye laf edenleri sezon sonuda aynı şekilde görmek istiyorum aynen geçen sezon olduğu gibi. (gelecek yönetimde denizliyle devam edecek) isimli hoca dediğiniz del bosque yi de gördük. |
Alıntı:
|
Denizli'nin hala kalmasından yanayım.Çünkü o giderse yerine gelip, hemn takıma adapte olacak bir başka adam yok. Doğrudur bizi çileden çıkardığı zamanlar çok oldu ki dünde buna şahit olduk ama hangimiz ondan daha tecrübeliyiz bu konularda,daha çok biliyoruz,deneyimsiz bir hoca diyebilir kendisi için? Kimse diyemez. Fakat şu Mustafa Hocanın her haliyle dört dörtlük olduğu anlamına gelmez. Benim temennim devre arası Hoca da Futbolcular da baştan aşağı sorunları belirleyip, onları çözmeye çalışsınlar.. Biz nasılsa arkalarında olmaya devam ededceğiz.. |
ben hep bunu savunuyorum. bi takımın başında mustafa denizli varsa türkiyede şampiyonluğun en büyük adayısın demektir çünkü burda nası oynanması gerektiğini biliyo. avrupadada nası oynaması gerektiğini çözücektir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Denizli ye bugüne kadar hiç bir lafım olmadı kesinlikle tecrübesine ve kariyerine saygımdan laf etmeyi yakıştıramazdım kendime ama şu maçta BÖYLE BİR SAHADA yusuf u nasıl oyuna alır hala aklım ermiyor Uğur İnceman ı oyuna alıp tamamen kitleyecekti ortadan gelen bursa ataklarını zaten iki golü de ortadaki etkisizliğimizden yedik. Yusuf sahada ayakta bile zor durdu ki bizi ilerde tutacak. Hocanın mantığı doğru gibi görünebilir ama şartlar göz önüne alındığında bu maçı resmen Bursa ya hediye etmiştir. Gitmesini istemem ama şu maçdan en azından bir beraberlik çıkarmalıydı yazık oldu. |
Mustafa Denizli ve Yildirim Demirorenin gittigi gun Besiktas sanki sampiyonlar ligini kazanmis gibi sevinecegim !! Kendi cok akilli sanan Mustafa Denizli.. Sen yerin Iran, Besiktas degil !! |
Alıntı:
Sacmalama ya.. Stoperin sakatlanmis sen Yusufu oyuna aliyorsun hemde berbat bir zemine.. Topu onde tutuyum deyi Yusufu aliyorsun Boboyu felan cikartacaksin.. 2-1 ondesin defans cikart ofans bir oyuncu al.. cok sacma cok.. Yenilmemizin ana sebebidir !! |
falcı dediğiniz teknik direktör bizi geçen sene tek başına şampiyon yapmıştır hatırlatıyım denizli gidince herkes çok mutlu olucak bense inanılmaz bir çöküş yaşıyıcam inşallah gitmez çnkü adamın sayesinde kaç yıldır göremediğimiz şampiyonluğu gördük o gelmeseydi onuda göremicektik takımı ertuğrul kurdu diyenler var ertuğrul belkide gerçekten kurdu ama takımı oynatamazsan oyuncuların hiç bir değeri kalmaz geçen sene denizli oyuncuları iyi kullandı bu senede kullanmaya yeni yeni başladı denizli giderse kına yakarsınız ayrı konuda bu yönetimle denizli giderse en az 5 sene daha şampiyon olamayız o zaman her sene tek tek hatırlatırım bu forumda |
tamam güzel diyorsunuz da Ertuğrul hoca da takımı bıraktığında hiç yenilgi olmamıştı namağlup gidiyorduk ve Denizli bu takımı aldı daha sonra şampiyon olduk tamam ama iyi yaptıkları şeylerin yanında kötü yaptıkları şeyler daha fazla. Her maç farklı kadro çıkararak takımı adeta yapboz haline getirdi Avrupa'da neredeyse 0 puan alacaktık ki neyseki manuyu yendik Aydın Karabulut,Batuhan,Erkan gibi gençleri yedi bitirdi resmen Kötü oynayan Serdar Özkan'ı her maç ilk 11 çıkarıp bizi kanser etti sonra adam çok iyi oynamaya başlayınca yedek kulübesine mahkum bıraktı ki hala yedekte bekliyor. Ayrıca Rüştü sevdasına da Hakan'ı bitirdi ki en fazla 2-3 sene daha oynayabilir Rüştü.Kısacası hiç bir zaman geleceğe yönelik bir hareket yapmadı sadece günü kurtarmaktı amacı ama Ertuğrul hoca takıma hep genç yetenekler kazandırarak ilerisi için bir takım kuruyordu ne yazık ki istenmeyen adam Ertuğrul hoca oldu.. |
Alıntı:
|
lafla olmuyor bu işler hoca beşiktaşımızı bir çıkmaza sürüklüyorlar y.d ile mustafa hoca allah sonumuzu hayır etsin bir an önce bıraksınlar beşiktaşımızı:( |
yusufun top tutmak ıcın oyuna alındıgına katılıyorum ama sunu unutmamalısın yusuf artık ne top tutabılıyor nede pas atabılıyor bu takıma dınc ve savascı adam lazım ve odam kesınlukle yusuf ya da nıhat yada tello degıldır bunlar artık bıtmıs ınsanlar bu takımda olamazlar sen besıktas buuk takım dıyorsan kendı evınde ne olursa olsun mahkum oyanayamazsın oynamamlısın ama bız sankı mınıcık bır amator klubu gıbı bursa tarafından kapatıdık kaldık neden cunku takımda savasacak adam yoktu ve sen genc ınsanlara sans vermeyıp 40 ına gelmıs adamı oyunu sgutsun dıye oyuna alıyorsan ben senın buyuklugunu tartısırım hemde her yerde olurum |
Alıntı:
AYNEN |
vay vay..Ne çabuk harcadınız yaw Yusuf'u..Geçen sene şampiyon olurken, Bu adamın yaptıklarını ne çabuk unuttunuz..Yusuf bu sahada oyuna girermiymiş,bal gibi girer efendim.. Yusuf sahanın kuruduğu bir zaman diliminde son 15 dakikada oyuna girdi,Yusuf sahaya girdiği zaman sahada su birikintisi falan kalmamıştı bana ayak yapmayın..Yusuf bırakın da bu sahada 15 dakika oynasın..Yusuf o kadar Futbolcudur hani.. Oyuna İbrahim Kaşı alsa sonuç gene hüsran olsa sizin neler diyeceğini çok iyi biliyorum ben..Vay efendim Stoper oyuna aldıda,takımı iyice geriye çekti de,korkak denizli gene korktu falan filan kelle gövde koparacaktınız yine..Ferrari sakatlandığında İbrahim Kaşı oyuna herkes alır..Ama Mustafa Hoca oyuna Yusuf'u alır Fark Burda..Ya cidden futbolu bilmiyorsunuz yada işinize gelmiyor doğruları konuşmak..Ama hangi hoca size yaranabiliyor ki Mustafa Hoca yaransın.. Nobre ile niye başlamaz,Bobo bu havada oynar mı ? gibi komik yorumlar yapmayın bana..Nobre ile başlasa Boboyu yedek soyundursa burda kıyamEt kopartınız siz..Çok iyi biliyorum sizi ben , onun için SAMİMİ olun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
doru falcı olmıcak hoca olca |
Alıntı:
samimiyete pek gerek yok gercekler var ortada o saha sartlarinda yusuf degil ugur girmeliydi oyuna belki hoca yusuf topu ilerde tutar birde calim atar gol pasi verir diye dusundu ama defansi unuttu hoca |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
olan olmuş biten bitmiş de burda bu felaket tellallığı neden onu anlamadım 2 hafta takım kötü gitti die hoş olmayan davranışlar iyi günde kötü günde sözüne yakışmayan davranışlar sergileniyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yok hoca şunu yaptı,yok bunu yaptı..hoca yanlış yaptı yenildik..sevsinler futbol profesörlerini,hoca bilmiyor siz biliyorsunuz ..sizin dediğinizi yapsa yenilse eminim ki çok takdir edersiniz (!) hocayı..ne yapmış hoca..kalecisi ve ligin en iui defans adamı sakatlanmış,bütün saha içi düzeni bozulmuş,sadece 1 değişikliği kendi insiyatifi ile yapmış ve onunla da golü bulmuş..haftanın en güzel maçının keyfini çıkarmıyorsunuz abuk subuk laflarla hocayı kötülüyorsunuz..çünkü siz futbolu sevmiyorsunuz,siz sporu sevmiyorsunuz siz kimseyi sevmiyorsunuz..taraftarı olduğunuz her şey kazanmalı ki sizin kendi beceremediklerinizi onlar becersin..yahu futbol bu adı üstünde bir oyun..hayatında o sahaya keçi kovalamak için bile girememiş futboldan bihaberler Mustafa Denizli için ;"hoca değil" ,Nihat için de futbolcu değil diyebilme terbiyesizliğinde bulunuyorlar... Haaadi işinize... Ben takımımı seviyorum,ben futbolu seviyorum..çook uzun seneler oynadım ve biliyorum ki futbolda yenmek de var yenilmek de..Taraftarı olduğum,çok sevdiğim Beşiktaşıma hizmet eden herkesi seviyorum..Benim hayattaki tek mutluluk kaynağım Beşiktaş değil..Beşiktaş benim hayatımın en önemli renklerinden biri,ama asla herşeyi değil..o kadar yalnız değilim çok şükür..Hiçbir şey bana ,hayatının 50 yılını futbolla haşır neşir bir adama "bu işi bilmiyor" deme hakkını vermez..sizlere de vermez.. |
D.Bakır,ÇSKA,Vestel ve son olarak Bursa maçını Digitürk'ten izledim.birbirinin kopyası maçlar.Benim naçizane tespitlerim şunlar 1-90 dakika boyunca oyunun yükünü biz çekiyoruz.Topu kazanmak için çok efor sarfediyoruz fakat kazandığımız topları mehter marşı eşliğinde rakip sahaya taşıyoruz.Bu arada rakipte boş durmuyor kapanıyor.Gardını alıyor. 2-Rakibi ortadan delmeye çalışıyoruz olmuyor,topu kanada taşıyoruz,orasıda kapanınca oyunu sete dönüştürüyoruz.Rakip artık yeter ne yapıyorsan yap deyip topu kaptığı gibi kontraya çıkıyor.Birde bakıyoruz o ne golü kalemizde görüyoruz.Fakat bu işte bir yanlışlık var hani biz atağa çıkmıştık,hani biaz gol atacaktık?Neyse olan oldu toparlanıp gol atalım diyoruz.Bu arada dakikalar hızla geçiyor birde bakıyoruz maç bitmiş. 3-orta sahadaki ernst,Fink gibi ileri geri çalışmak orta sahanın yükünü çekmek dışında özel yetenekleri olamayan oyuncularla,topu rakip sahaya taşımak için 50 tane yan pas yapıyoruz. "esnek,kıvrak,atletik meziyetleri olan, adam eksilten, verkaça giren, arapası yapan gol atan,attıran" bir oyuncu koymayıp orta sahayı ilkelliğe teslim ediyoruz. NETİCE; Denizlinin bu bu son derece yavan,son derece ağır,akıl ve zekadan yoksun bu ruhsuz oyun anlayışınadan kurtulup; rakibi orta sahada kabul edip,topun daha fazla rakipte olmasını kabul edip oyunun ağırlığını rakibe yıkan kazandığı topu süratle rakip sahaya taşıyıp neticeye gitmeye çalışan.Hızla hücuma çıkıp hızla kapanan pozitif futbol anlayışı içerisinde olan bir takım arayışına girmesi lazım. |
Türkiye`de Saat: 03:41 . |