![]() |
Müthiş Teklif http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm819514.jpg Önce Fenerbahçe çok istedi, daha sonra Galatasaray pazarlıklara başladı. ‘Sercan Yıldırım ile Volkan Şen’i bu iki devden hangisi alacak’ tartışmaları yapılırken devreye Beşiktaş da girdi. Transferin en gözde isimleri arasında yer alan ikili için Kara Kartal, 5 milyon Euro ile Bursaspor’a iki futbolcu önerdi. Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor’dan 8 milyon Euro’ya gelen Tabata’yı kiralık, genç golcüleri Batuhan’ı da bonservisiyle birlikte gözden çıkardı. Bursaspor Yönetimi’nin ise Tabata’nın yerine bonservisiyle Serdar Özkan’ı istediği öğrenildi. İki kulüp arasındaki görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Tunç Kayacı http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24022,101224) |
Ya dünyanın en iyi oyuncusunu bile getirse yönetim.Şu Batuhanı doğru dürüst izleyemedim ya kim gelirse gelsin umrumda olmaz. |
Batuhan Karadeniz , Sercan'dan daha İyi Bir Santrafor ama Anlaşılan Mustafa hoca Gözden Çıkarmış Batuhanı .. Israrla Mustafa Hoca Transfer Yok Diyor Bakalım Neler Olacak |
mustafa hoca batuhana neden şans vermiyor anlamış değilim gözden bile çıkardıysa kimse engelleyemez onu. |
Yıldırım Demirören,Tabata'yı gözden çıkarır,yüksek bonservisli yıldız bile olabilir.Demirören,o hamleyle seçime gitmek isteyebilir. Bence transfere gerek var.Sol kanata Mark Gonzalez alınmalı:) |
Gaziantepi zengin ettik, sıra bursaspora geldi anlaşılan.. Sercan ile Volkana böylesine büyük paralar önermenin bir anlamı yok, gerek yok ! Sercan denilen çocuk geçen seneye oranla değerini çok kaybetti.. Hele hele batuhanı bonservisiyle vermek, düşünemiyorum bile.. |
herzaman dedim ve diyorum bu denizlinin tek hedefi besiktasin gelecegini yok etmek sirf kendi prim yapmak, batuhana hic sans vermeden yollamasi bence bunun en büyük örnegiir, hem diyelimki sercani ve volkani aldik, sanki denizli onlara sans verecekmi yine yedek kulübesinde diger gencleri nekadar futboldan soguttuysa bunlarida harcar merak etmeyin denizlinin prensi nobre,nihat ve ekrem dururken volkan ve sercana sans vermeyi birakin ilk 18e zor alir |
batu gitmemeli sercandan daha kaliteli bi futbolcu....ayrıca srcanı beşiktaşta görmek istemiyorum.... ama volkan olabilir hatta olabiliosabence tabatayla direk takas edilmeli ;) |
ya allah askina sercan kimya volkan kimya ? batuhan acik ara cok daha iyi sercandan volkan ise cok cirkef buliyorum futbolunuda hic begenmiyor acik söyliyorum serdardan fazla daha iyi degil bu cocuk birde batuhan gibi adami bonservisiyle tabataya 8mio vermisiz onu veriyoruz yeter artik ya sabah sabah sinir ediyorlar adami.. |
kolpadır be bozma moralini |
batuhanın adının böyle saçma sapan bi takasta kullanılması bi kenara herhangi bi kulübe satılmasının gündeme gelmesi bile tam bi işbilmezliktir bana göre. |
Volkan mutlaka alınmalı..Ancak Batuhan Sercan dan milyon kat iyi futbolcu |
Serdarla delgadoyu versinler tamam işte. |
kolpa haber olduğundan %99 eminim ama keşke volkan şen tabata takası olsa süper olur |
yok artık be batuhan kım bunlar kım batu tıpınde dunyada bı ıbrahımovıc var sercan tpınde dolu bırak bızım takımda holosko var nıhat var boyle yonetım ve teknık dırektor olmaz harcayın batuyu |
Sercan mı ? Şaka mı bu... O çocuğun Bursaya ne gibi bi faydası oldu ki Beşiktaş gibi büyük bir takıma faydası olsun. Saç baş yoldurmaktan başka bi işe yaramaz. O para ona gideceğine en azından hiç oynamasada klübümüzün evladı Batuhana gitsin. |
kolpa haberdir bosuna nefesinizi tüketmeyin |
saçma haber böyle bir şey olmaz. NBA draftları gibi ne bu böyle iyi fantezi yapmışlar. Sercan da Volkan da aradığımız adamlar değil. Türkiye de Cangele den başka adam yaramaz bize. |
Haber kolpadir bence. Hic inandirici gelmiyor |
Sercan + Volkan, her ne kadar iyi futbolcu olsalar bile o kadar para etmezler..Batuhan'ı neden hep takas haberlerine karıştırıyorlar hala anlamış değilim..Elalem 1.6 boyunda 16-17 yaşındaki çoçukları premier ve Şampiyonlar liginde oynatıyor.Bizimkiler bırak oynatmayı 18'2 zor alıyorlar ve her transfer sezonunda mutlaka takas yoluyla hemde bonservisiykle beraber verilecek haberleri çıkıyor..Ben boyle bir haberin doğruluguna inanmıyorum..Kolpa haber.... |
Birak bu işleri beşiktaş su işler :bird::flute: |
doğru olduğuna inanmıyorum bir kere Batuhan'ın geleceği parlak bursaya niye versinler ki;) |
tabata bonservisiyle batuhan kiralık olarak verilirse bu transfere olur derim...tabii benim demem bir s. ifade etmez o ayrı... |
Haber her ne kadar bana da inandırıcı gelmese de mevcut yönetim başımızda bulunduğu sürece insan şüphede etmiyor değil. |
Habere inanmıyorum ancak ama sercan değilde volkanın alınması iyi olur bence hem hızlı hem 2 kanadıda oldukça etkili bir şekilde kullanıyor hemde teknik.Ama batunun böyle bir transferde harcanmasını kesinlikle istemem.. |
yok daha neler bu haberin doğruluğuna inanmıyorum daha doğrusu doğru olmasını istemiyorum tekbaşına batuhan bile onlardan değerli olmalı |
zapo-nobre-nihat-tabata ve serdarı bonservisleriyle verelim. Alalım ikisini. (tabi yerlerse...) |
Müthiş Pazarlık http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...t1mm820592.jpg Süper Lig’de gol yollarında büyük bir sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ta Başkan Yıldırım Demirören düğmeye basmış ve takıma takviye için kolları sıvamıştı. Bu hedef doğrultusunda Bursaspor’un iki genç yıldızı Sercan Yıldırım ile Volkan Şen’e kancayı atan Kara Kartallar, Yeşil-Beyazlılar’a cazip bir öneride bulunmuştu: 5 milyon Euro ve Batuhan ile Rodrigo Tabata... Batu yerine Serdar! Bursaspor Kulübü, dün Beşiktaş’ın cazip teklifine karşı bir öneriyle yanıt verdi. Transfer önerisini geri çevirmeyen ve pazarlıklara başlayan Yeşil-Beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istekleri doğrultusunda ve kulübün ihtiyaçlarını göz önüne alarak şu teklifte bulundu: Volkan ve Sercan için 8 milyon Euro... Genel Kurul öncesinde bütçede açık vermek istemeyen Demirören’in, takas formülüyle bu transferi bitirmek istediği de gelen haberler arasında... Bursa kulübünün ise, takas için yanıtı gayet net: Serdar Özkan ile Batuhan’ı isteriz, nakit parayı konuşuruz... http://adtext.adnet.com.tr/counthigh...,24022,101224) |
Volkan da Sercan da beşiktaşta hiçbir işe yaramazlar. Sen kendi gençlerinin değerini bilme git öbür salaklara milyon avroları öde enayiliktir bunun adı. |
yahu tabata yı bilmem de, Hoca BAtuhan ı kazanmak için hiç gayret sarfetmedi gibi görünüyor. bu çocukta iş var. ne demeye satıyorsunuz. uğraşın biraz. Allahın zekileri. |
versinler telli turnayı, kalsın batu. tabata da gitsin. ooooooooooh. |
tello+zapo +tabata yı verin karlı çıkarız. serdar yada batuyu yollamak salaklık olur. oda bu yönetimin işi |
batuhan ile serdarı yollayanın artık beşiktaşlılığından şüphe ederim. yollanacak bi dünya adam var. erhan g. tabata tello zapo ver bunları hem kontenjanın açılsın hem ödeyeceğin meblağlardan kurtul hemde adam gibi topçu almış olursun. satmaya kalksan bunlar kaç para eder. |
batuyu verin de görün bakalım neler oluyor! |
ertuğrul sağlam serdar özkanın farkında onun bonservisini alır batu kiralık gider bizimkiler de volkan şen'i alır herhalde para vermeden. |
Bu 2 Transfer'de Yararlı Olacaktır. |
serdar özkan verilmemeli batuhan hele hiç olmaz |
batu esese gıdıyo batu gelıyo tekrar dıye eskısehırde herkes sevınclı |
volkan şen neysedee sercanı sakın alayım demeyin...sercan bitiii...çok abartıldıı heemn şımardıı zaten ölee abartuldıgı kadar yetenegi yok...bizims erdar özkan bile ondan iidirr.ama volkan şen gerçekten kaliteli bir çocuk..bi çok maçta dikkatimi çekmeyi başardıı sag kanatta çok etkili...volkan şen için belki bişiler yapılabilirr.. mesela erkan zengin erhan güven bonservis üstüne 1 milyon...hataa tabatada kiralık 1 yıllıgına bölece kontenjan açılmış olurr |
evet bENCEDE DEFOLUN GİDİN. BEŞİKTAŞIN BAŞINDA GALATASARAYLI BİR TEKNİK DİREKTÖR SONRASIN DA İSE BABASININ BİLE İLLALLAH ETTİĞİ BİR BAŞKAN VAR. BUNLARIN BEŞİKTAŞIN KAPISINDA NE İŞİ VAR... |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |