![]() |
insallah |
atarsın rahat ol :) |
atsın da bobo dan çok takımın gol yollarındaki sıkıntıyı çözmesi önemli olan 1-0 yenmekten bıktık :D en az gol yiyen takımız ama en az atanız da bu da kısır bir futbol old. az da olsa gösteriyor. |
Atar Bobô yaa ondan bir şüphemiz yok zaten:D |
Yahu Böyle Demeç'lerden Vazgeçin Artık , Suyu cıktı bununda. Sezon Sonunda yapamıyorsunuz , sonra cevap veremiyorsunuz |
yapamasa bile kafasına böyle bir şeyi koyması çok güzel o kadar atmasında 15-17 atsın onada razıyız biz sonuçta bi tane bobo muz var :) |
Alıntı:
|
Geçemez...15'i bulsun yatsın kalksın dua etsin...Takım olarak 20 golü bulamıyoruz, bir futbolcu mu 20 golü geçecekmiş... |
eger su andan itibaren takimda 11 oynamaya baslasin nobreyi katlar atar diyordum bobo icin bitaraflarimiz yirtildi burda adamin kalitesini anlatmak icin ama yok nobre gelip defanstan top cikartiyorya o daha makbul bazi arkadaslar icin golcu adam gol atar demistim bobo bu vereceksin atacak her formsuz doneminde adami yerin dibine sokan taraftar formunu bulunca bas taci yapiyor iddaa ediyorum lig macinda manisaya attigi gol kontrol ve vurusu nobre 1 000 (yaziyla bin) defa denese atamaz bobonun ozellikleri farkli nobre olmasini bekleyemezsiniz bu adamdan adamin isi gol atmak ve her sezon besiktasin en golcu oyuncusu olarak bunu yapiyor geldigi sezondan beri bu adamdan daha ne isteniyor ben anlayamiyorum |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:08 . |