![]() |
Daha hazır değil, yeni sakatlıktan çıktı nasıl hazır olabilir? Hem sahada tedirgin ve tedbirli oynamak zorunda ilk zamanlar. İkinci yarının ortalarına doğru kaza-bela olmazsa tam formuna ulaşır. Sanırım "Galatasaray maçına kadar hazır olmak istiyorum" demişti. Zaten o maçtan sonra durumumuz az-çok ortaya çıkacak. Ben sağda, Rıdvan'la birlikte oynamalarını isterim valla.:) |
yönetim holoskonun sözlesmesini uzatsin .... yoksa bu adam bedavaya gider zaten bu sene dünya kupasi var orda bi patlama yapabilir ama sözlesmesi de bittiyor benim bildigim kadar ile.... |
Ya birakin Holosko Besiktasa ne verdi simdiye kadar? Biraz gercekci olun lutfen.. Ben Holoskoyu sahsen begenmiyorum.. |
şampiyonlukta en büyük katkısı olan futbolculardan Holosko bu kadarda küçümsemeyelim. |
Holo'yu İngiltere'ye yakıştırıyorum, umarım bizden giderse ordan iyi bir takıma gider...Tottenham, Everton, A.Villa gibi takımlara en azından...Ama Holo'dan en az bi 10 milyon € gelir sağlamalıyız, iyi bi paraya satarsak gitmesini isterim anca... |
Alıntı:
Bu takımı yukarıya taşıyacak en önemli oyunculardan kendisi... Ayrıca Holosko'ya gelmeden ne verdiği sorgulanacak birçok oyuncu var, sırayı bozmayalım?:) |
bedava kaçıracaklar bu adamı eminim |
Alıntı:
|
Holosko her bakımdan çok beğendiğim,insan olarakda sevdiğim bir futbolcu..inşallah hayırlısı ile beşiktaşa hizmetini tamamlar ve özellikle de o çok istediği premier ligde oynar..bana göre de dört büyüğün dışında ;Fulham ,Aston Villa,ya da Totenham gibi köklü kulüplerden birinde,hatta Liverpool da çok rahat oynar..yolu açık olsun.. |
haberin gerçekliğine pek inanmıyor olsamda bir an önce sözleşme yenilenmesi gereken bir isim kesinlikle holosko.Ve beşiktaşımızı sevdiğine inandığım ender yabancılardan ayrıca dünya kupasında kendine bi pazar yaratabilecek kapasitede bir isim. Umarım sözleşme yenilenir ve dünya kupasında başarı elde ederse iyi bir parayla satılabilir.. |
Türkiye`de Saat: 22:24 . |