![]() |
Bobo: "Türk vatandaşı olmuyorum" Bobo: "Türk vatandaşı olmuyorum" Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, bir diğer sambacı Nobre gibi Türk vatandaşlığına geçeceği söylentileriyle ilgili olarak net bir açıklama yaptı. Bobo, "Bu, gerçekten ilginç bir konu. Ancak benim gündemimde böyle bir şey yok. Türk vatandaşlığına geçme konusunu hiç düşünmedim. Zaten kimseden de bana teklif gelmedi" şeklinde konuştu. Kaynak: Sabah |
suanda türk futbolu hakan şükürlerle uğrasıyor nobre gökhan ünal falan giremiyorken sen hiç giremessin hele fatih terim gibi beşiktaş düşmanı varsa unut ama 5-6 yıl sonra olabilir paylaşım için teşekkürler emre |
ya sen topçu musun ya ancak yedek olursun yine aynı şeyi söylicem gökhan ünalı mutlaka almalıyız |
bobo dur sende girme araya. nobre ve aurellio türk vatandaşlıgına geçti ülke ikiye bölündü. bide sen çıkarsan meleket tersine döner. sen böle takıl bi kaç yıl daha :) |
Alıntı:
|
bencede olmasın. ne gereği varki bobonun. beşiktşa ne faydası varki, milli takıma katkısı olsun |
isabetli bir karar vermis bobo onun gibi bir suru genc sirada bekliyor oncelikli olarak fatin adamlari var |
bence geçsin,ancak o şekilde takımda kalabilir |
Alıntı:
|
Ben gereksiz buluyorum şöyle gördüğüm kadrıyla şu ana kadar yazanlarda benim le hemen hemen aynı fikirde milli takım için gereksiz ama takımda kalması konusunda bir şey diyemiyeceğim ama bence gökhanın ondan altta kalan bir tarafı yok |
Beşiktaşta kalıcı olsaydı kontenjan açılmış olurdu iyi olurdu ancak şu anda yeterli gözükmüyor öyle gözüküyor ki takımdan şutlanacak Türk olup olmamasının da bir anlamı kalmayacak.. |
bi sen kalmıştın!!!!!!! |
böle ipini koparan geçerse olmaz bu iş ancak alternatifi olmayan topçu geçmeli bobo nun çapı nedir bu söylentileri çıkaranların basiretsizliği... |
aman olma seni çok isteyen var zaten... |
bence dogru cevapi vermis bobo türk degilki türkiye icin oynasin zaten bir kac sene sonra brezilyada oynar göreceksinis |
Aman bobo sakın türk mürk olayım deme.Yabancı kontenjanından dolayı belki seni gönderirler.Türk olursan yandık.Hiç biryere gitmezsin. |
Ne kadar tahrik edici bir başlık (Türk vatandaşı olmuyorum) bana böyle bir teklif gelmedi demiş , bu ne demek düşünebilirim demek... |
bobonun yerinde OLSAM BENDE olmasdi. daha gence herseye sansi var |
bu işin suyu çıktı |
önüne gelen türk oluyo olmasın istemiyorum ama arkadslar bobo bu takıma yarralı toplamda en çok gol atan oyuncumuzz bobo genc ve kaliteli.. |
zaten gerek yok.... |
bi tek bobo kaldı zaten.. |
bobo o zaman bi zahmet yabancı kontenjanını doldurmadan güle güle sana |
bizde yalvarıyorduk bobo türk olsun diye zaten.Tüh ya olmuyormuş görüyomusun,töbe töbe,bokunu çıkardılar artık... |
bobo şu an polemik konusu,ne gitmesine gönlümüz razı oluyor ne kalmasına,türk olursa en azından yabancı sayımız azalır,zaten bobo da brezilya milli takımında oynayabilecek bir kapasitede değil |
olma zaten.kazım kanat a katıldığım tek nokta bu yaaa.hiç yabancı futbolcu türk olmasın zaten.serbest bırakın yabancı kontejjanını kim ne kadar futbolcu alıyosa alsın.türk olmak o kadar kolay olmamalı. |
Alıntı:
|
Gereksiz Ve Talihsiz Bi Açiklama.. |
bazi arkadaslar ne kadar negatif düsünüyorlar yaa... Iddaa ediyorum bobo bu sene gol krali olacak... üstelik milli takimda yabanci uyruklu hic kimsenin oynamasini istemiyorum... |
Bobonun Milli takimda isi yok bence, besiktasta dogru dürüst oynayamiyor... |
Alıntı:
|
demedi deme.... |
Alıntı:
|
ben bobonun bundan sonra atacağı 10 gole razıyım valla:) türk vatandaşı olmasını da isterim |
Zaten Teklif Edende Yok Bize Mert Nobremiz Yeter |
Türkiye`de Saat: 11:08 . |