![]() |
Ligin ilk haftalarında söylemiştim, bu takım ne çok gol atar ne çok gol yer diye ve bu gidişatlada en az 11-15 beraberliğimiz olur.. Ligde kupadaki gibi mağlubiyet alamayız ama galibiyette alamayız. Adam gibi adam golcü almadık.. Demirören transfer yapmadı seçim telaşına, ahhh demirören ahhhh güzelim takımı yaktın, yıktın senecelerce ahhhh... |
futbolda hersey olur...gecen senede ilk yari umut yoktu sampiyon olduk bu sene bence besiktas kadrosu daha iyi...türkiye kupasindan elendik tamam tek hedef artik sampiyonluk... |
tek hedef şampiyonluk!!!sonuna kadar |
Takımıızda bu umutsuzluk olduğu sürece umudum yok ama bütün kalbimle desteklemeye devam edicem karakartalımı |
her ne kadar ligdeki ve maçlardaki durumumuz öyle göstermesede kalbim bu senede ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ diyor! |
karşımızdaki ezikler kadrolarını premier ligin arka bahçesi yaptılar bu kadroyla zor dostum zor hayal peşinden koşmayalım!!!!!!!!!!! |
Umudu olanlar konya şaker maçına baksınlar ne halde olduğumuzu görürler.. 2. lig takımına karşı bile 2 pas yapamıyor takım.. inanılacak gibi değil.. |
Alıntı:
|
Bizim sezon başı aylarca peşinde koşup da becerip getirmeediğimiz adamı GS iki günde getirdi ( Dos Santos ) .... Ve bu GS güya bizden kat kat fazla borçlu ve ellerinde bizden kat kat daha fazla kaliteli hücum oyuncusu var ... Biz ne yapıyoruz ? - 6 yıldır yaptığımızı !!!! yani küçük oyuncuları yıldız zannedip ( ya da o şekilde kendimizi kandırıp ) , küçük topçularla büyük takım olmaya çalışıyoruz... Bu kafayla devam edersek hasbelkader 6-7 yılda bir şampiyonluk almaya devam ederiz. şampiyonluğu kimin daha fazla istediği ve kimin daha çok hakettiği şimdiden belli olmuştur ... Malesef bu takım biz değiliz !!!! |
Türkiye`de Saat: 19:19 . |