![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yahu Denizli olduğu sürece Necipîde Rıdvanıda unutalım. Adam milli takıma yükselmiş Batuhanı yok etti bu çocukları mı yokedemeyecek. İki tane sıradan maçta oynattı diye ligde görev mi verecek sanıyorsunuz. Yahu neden aklıbaşında bir T.d ile çalışmıyoruz yıllardır. Yani 8-9 tane as oyuncunun yanına yavaş yavaş 1-2 tane genç futbolcuyu koyup onların yetişmesine olanak sağlamamazlar. Hiçbiri yapmadı bunu. Gelen T.D. bakın Lucescudan sonrakiler hepsi birer facia. Rıza, Tigana, Del Bousque, Ertuğrul, Denizli hepsi birer facia. |
Alıntı:
Abi onur yazmıyormuydu formada ben mi yanlış gördüm anlamadım ki :D Adı ne olursa olsun o çocukta iş var. Çok hırslı ve inatçı . Bu tarz isimleri kazanmamız gerek. |
Biz burda kendimizi yırtalım elalem bizim 5 senede yapamadığımız transferleri 1 haftada yapıverdi.. Yazın, Aylarca gazeteler yazdı durdu Dos Santos geldi gelecek.. Dos Santos gsaray Tabata ise Beşiktaş forması giyerken bizim değerli yöneticilerimizin hiç mi içi sızlamayacak acaba.. |
ben maalesef recep ve rıdvanın beşiktaşa uzun vadede faydalı olacağını düşünmüyorum...birkaç maç iyi oynayacaklar güzel paralar alıcaklar ya sonra...kimse bu çocuklara sahip çıkmadığı yol göstermediği için batuhan gibi kendilerini şaşırıp sönüp gidecekler umarım yanılırım |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:19 . |