![]() |
orhan yıldırım .. aslında fazla söze gerek yok da demek ki sadece kongre üyelerini satın almamış yd |
yalan dolan... |
Ben dünya yıldızı safsatalaırından çok tüm ağırlımızı futbol takımına vereceğiz demesine takıldım..Bu demeç bile hala amatör branşlar ne hali varsa görsün anlamına gelmektedir ki zihniyetin yine aynı olacağının bir göstergesidir.Ve bu demeç bile kazanmamanızı istememiz için büyük bir sebeptir... |
sizin tek bir lafınıza inanan varmı acaba... |
taraftarı hala küçük görüyorlar yaa onu alcaz bunu alcaz kardeşim ilk önce sen kendi sistemini oluştur iyi yönet ilk önce klubü ondan snra transffer konuş projeden bahset öle boşa sallamak kolay |
eğitim şart ben adım gibi DEJA_VU oldum sizede tanıdık gelmiyor mu bu laflar???? |
yok yok dertören den sonra bu da borçlandırıp faizle para kazanacak beşiktaşımızdan etrafımız tefeci doldu yeminle bu ne ya atkıları bayrakları sandığa gömecez geliba.... |
evet bizde sezon basi ronaldo transferini gölgede birakacak bir transfer yaptik 8 milyon euroya tabatayi aldik ve herkesi orasiyla burasiyla bize güldürüp gündemde kaldik hep...ben yildirim demirören ile secime giren ona oy veren bir insanin besiktasli olduguna inanmam...gercek bir besiktasli bu saaten sonra yildirim demirörenin arkasinda durmaz... |
Vaatlere karnımız tok artık bunu anlamaları lazım. |
Türkiye`de Saat: 01:34 . |