![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kararlarına güvenebileceğim tek hakem türkiyede hata da yapsa kasıtlı yapmayan bir hakemdir kendisi inşallah güzel bir maç yönetir |
Alıntı:
|
fazla söze gerek yok, sonuçta futbol ortamımızda herhangi bir hakem 2 tarafı da tatmin edemeyeceğine göre yoruma da lüzum yok diye düşünüyorum... |
basimizda adam gibi bir teknik direktör olmadigi sürece ,adam gibi hakem olsa neye yararki...ben size macin sistemini söylim 8-1-1 sistemiyle oynayacaktir bizim korkak denizli...nasil cska macini evimizde mutlak kazanmamiz gerekirken 8 defans adamiyla cikti maca buda ayni kazanmamiz gereken bir mac ve denizli kazanmak icin cikmiyor sahaya....keske isi falan ciksa yada ameliyat olsa yinede takimi tayfur hoca cikarsa maca.... |
Alıntı:
|
herşey açık adam gibi hakemi gördüm böyle sözde beşiktaşlı hakemle oynuyacağımıza taş gibi geseli hakem gelseydide gam yemeseydim kahretsiz o yağmurda yazık be. bariz golü vermiyorsun eski açıktan tam kalenn yanındayım gördüm |
Alıntı:
ama birkac hatalarida vardi mesela toraman mehmet topali ceza sahasi icinde tutiyor direk penalti yada keita üzülmeze yumruk atiyor resmen direk kirmizi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:49 . |