![]() |
Bana göre sivok defans için tehlikeli bir adam.Çok hata yapıyor ve adam geçiriyor onun asıl yeri ön libero adam yokluğundan defansda oynuyor inşllah bugün hata yapmaz.. |
______________Rüştü_____________ Toraman____Sivok___Ferrari___Üzülmez _____________Fink_______________ __________Ernst_________________ _______________Tabata__________ Nihat______________________Rıdvan ______________Bobo_____________ |
------------------rüştü------------------ ---toraman---sivok---ferrari---üzülmez--- -----------fink-----ernst--serdar özkan--- -------------------tabata---------------- ---------------nobre-----bobo----------- ikinci yarı serdar yusuf değişikliği bu iş tamam |
.............................rüştü................ ................ toraman.....sivok......ferrari......üzülmez ..................fink.............ernst.......... ............ ............................ekrem................. ............... ..................................tello........... .................. ....................nobre..............bobo....... ............ |
----------------Rüştü--------------- Toraman--ferrari---Sivok---Üzülmez-- Ekrem-----Ernst----Fink----Yusuf-- ----------Holosko----Bobo--------- Yedekler: Ramazan, Tabata, Tello, Uğur, İsmail, Necip ve Serdar Mümkünse nihat ve nobre böyle önemli bir maçta kadroya bile alınmasınlar :) |
hala su uyuz nobreyi kadrolarina yazanlar var yaaaa...arkadaslar nobre 90 degil 1090 dakika oynasin gol falan atamaz ,hala nobreden medet umuyorsak vay halimize.... |
Benim 11 im hocanın 11 idir :) Mustafa Hoca Rüştü'yü santrafor oynatsın yine bi bildiği vardır. |
Arkadaslar galiba Bobo, Nihat ve Tabata ilk 11de yok ya. InsaAllah yanlis bilgi olur |
İlk 11 Belli Oldu...Rüştü - İ.Toraman - İ.Üzülmez - Sivok - Ferrari - Fink - Ersnt - Tello - Holosko - Ekrem - Nobre. Bobô yok :@ |
bobonun yerinde olsam daha forma falan giymem bu teknik direktör gitmedigi sürece....adam her hafta gol atiyor nobrenin yarisi para aliyor ama böyle önemli bir macta ilk 11 de koca sezon 1 gol atan nobre oynuyor ....bundan sonra bana kimse denizli besiktasli iyi antrönör falan demesin.... |
Türkiye`de Saat: 09:15 . |