![]() |
Hesap Kitap .. Fikstür : 28.Hafta Ankaragücü - Beşiktaş 29.Hafta Beşiktaş - Trabzonspor 30.Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş 31.Hafta Beşiktaş - Sivasspor 32.Hafta Diyarbakırspor - Beşiktaş 33.Hafta Beşiktaş - Manisaspor 34.Hafta Bursaspor - Beşiktaş İç Saha Maçları: Beşiktaş V Trabzonspor Beşiktaş V Sivasspor Beşiktaş V Manisaspor Deplasmanlar : Ankaragücü V Beşiktaş Fenerbahçe V Beşiktaş Diyarbakırspor V Beşiktaş Bursaspor V Beşiktaş Puan Durumu: 1Bursaspor 27 18 4 5 54 24 58 30 2Fenerbahçe 27 17 4 6 48 27 55 21 3Beşiktaş 27 16 7 4 39 19 55 20 4Galatasaray 27 16 5 6 51 28 53 23 Arkadaşlar yeni durum böyledir 27. hafta itibarı ile. Puanlar birbirine çok yakınlaştı. 2 önemli rakibimiz ile deplasman da oynuyoruz ki bir tanesi son maç o güne kadar ne olur ne biter bilemiyorum. |
Arkadaşlar fikstüre dair öngörümüzü puan hesaplarını bu konuda yapalım. |
39 puanın 29 unu falan alırız diyorum ben. Sonuç ne olur hiç bir fikrim yok ama şampiyonluk bizim için baya zor. |
Umudum yok ama sebebi fikstur degil.Sebebi giderek kendini belli eden kondusyon zaafiyeti ve teknikadam yetersizligi. |
Haftaya Kayseri yener rüya biter havlu atar 4 yada 5.oluruz, kupadan elendik uefa da zor..Felaket tellahlığı yapmak istemem ama görünen köy kılavuz istemez. Yedek gs yi kendi evinde taraftarın önünde yeneme, rakiplerini fener dışında yeneme, kötü futbol oyna vs..Bizim işimiz hesaba kitaba kalmaz arkadaşlar günü kurtarıcı maç kazanıyoruz takımda ne hırs ne gelecek görüyorum.Bizim en iyi oyuncumuz diyebileceğimiz sadece defansif Ernst ise ama rakiplerimizde en az 3er 4er maç çeviren yıldız varsa bizim şampiyonluk umutlarımız hayal olur.Keşke bu yazdıklarımın tersi olsa ve ben utansam ama gerçekler acıtır..Biz bunu haketmiyoruz :( |
Bi Kayseri macini oynayalim ona göre daha saglikli bir analiz edebiliriz cünkü orda bir olasi puan kaybinda gecmis olsun derim.. |
İç Saha Maçları: Beşiktaş V İBB (ertelme maçı)(3) Beşiktaş V Ankaraspor (3 Puan) Beşiktaş V Eskişehir(3) Beşiktaş V Trabzonspor Beşiktaş V Sivasspor(3) Beşiktaş V Manisaspor(3) Deplasmanlar : Kayserispor V Beşiktaş Denizlispor V Beşiktaş(3) Kasımpaşa V Beşiktaş Ankaragücü V Beşiktaş(3) Fenerbahçe V Beşiktaş Diyarbakırspor V Beşiktaş(3) Bursaspor V Beşiktaş kalın şekilde yazılanlardan 3 er puan gelir diye tahmin ediyorum diğerlerinde kararsızım . |
ya arkadaşlar gs eksik falan diye sürekli yorum yapılıyor da bu adamlar devre arası 3 tane transfer yaparken ortalık ayağa kalkmadı mı jo suydu dos santosuydu neiliydi hepsi sahadaydı neresi eksikti gs nin anlamıyorum. Dos Santos Kewell dan daha iyi adam diye ortalıkda yorumlar yapılmıyor muydu Jo için de keza öle. He yedek oynadılar derseniz iyi o zaman bizim de Tabata Yusuf Nihat Bobo falan yedekti. Eksik falan değildi GS nası bizim t.d. ye laf atıyorsak onlarınki de farklı taktik denedi ki bu taktikle A.Madridden deplasmanda puan aldılar sonuçta küçümseyip durmayın oynadığımız futbolu bu çok saçma geldi bana :S |
Orta Saha çok defansif Ernst defansif orta saha oyuncusu çok iyi oynuyor ama tabata ? tabata yararlı olamaz ki bize anadolu kulubünden gelipte Büyük takımlarda dikiş tutturan yabancı futbolcu yok denecek kadar az ..Takımda Maestro Yok maestroooooooooo !(bknz.sergen yalçın) |
Alıntı:
|
Fikstür avantajı diye birşey yok. Biz çok emin olarak çıktığımız birçok maçtan şok sonuçlar aldık. Bizim puan kaybettiğimiz dönemlerde rakiplerinde puan kaybetmesi bana geçen seneyi hatırlatsa da bu senenin daha zor olduğunu düşünüyorum. Bu zorluğun rakiplerden kaynaklandığını da savunmuyorum. Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam Fenev maçı dışında puan kaybetmemiştik. Seri galibiyetler ile rakiplere yaklasılmıstı. Takımın kendine güveni gelmiş kötü oynasak bile kazanmayı öğrenmiştik. Ancak bu sene böyle bir seri yakalayamadık 2 mac iyi gitsek 2 maç kötü oynuyoruz. İlk yarı fırtına gibi esiyoruz ikinci yarı duruyoruz. Daha herşey bitmiş değil ama bu fırsatlar geçen sene ki gbi fazlasıyla elimize geçmez iki haftadır fırsat tepiyoruz umarım bundan sonrası olmaz. |
en sevdiğim hesap tarzları:D ama bizim işimiz fikstürle değil bence kendimizle.Çok mücadele ediyoruz ama sonuç alamıyoruz.Sonuç almaya başladığımız ve seri yaptığımız zaman bu hesaplara tekrar döneriz. rakiplerimizle olan maçlarda ise hep zorlanıyoruz ama fenerbahçe kesin puan alırız.trabzonu baya zor geçer kayseri maçında ilk golü atarsak kazanırız. bursa maçında ise kelimeler kifayetsiz çünkü son maç;) |
İç Saha Maçları: Beşiktaş V İBB (ertelme maçı) 3 Puan Beşiktaş V Ankaraspor (3 Puan) Beşiktaş V Eskişehir 3 Puan Beşiktaş V Trabzonspor 1 Puan Beşiktaş V Sivasspor 3 Puan Beşiktaş V Manisaspor 3 Puan Deplasmanlar : Kayserispor V Beşiktaş 3 Puan Denizlispor V Beşiktaş 3 Puan Kasımpaşa V Beşiktaş 1 Puan Ankaragücü V Beşiktaş 3 Puan Fenerbahçe V Beşiktaş 1 Puan Diyarbakırspor V Beşiktaş 3 Puan Bursaspor V Beşiktaş Derbiler Hikaye Müthiş Bir Maç Olacak Yeterki İddiamız Sürsün . Tahminen : İç Sahada : 16 Puan ............... :Dış Sahada:14 Puan ( Bursa Maçı Hariç ) ........................Toplam:30 Puan 30-33 Puan Arasında Puan Toplayacağımızı Düşünüyorum . İş Buraya Geldikten Sonra Herşey Bizden Çıkıyor Rakiplerimizin Performansına Bakıyor . Rakiplerimizden Gs Ve Fb'nin En Az 3'er Maç Kaybedeceğini Düşünüyorum . Tabi Düşünmekle İş Bitmiyor İnsallah Beşiktaşımız Yüzümüzü Kara Çıkartmayacak En Azından ligin Son Maçına Kadar Yüzümüzü Öne Eğmeden Ligi Bitiririz . Şampiyonluk Şansımız Matematiksel Olarak Devam Ettiğini Sürece İnancımı Hiç Kaybetmeyeceğim |
Alıntı:
|
Ben açıkçası 29. ve 30. haftalarda eğer o haftalara kadar şampiyonluk elden gitmediyse ohaftalarda elden gidicek diye düşünüyorum. Trabzon ve Fener arka arkaya istikrarsız Beşiktaşın bu maçlardan net puanlar alması bence çok zor. Eğer 29 ve 30. haftalarda Beşiktaş hala güçlü ve iddiasını koruyor olursa (1. veya 2.) şampiyonluu alır diye düşünüyorum. Bence iş 30. hafta sonunda renk vermiş olur ki bence yüzde 90 iddiamız sona erer. |
açıkcası gelecek adına çok fazla ümit sahibi değilim elimizde ki fırsatları son 2-3 maçtır bol keseden dağıttık ve gelecek için biz bu maçı her haliyle alırız diyemiyorum.Ancak tabii ki şansımızın sürdüğüde bir gerçek. Şansımızın devam etmesi ise öncelikli olarak oynayacağımız Kayseri ve İBB maçlarına bağlı eğer takım bu 2 maçı kayıpsız geçerse rakiplerinde muhtemel kayıpları olduğunda bir takım avantajlar sağlayabiliriz tabii teknik heyet ve futbolcular buna yürekten inanırlarsa.. |
Aşağıda Kayseri ile son yıllarda yaptığımız maçlar var.. Bu sezonun ilk yarısı: Beşiktaş 0 Kayseri 1 2008-2009 Kayseri 1 Beşiktaş 0 Beşiktaş 1 Kayseri 0 2007-2008 Beşiktaş 0 Kayseri 0 Kayseri 2 Beşiktaş 0 2006-2007 Beşiktaş 2 Kayseri 1 Kayseri 3 Beşiktaş 0 2005-2006 Beşiktaş 0 Kayseri 0 Kayseri 0 Beşiktaş 1 Son yıllarda kayseri'ye deplasmanda gol bile atamıyoruz.. Benzer durum sivas ve bursayla da var.. Eksik maçımız olan İBB'yi lige çıktığından beri sadece geçen sezonun ikinci yarısında son dakika golüyle nasıl yendiğimizi hatırlarız heralde.. Son 19 derbide sadece 4 galibiyet almışız.. Geçen sezon ligi ilk 6da bitiren takımlardan sadece şampiyonluk maçında Gsarayı yenebildik.. O maçı da hatırlıyoruz heralde.. Durum şu ki son 5 yılda zorluk derecesi fazla maçların çoğunu kaybettik yada berabere kaldık.. Kazandığımız birkaç tanesi ise gerçek bir işkence unusuru olarak kullanılabilir.. Bunun temel nedeni oyuncu kalitemizin yetersizliği, bir türlü oturtulamayan takım tertibi ve sistem ve yıldız oyuncu eksikliğidir.. Karşımızda futbol kalitesi biraz yüksek bir takım çıkınca ne kadar mücadele edersek edelim mahkum bir futbol oynamaktan kurtulamıyoruz.. Bizim yıllardır yıldız olarak düşündüğümüz futbolcuları elalem kadroya bile almaz.. Bu şartlar altında ne mi olur.. Herşey olabilir.. Son haftalara kadar bu işi kovalayadabiliriz Trabzon'a geçilip 7. de bitirebilirz.. Not: Bu 'Temizlik' konusuna çok taktım ama dünkü maçtan sonra fener taraftarının stadla yetinmeyip samandıraya kadar gidip protesto etmesi ve araçları yumruklamasını görünce yine dayanamadım.. Yıllarca bize yukarıdaki tabloyu yaşatanlar hala olgunluğunu koruyan ve takımı desteklemek için tribüne gelen taraftarı temizlemekten bahsediyorlar.. Eğer siz rengi bozukların yönetimi olsaydınız sizi öyle bir temizlerlerdi ki bu ülkede sokağa çıkamazdınız.. Onun için şapkanızı önünüze koyup bir kez daha düşünün.. Tabi eğer kafanızın içinde düşünmeye yarayan birşeyler varsa! |
Alıntı:
|
dün aksam bursasporu izledikten sonra bursasporun eziklere iki macta 6 gol attigini görünce ertugrul hocali Bursasporun ligi ilk 2 sirada bitirecegine kesin gözüyle bakiyorum kendilerine özgüven tam geldi artik ...trabzonsporun maclarini izliyorum ve gercekten süper futbol oynuyorlar yani bir teknik direktörün takima neler katabilecegini senol günes gelmeden öncesi ve sonrasi trabzonsporu izleyerek anlayabiliriz, keske bizde is isten gecmeden teknik direktörümüzü degisseydik .herkessin iddaa ettigi gibi sezon ortasi t.d. degistirmek zararlidir lafina katilmiyorum...eziklerin deplasman maci yok yani fikstür avantajlari cok iyi, cincon eksiklere rahmen hala lider, kayseri evinde cok güclü ve kolay kolay yenilmeyen bir takim oldular yani bizim isimiz gercekten cok zor bu sene ilk 3 e girmemiz bence hayal, kupadada yokuz yani seneye avrupaya bile gidemezsek yildiz transferide olmaz , Allah bu demirören ve denizliyi bildigi gibi yapsin... İç Saha Maçları: Beşiktaş V İBB (ertelme maçı) 1 Puan Beşiktaş V Ankaraspor (3 Puan) bence tek garanti 3 puanimiz bu :D Beşiktaş V Eskişehir 3 Puan ( insallah diyorum cok zor mac olacak) Beşiktaş V Trabzonspor 0 Puan Beşiktaş V Sivasspor 3 Puan Beşiktaş V Manisaspor 3 Puan Deplasmanlar : Kayserispor V Beşiktaş 0 Puan Denizlispor V Beşiktaş 3 Puan zor mac olacak denizlispor cikisa gecti herseylerini ortaya koyacaklar Kasımpaşa V Beşiktaş 0 Puan ( bursaspor ve trabzonspordan sonra ligte en iyi top oynayan ve en istikrarli takim kasimpasa ) Ankaragücü V Beşiktaş 3 Puan ( düsme tehlikesi yasarlarsa isimiz cok zor ) Fenerbahçe V Beşiktaş 0 Puan Diyarbakırspor V Beşiktaş 1 Puan ( besiktasli antönötler herzaman bize ters gelmislerdir :D ) |
artik süper ligte kolay takim yok bana göre her takim her takimi iyi sistemle taktikle gelirse her takim her takimi zorlayabilir bizim simdi baya bir puan farkimiz varki sampiyonluk hesaplari yapmamiz dogru olmaz bizim tek isimiz nekadar mac kazanabiliyorsak kazanmamiz gerekiyor ve artik daha ofansif bir futbol oynamamiz gerekiyor yoksa beraber yada kaybedebilirizde bizim isimiz artik konsantre olup kazanip diger takima bakmak .. biz gecen sezonda gösterdik arkadan nasil iyi gelebildigimizi.. |
Bu hafta kayserispor'u yenersek 29. hafta trabzonspor maçına kadar sadece eskişehirde puan kaybedebiliriz diye düşünüyorum..Belki de öyle istediğim içindir.. Geçen devre de ankaraspor bay haftasından sonra bir seri yakalamıştık bu dönem de bir hafta öncesinden neden böyle bir seri yakalamayalım..? Bu seriden sonra 29.Hafta Beşiktaş - Trabzonspor 30.Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş bu maçlarla beraber lider olabiliriz.. Aksi bir durumda yani kayserispor'a bu hafta sonu mağlup olursak şampiyonluktan baya baya uzakaşırız.. |
İstatistiklerle bu kadar oynancaksa Kayseri nin son 6 maçına ve bizim maç için eksiklerine de bakılsın. Beşiktaş GS maçındaki gibi oynasın Kayseriyi yener merak etmeyin. Ama şampiyon olur mu onu bilmem o futboluy belki bir maçlığına oynayabileceğimze inanırım ama 12 maçta birden tekrarlayacağımıza pek inanmıyorum. Çünkü futbolculara hiç güvenmiyorum. Bu kadar istikrarsız futbolcu kitlesi hiç görmedim ben. |
seride yakalarız liderde oluruz şampiyonda.. isteyelim yeter. birazda şansa ihtiyacımız var |
Kayseri, Fener, Bursa maçlarında min. 6 puan kaybederiz biz; Kasımpaşa, Ankaragücü, Diyarbakır deplasmanlarından da min. 4...Evimizde oynayacağımız Belediye, Ts, Es Es maçları da çok zorlu geçcektir, puan kaybederiz bu 3'lüde de...Önümüzde bu kadar maç var, rahatlıkla alırız dediğim 1-2 maç var yaf, bu hale skotular bizi, ne şampiyonluğundan bahsediyoruz biz daha...Bekleyeceğiz işte, cinconla ezikler takılsın her hafta, ama unutmayın, onlar takılsa Bursa takılmaz, adamlar takır takır gider... Hesap kitap yaptım, 2. olursak büyük başarıdır bence...İzleyip göreceğiz bakalım... |
heseba kitaba gerek yok bu sene elimiz boş kalacak |
kayseri maçını kazandık şimdi belediye maçını kazanıp denizli maçını da kazandığımız taktirde puan cetveli çok değişecektir o vakitten snrada beşiktaş havaya girer eğer biz havaya girersek isterse geri kalan her maç derbi olsun farketmez bizim havaya girmemiz önemli gerisi kolay düye düşünüyorum feneride yeneri trabzonuda önemli olan bizim takımın ve taraftarın oluşturacağı atmosferdir |
23.Hafta Kayserispor - Beşiktaş (3 Puan) 24.Hafta Beşiktaş - Ankaraspor (3 Puan) 18.Hafta Beşiktaş - İBB (erteleme maçı) 25.Hafta Denizlispor - Beşiktaş (3 Puan) 26.Hafta Kasımpaşaspor - Beşiktaş 27.Hafta Beşiktaş - Eskişehirspor 28.Hafta Ankaragücü - Beşiktaş (3 Puan) 29.Hafta Beşiktaş - Trabzonspor 30.Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş 31.Hafta Beşiktaş - Sivasspor (3 Puan) 32.Hafta Diyarbakırspor - Beşiktaş (3 Puan) 33.Hafta Beşiktaş - Manisaspor 34.Hafta Bursaspor - Beşiktaş Diğer Maçlardan da 1'er Puan Koparmak gerekir. Şu Son Maçlarda Mağlup Olmadan Lig'i Bitiririz İnşallah. |
Fikstür : 24.Hafta Beşiktaş - Ankaraspor 18.Hafta Beşiktaş - İBB (erteleme maçı) 25.Hafta Denizlispor - Beşiktaş 26.Hafta Kasımpaşaspor - Beşiktaş 27.Hafta Beşiktaş - Eskişehirspor 28.Hafta Ankaragücü - Beşiktaş 29.Hafta Beşiktaş - Trabzonspor 30.Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş 31.Hafta Beşiktaş - Sivasspor 32.Hafta Diyarbakırspor - Beşiktaş 33.Hafta Beşiktaş - Manisaspor 34.Hafta Bursaspor - Beşiktaş İç Saha Maçları: Beşiktaş V İBB (ertelme maçı) Beşiktaş V Ankaraspor (3 Puan) Beşiktaş V Eskişehir Beşiktaş V Trabzonspor Beşiktaş V Sivasspor Beşiktaş V Manisaspor Deplasmanlar : Denizlispor V Beşiktaş Kasımpaşa V Beşiktaş Ankaragücü V Beşiktaş Fenerbahçe V Beşiktaş Diyarbakırspor V Beşiktaş Bursaspor V Beşiktaş http://img199.imageshack.us/img199/520/puanzj.jpg Son durum böyledir. |
Trabzon ve Fener maçları peşpeşe arkadaşlar. İlk devre bu maçlardan galibiyetlerle ayrılmıştık. Şimdi bu 2 maç gelene kadar ciddi anlamda puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Çünkü bu maçlarda puan kaybetme lüksümüz olmalı diye düşünüyorum. Bu maçlara gelene kadar oynayacağımız maçlara dikkat ettiniz mi ? 24.Hafta 01 Mar 10 Ankaraspor (i) 3-0 18.Hafta 10 Mar 10 İBB (İ) 25.Hafta 15 Mar 10 Denizlispor (D) 26.Hafta 21 Mar 10 Kasımpaşaspor (D) 27.Hafta 28 Mar 10 Eskişehirspor (İ) 28.Hafta 04 Nisa 10 Ankaragücü (D) Ankaraspor'u saymazsak peşindne gelecek olan erteleme maçıyla başlayacak olan 5 maçlık bir seri var. Bu seride 15 puan hayal değil. Mustafa hoca eminim herşeyi unutup peşpeşe gelen 2 derdi öncesi tamamen bu 5 maça konsantre olmuş durumdadır. Futbolcuların çok iyi motive olmaları lazım iş sahada bitiyor takım oynarsa nasıl kazanıyoruz herkes biliyor takım oynamazsa uçurumdan yuvarlanır gibi her maç kalesinde 2-3 gol gören Antepe karşı bile pozisyon bulamadan mağlüp oluyoruz. Herşey takımın motivasyonu ve arkadaşlık ortamıyla havaya girmesindne geçiyor. Bence bu seride alınacak 15 puan bizi liderlik koltuğuna oturtur yada ilk 2 ye sokar diye düşünüyorum. |
valla ibb ve eskişehir maçlarından biraz korkuyorum açıkçası içerde ki bi çok maçtan korkuyorum hatta. Dışardaki bu üç maçı da alırız ondan eminim ama. |
Korkmak kaybedicez anlamına gemiyor Mustafa hoca hakkında ileri geri konuşmak çok kolay ama kayseri maçında herkes ayakta alkışlar gerçi ben yine son 15 dakika yaşadığımız sıkıntıyı mustafa hocanın değişiklik politikasına bağıyorum ama unutmayın ki mustafa hocasüreçleri çok iyi yönetebilen doğru tespitler yapan ve önündeki fikstürü bir şekilde lehine çevirebilen bir adam. Şu an bu önümüzdeki 5 maça hem kendini hem fotbulcuların çok iyi bir şekilde hazırladığını düşünüyorum |
Alıntı:
Bu hafta Denizli Manisa'yı deplasmanda yenebilirse Denizli deplasmanından korkarım, aksi takdikrde rahat alırız diye düşünüyorum...Ama Kasımpaşa ve Ag deplasmanlarında puan kaybı bekliyorum ben, hoca ve takımımız umarım yanıltır bizi de şu seriyi kayıpsız atlatırlar, o zaman şampiyonluk için ümitlenebilir belki taraftarda... |
Kalan Maçlar ve Şapiyonluk Şansımız http://img72.imageshack.us/img72/8252/kalanmalar.jpg ofya bursa epey şanslı sadece 3 deplasmanı kalmış |
Bursa gerçekten bu formunu sürdürürse şampiyonluk onlar için hiç de zor değil ama daha konuşmak için erken. |
Gs icin haftaya oyniyacak trbzonspor maciyla birlikte yogun tempoya girecek fb ve sivasspor bu 3 macdan en az 3 puan kayip sonraki haftalarda bursayla oyniycak beraberlik bitmesi cok yüksek bir mac 1 puanda öyle koyalim toplam 4 puan olur geri kalan maclardada muhtemelen süpriz 1 mac kaybetse 7 puan toplamda olur. En düsük hesap yaptigimizda 7 puan kaybediyor toplam puani suan 53 olan kalan 9 mac 27 puan en düsük 7 puan kayip dersek sezon sonunu 73 puala bitirir.... Bursaspor toplam puani 55 (diyarbakir ligden düsürülecek)). Son 9 macda Besiktas GS Kayserispor Gaziantep ile oyniyacak zorlu karsilasmalari var Besiktasimiz yenecek orasi kesin zaten son hafta diger 3 karsilasmada en düsük puan kaybi 3 diyelim besiktas yenilgisiyle 6 puan kayip ve büyüksehir antalya ve genclerbiligi hafife alinacak takimlar degiller bu 3 macdan 3 puan düselim toplam puan kaybi 9 olur.Toplamda 55 puan olup 27 puandan 9 puan cikarip 18 puan 55 puana ekledigimizde sezon sonunda gs ile 73 puanda olacak.En düsük ihtimallerle hesaplandiginda.. Fenerbahce icin fikstüre göre sampiyon olmalari cok zor gözüküyor .Her nekadar sadece 1 defa istanbul disinda oynasalarda Kafaya oyniyacak her takimla oynamalari dezavantaj olacakr..Eskisehir ve Ankaragücü diyebilirm oyniyacaklari en zayif takimlar. Suanda 49 puan olup toplamda 27 puanin 20sini alsada ne Gsyi nede Bursanin önüne gecebiliyor.3.cülük bekliyor en iyisinden Fenerbahceyi........Bursayi Gs yi yendi diyelim Trbzonsporuda ekliyelim ama yinede diger karsilasacagi takimlar hafif takimlar degil feneri yenebilecek gücdeler hepside....:::Bence IMKANSIZ bu yil Fenerin Sampiyon olmasi::::::::::: Gelelim canimiz cigerimiz askimiz sevgimiz kara kartalimiza Evimizde oyniyacagimiz Trabzon,,Eskisehir Sivasspor ve Manisapor bu 4 karsilasmanin 3 nü kazanalim diyelim tekinde yenilelim. Kaybedilen simdilik 3 puan. Deplasmanda oyniyacagimiz BUrsaspor zor oolsada sampiyonluk son haftaya kaldiginda acimadan yenecegimize yprekten inaniyorum.Geriye kalan Fb Kasimpasa ve Ankaragücü maclarinda bir yenilgi 1de beraberlik alalim 4 puanda deplasmada kaybedegiz .Toplamda 7 puan kaybedip olup suanki puanimiz 51 olup ((yarin denizliyi yenecegiz ona göre 51 puanimiz var )) 20 puan daha koyarsak 71 puanimiz oluyor. . Bana göre Gs sampiyon olma ihtimali cok yüksek Bursanin bir okadar sansi var besiktasimiz olamiyorsa varsin bursaspor olsun gerci taraftarlarini hic sevmiyorum ama olsun anadoludan bir takiim olsun. Fener ve Besiktasmizin isi biraz zor oyniyacaklari rakipler disli saygilarimla............ |
Gerçekten çok enteresan bir 9 hafta bizi bekliyor.. Geçen sezon şampiyon olurken bizim dışımızdaki gelişmelerin de bize ne kadar yardımcı olduğunu unutmamak lazım.. Aynı geçen seneki gibi dengelerin her hafta değiştiği bir lig daha yaşıyoruz.. Hatırlarsak küme düşme potasında oynanan maçların bile ligin dengesini bizim lehimize değiştirdiğini unutmamak lazım.. Şu anki duruma bakarsak 9 hafta kaldı ve alınacak toplam 27 puan var.. En alttan başlarsak fener bu hafta çok çok büyük bir yara almış oldu.. Çünkü adamların şuan itibariyle 49 puanı var ve tüm maçları kazansalar bile erişecekleri puan 76 oluyor.. Kaybedilecek bir maç(yani toplam 3 puan) feneri 73 puanda tutarken bu puanın bu sene şampiyon çıkarması imkansıza yakın.. Bu da tüm maçlarını kazanmaya yönlendiriyor onları.. İnanılmaz stresli bir durumdalar.. Gsaray ve bursa şuan ligin momentumunun üstünde olduğu iki takım durumunda.. Bu hafta aldıkları maçlar çok önemliydi.. Kalan maçlarda bursanın az da olsa fikstür avantajı var.. Gsarayın önümüzde gireceği 3 haftalık tünel onlar ve diğer takımlar için belirleyici olacak.. Burda Beşiktaş'ın geçen sezonun ikinci yarısından sonra yakalamış olduğu ivmeyi kazanması lazım.. Ancak ozaman momentum bize geçebilir.. Özellikle p.tesi-cuma periyodu bizi önümüzdeki haftaki maçlara sırt üstü yatıp seyretmeye ya da gereksiz bir hale getirmeye gebe.. Eğer söylendiği gibi stresle en iyi başa çıkmayı becerebilecek ekip olarak iddia ediliyorsak bunu bu hafta içi göreceğiz.. Bunu başarabilirsek rakiplerimizi strese sokarız.. 9 haftanın ortasındaki 3 hafta bizim için oldukça zor.. Bu 3 haftanın sonundaki gsray-bursa maçı ligin yarı finali gibi.. O maç son 3 haftada ligdeki finalistleri belirleyecek nitelikte.. Dengelerin her hafta değiştiği bu ligde yine geçen seneki olduğu gibi bizim dışımızda bizim avantajımıza olan gelişmeler oluyor.. Geçen hafta eskişehirin gsrayı aşağı çekerek bize yapıştırması, bursanın herşeye rağmen yarışta iddialı bir şekilde olması( bizim son hafta oynayacak olmamız bir avantaj), diyarbakırın küme düşme durumu(bizim son haftalardaki önemli deplasmanlarımızdan biri), ibb gibi çok bela bir takımın rakiplerimizle olimpiyat stadında oynayacak olması, rezaletin derbisinin yine çok kritik bir zamanda oynanacak olması (ki iddiası çok azalmış bir fenerin psikolojik üstünlüğü ile birlikte rakibine yine çelme takmak için ekstra motivasyonu ve sonrasında rahatlayıp bizim maça daha rahat çıkması) vs vs.. Hala birçok psikolojik etken önümüde koz olarak bulunuyor ve bize gör kırpıyor ama bunların anlam kazanabilmesi için tüm maçlara çok büyük ciddiyetle çıkmak ve kazanacak oyunu ortaya koymak lazım.. Malesef takım oyunu olmasa da beceri anlamında çok sınırlı bir takımız bu nedenle ne yapacağımız hiç belli değil.. Bakalım neler olacak.. |
25.Hafta Denizlispor - Beşiktaş 3 puan 26.Hafta Kasımpaşaspor - Beşiktaş 27.Hafta Beşiktaş - Eskişehirspor 3 puan 28.Hafta Ankaragücü - Beşiktaş 29.Hafta Beşiktaş - Trabzonspor 3 puan 30.Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş 31.Hafta Beşiktaş - Sivasspor 3 puan 32.Hafta Diyarbakırspor - Beşiktaş 3 puan 33.Hafta Beşiktaş - Manisaspor 3 puan 34.Hafta Bursaspor - Beşiktaş 3 puan bu maçları kesin alırız die tahmin ediyorum |
Denizli Ve Kasımpaşa Maçlarından 6 Puan Alalımda Ondan Sonra Neler Değişecek İzleyelim Çok Umutluyum Bu Takım ŞAMPİYON Olacak ! Ligde En İyi Mücadele Eden Temiz Futbol Oynayan Takım Biziz Ve Geçen Sezon Başardık Bu Sezonda Şampiyonluğa Ulaşmamız Hiçde Zor Değil GELİYORUZ ! |
kayseriyi deplasmanda yendik :3 puan ankaraspor ile hüken galip geldik :3puan i.b.b. yi yendik ondan da :3 puan denizli,kasımpaşa ve eskişehiri yenersek biz kesinlikle ilk 2 içinde oluruz. şampiyonluk yarışında ise çok büyük avantaj elde ederiz. |
Bence en kötü 2. bitiririz eğer ki Bursa'yı da son hafta orada yenersek tadından yenmez ve şampiyonluk turunu orada atarız onların gözüne soka soka :) :) |
Türkiye`de Saat: 23:54 . |