![]() |
Kalan Maçlar ve Şansımız http://www.sporx.com/img/2010/03/16/...90d18fde82.jpg 1. BURSASPOR PUANI: 55 Denizlispor (E) İstanbul B.B (D) Antalyaspor (E) Gençlerbirliği (D) G.Antepspor (E) Galatasaray (D) Kayserispor (E) Ankaraspor (X) Beşiktaş (E) ---- 2. GALATASARAY PUANI: 53 Trabzonspor (D) Fenerbahçe (E) Sivasspor (D) Diyarbakırspor (E) Manisaspor (D) Bursaspor (E) İstanbul B.B (D) Antalyaspor (E) G.Birliği (D) --- 3. BEŞİKTAŞ PUANI: 51 Kasımpaşa (D) Eskişehirspor (E) Ankaragücü (D) Trabzonspor (E) Fenerbahçe (D) Sivasspor (E) Diyarbakırspor (D) Manisaspor (E) Bursaspor (D) --- 4. FENERBAHÇE PUANI: 49 G.Antepspor (E) Galatasaray (D) Kayserispor (E) Ankaraspor (X) Beşiktaş (E) Kasımpaşa (D) Eskişehirspor (E) Ankaragücü (D) Trabzonspor (E) ----- 5. TRABZONSPOR PUANI: 43 G.Saray (E) Kayserispor (D) Ankaraspor (X) Beşiktaş (D) Kasımpaşa (E) Eskişehir (D) Ankaragücü (D) Denizlispor (E) Fenerbahçe (D) ---- 6. KAYSERİSPOR PUANI: 43 Ankaragücü (D) Trabzonspor (E) Fenerbahçe (D) Sivassspor (E) Diyarbakırspor (D) Manisaspor (E) Bursaspor (D) İstanbul B.B (E) Antalyaspor (D) E : Kendi Evinde , D : Deplasman , X : Hükmen Galip |
böyle bir konuyu ben açacaktım benden hızlısın :D konu için teşekkürler. :D şimdi değerlendirmesini yapacağım altta :D |
3 takımın maçlarını objektif bi şekilde yorumlamaya çalışacağım! 1. BURSASPOR PUANI: 55 Denizlispor (E): dikkat derim! İstanbul B.B (D): puan kaybı muhtemel Antalyaspor (E):3 sonucada açık Gençlerbirliği (D):3 puan alır G.Antepspor (E):3 puan alır Galatasaray (D):yenilir Kayserispor (E):içimden bir his berabere biter diyor Ankaraspor (X) :banko 3-0 biter :D Beşiktaş (E) : yorum yapmayacağım çünkü aklım ve kalbim bizden yana ---- 2. GALATASARAY PUANI: 53 Trabzonspor (D) : trabzon deplasmanı zor. puan kaybı muhetemel Fenerbahçe (E) :gs, fenere karşı kazanamasada son yıllarda bu maçta kazanacaktır. Sivasspor (D):kolay alacağı bir maç sivas bu ligde kalmayı hak etmiyor Diyarbakırspor (E):banko gs çünkü diyarbakıra hiç kaybetmemiştir gs. aslında başka bi neden varda burada açıklamayacağım. Manisaspor (D)zor deplasman Bursaspor (E)işte şampiyonu belirleyecek maç. bizim kaderimizide belirleyecek maç. İstanbul B.B (D)puan kaybı muhtemel Antalyaspor (E)belli olmaz. G.Birliği (D) gs kazanır --- 3. BEŞİKTAŞ PUANI: 51 Kasımpaşa (D)kazanacağız Eskişehirspor (E) kazanacağız Ankaragücü (D) kazanacağız Trabzonspor (E) dikkat diyorum Fenerbahçe (D) dikkat diyorum Sivasspor (E) kazanacağız Diyarbakırspor (D) belli olmaz Manisaspor (E)kazanacağız Bursaspor (D) yorumsuz. --- 4. FENERBAHÇE :fenerbahçeyi ben bu yarışta görmüyorum ve yorumda yapmıyorum. PUANI: 49 G.Antepspor (E) Galatasaray (D) Kayserispor (E) Ankaraspor (X) Beşiktaş (E) Kasımpaşa (D) Eskişehirspor (E) Ankaragücü (D) Trabzonspor (E) ----- |
vallahi ne söylesek fayda etmez her an herşey olabilir kesin şampiyonuz çok avantajlıyızda diyemiyorum .. ama içimden bir his trabzon gayseyi yenecek bursa da denizliyle berabere kalacak . insallah öle olur fenerin zaten şansı yok . |
mustafa denizli 8 defansla çıkmaya devam ederse bütün maçlar kanser şeklinde ilk başta nasıl gol atarız sıkıntısıyla eğer gol atarsak nasıl gol yemeden bitiririz sıkıntısıyla geçmeye devam edecektir... bu taktikle şampiyonluk biraz zor mutlaka küçük takımlardan birine takılırız... |
Bu konu "hesap kitap" konusunda tartışılıyor zaten.. Bence her hafta kalan maçlar şeklinde bir konu açmaya gerek yok.. |
sen butun maclarını kzan gerısıne karısma en guzel hesp budur |
Alıntı:
|
Valla aklımda olan gs fb maçına kadar bu durum böyle karmaşık şekilde gidecek büyük ihtimal.Bizde gs fb maçına kadar puan kaybetmezsek tıpkı geçen seneki gibi bir maçtan sonra bursayla beşiktaş diğerlerine arayı açacaktır bence.Son haftalara doğru bursa da biraz tökezlerse şampiyon oluruz diyorum.Ancak son maça bırakırsak işimiz zor en azından son maça kalacaksa beraberlik yetecek şekilde kalırsa rahat oluruz... |
isimiz cok zor helesim gol atmakta zorlandimizi düsünürsek hersey ortada |
Valla işimiz çok zor 73-75 arası puanlarda dolaşan şampiyon olur büyük ihtimal bizim puan kaybı kredimiz en fazla 4 puan bu maçlar içinde ki fb maçı sakat bence. Diğer maçlarda biz galibiyete daha yakınız. |
Yarışta 3 Takım Var . 3 Hafta Sonra Bu Takım Sayısı 2ye Düşecek Bursa Son İki Üç Hafta Kala Koltuğu Bize Devredecek . GE-Lİ-YO-RUZ ! |
artik zor maclar kolay mac yoktur ..biz simdi son haftalara girdik ve final maclarina cikacaz her maci cok önemsemiz gerekiyor ve lig bitiminde görecez nerde olacamizi ..futbolcular enazindan maclari taraftar kadar önemse sezon sonu lider bitiririz.. birde fenerbahcenin yaristan koptugunuda sanmiyorum bize 2 galatasarayada 4puan arkasinda ve 3puanli sistemde oyniyoruz hersey olabilir diyorum.. |
Alıntı:
|
bu saatten sonra puan kaybının telafisi ollmaz |
kasımpaşa beraberliği bizi şampiyonluktan etmez sadece zirveye yerleşmemizi geciktirir. |
valla puan kaybetme sınırımız 4 dü bana göre 2 sini kullandık. bir beraberlikde daha zirveden iyice uzaklaşırız. Ama gidip ts yi fb yi üstüste yenersek işler tamamen değişir de pek inanmıyorum. |
Alıntı:
|
Umarim Ibb Bursayi yener ve biz Cumartesi o gazla eskisehirsporu yeneriz ve pazarda derbi berbare sonuclanir..o zaman ben umutlanirim ama bana göre artik cok zor |
matematiksel olarak devam ediyor .. ama bu hafta Eskişehiri yenemez isek şansımız daha da azalıcak .ki yenicez Es-es i inanıyorum .eziklerin kapışmasında beraberlik çıkarsa üstüne daha da süper olur sonrasında Bursanın kayıplarını beklicez.. |
kadıköyde 3 tane atar geliriz çok rahat. iş son haftaya kalırsa tecrübemizle bursayıda yeneriz. beni tek sıkan maç trabzon maçı. |
Şansımız yok. |
hala ne sansindan bahsediyorsunuz sizin kücük takim antrönörü dediginiz adam gibi adam bizim tabata kadar degeri olan takimla sampiyonluga elini uzatti bile... |
Bu sene de şampiyonuz |
kalan her maçı kazanırsak kesin şampiyonuz peki kazanabilir miyiz hayır tabi ki |
Alıntı:
|
bence şampiyon olmamız çooook zorrrr. |
Alıntı:
|
iyi futbol oynamakla doğru oynamak arasında fark var. bizim oynadığımız futbol kazanmak için oynanan bi futbol. ibrahim kaş gibi bireysel hata yapan adamlar forma giymediği sürece ve takım bu hırsını koruduğu sürece kazanamicamız maç yok önümüzdeki fikstürde. şansızlık olur falan olur filan olur kazanamayız canları sağolsun skor üstüne yorum yapmak yakışmaz bize sahada canavar gibi mücadele ettikleri sürece. ben geçen senede gerideyken şampiyonluğa sonuna kadar inananlardandım bu sene 12 puan gerideykende inananlardanım. o yüzden şükürler olsunki geçen sene şampiyonluk kutlamalarında utanç duyanlardan olmadım. bu senede olmicam. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tabloya baktığım zaman kafadaki takımdan 6 ikinci sırada ki takımdan da sadece 1 puan gerideyiz. Yani 2 malubiyet ile kafadaki takım ile aynı puanda olunabiliyor. Önümüzde daha 8 hafta var ki geçen senenin son 9 haftasını hatırlayın ''şampiyonluğu getiren son 9 hafta'' herşey değişebilir. Daha kesinleşmiş şampiyonluk veya kaybedilmiş bir şampiyonluk yok basın yine aradan sıyrılabilecek tek takımın Beşiktaş olduğunun farkında. Yapılan haberlerde bu havayı dağıtma takım ve taraftarın hevesini bu tarz haberler çıkararak kaçırmaya yönelik. Ben matematiksel olarak şampiyonluk şansımız bitene kadar şampiyonluğa inanırım. Şampiyon olamasakta canımız sağolsun bize bu heycanı yaşatmaları bile çok güzel. Ben Beşiktaşlıyım benim Beşiktaşlı olmamın nedeni takımımızın aldığı galibiyetler veya şampiyonluklar değildir son dakikaya kadar hep o heycanın içinde ki asi duruşumdur. İsteyan inanır isteyen inanmaz ama sizlerde bizim hevesimizi kırmaya çalışanlar satılık basın gibi yapmayın. Geçen sene erken konuşmalarından dolayı utanan çok arkadaşımız oldu. Şimdiden gemileri yakıp sene sonunda derme çatma bir kayıkla tura çıkmanın bir alemi yok ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu Yorumun Altına İmzamı Atmak İsterdim . Noktasından Virgülüne Katılıyorum . |
Alıntı:
Bugün radyoda İlyas Tüfekçi konuşuyor, adam fener GS yi yenerse Bursa kesin şampiyon olur, GS yenerse şampiyonluk Bursayla GS arasında geçer diyor. Sanki o GS nin 1 puan arkasında geçen yılın şampiyonu yok !!! Herşey olabilir daha hiçbirşey bitmedi , unutmayalım ne kadar eleştirirsek eleştirelim , bizim başımızda her gittiği takımı şampiyon yapmış büyük bir tecrübe , Bursanın başındaysa daha hiç şampiyon olamamış, o son hafta streslerini hiç yaşamamış bir hoca ve aynı durumdaki futbolcular var !!!! |
Alıntı:
Ayrıca ligdeki durumumuz şöyle de yorumlanabilir, bursa son maca kadar bizden bir fazla maglubiyet alacak. 6-7 haftada da olmicak bişey diil. hatta cok normal bişey. ki futbollarında düşüş başladı. benzer hikayeleri gecen sene de sivas icin dinliyoduk. |
Bursasporun kaybettiği, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasının olduğu bir hafta İnönü'de ne şekilde olursa olsun kazanmamız gerek. Alınacak 3 puan ile puan durumunda 1 veya 2 sıra yukarı çıkıcaz. Bu tablo bana ister istemez geçen seneyi hatırlatıyor. Geçen hafta Kasımpaşa maçında yapılan hatalar eminim bundan sonra ki haftalarda tekrarlanmaz. Hem Mustafa Hoca hemde oyuncularımız bugun çıkan sonuç karşısında bundan sonraki karşılaşmalara ekstra motivasyon ile çıkacaktır. |
ben bu hafta oyuncularimizda o isigi gordum bu sene sampiyonuz yine ins ! |
zor da olsa işimizi hallettik akşamı bekleyelim ondan sonrak ne durumda olduğumuzu göreceğiz.. Bu arada geçen haftaki kaybımızın önemi bu hafta daha iyi anlaşışıyor.. O maçı almış olsaydık ligdeki dengeyi lehimize çevirmiştik.. neyse artık yapacak birşey yok.. Rezaletin derbisi için her yıl dilediğim ve geçen sene gerçekleşen dileğimi tekrarlıyorum.. sıfır-sıfır ve bol kırmızı kartlı bir maç diliyorum.. ancak bunu hakediyorlar.. |
daha şansımızı çevirdiğimiz falan yok bence. Ts ve Fb maçlarından sonra birşey söyleyebiliriz. |
Türkiye`de Saat: 23:23 . |