![]() |
kadıköyde 3 tane atar geliriz çok rahat. iş son haftaya kalırsa tecrübemizle bursayıda yeneriz. beni tek sıkan maç trabzon maçı. |
Şansımız yok. |
hala ne sansindan bahsediyorsunuz sizin kücük takim antrönörü dediginiz adam gibi adam bizim tabata kadar degeri olan takimla sampiyonluga elini uzatti bile... |
Bu sene de şampiyonuz |
kalan her maçı kazanırsak kesin şampiyonuz peki kazanabilir miyiz hayır tabi ki |
Alıntı:
|
bence şampiyon olmamız çooook zorrrr. |
Alıntı:
|
iyi futbol oynamakla doğru oynamak arasında fark var. bizim oynadığımız futbol kazanmak için oynanan bi futbol. ibrahim kaş gibi bireysel hata yapan adamlar forma giymediği sürece ve takım bu hırsını koruduğu sürece kazanamicamız maç yok önümüzdeki fikstürde. şansızlık olur falan olur filan olur kazanamayız canları sağolsun skor üstüne yorum yapmak yakışmaz bize sahada canavar gibi mücadele ettikleri sürece. ben geçen senede gerideyken şampiyonluğa sonuna kadar inananlardandım bu sene 12 puan gerideykende inananlardanım. o yüzden şükürler olsunki geçen sene şampiyonluk kutlamalarında utanç duyanlardan olmadım. bu senede olmicam. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:41 . |