volkan-saygın | 24-03-2010 23:30 | Alıntı: Gokhan´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1164958)
Tabloya baktığım zaman kafadaki takımdan 6 ikinci sırada ki takımdan da sadece 1 puan gerideyiz. Yani 2 malubiyet ile kafadaki takım ile aynı puanda olunabiliyor. Önümüzde daha 8 hafta var ki geçen senenin son 9 haftasını hatırlayın ''şampiyonluğu getiren son 9 hafta'' herşey değişebilir. Daha kesinleşmiş şampiyonluk veya kaybedilmiş bir şampiyonluk yok basın yine aradan sıyrılabilecek tek takımın Beşiktaş olduğunun farkında. Yapılan haberlerde bu havayı dağıtma takım ve taraftarın hevesini bu tarz haberler çıkararak kaçırmaya yönelik.
Ben matematiksel olarak şampiyonluk şansımız bitene kadar şampiyonluğa inanırım. Şampiyon olamasakta canımız sağolsun bize bu heycanı yaşatmaları bile çok güzel. Ben Beşiktaşlıyım benim Beşiktaşlı olmamın nedeni takımımızın aldığı galibiyetler veya şampiyonluklar değildir son dakikaya kadar hep o heycanın içinde ki asi duruşumdur.
İsteyan inanır isteyen inanmaz ama sizlerde bizim hevesimizi kırmaya çalışanlar satılık basın gibi yapmayın. Geçen sene erken konuşmalarından dolayı utanan çok arkadaşımız oldu. Şimdiden gemileri yakıp sene sonunda derme çatma bir kayıkla tura çıkmanın bir alemi yok ;) | Aynen katılıyorum basında Beşiktaş adeta yok sayılıyor sanki 15 puan arkaya düşmüş de havlu atmış gibi.
Bugün radyoda İlyas Tüfekçi konuşuyor, adam fener GS yi yenerse Bursa kesin şampiyon olur, GS yenerse şampiyonluk Bursayla GS arasında geçer diyor. Sanki o GS nin 1 puan arkasında geçen yılın şampiyonu yok !!!
Herşey olabilir daha hiçbirşey bitmedi , unutmayalım ne kadar eleştirirsek eleştirelim , bizim başımızda her gittiği takımı şampiyon yapmış büyük bir tecrübe , Bursanın başındaysa daha hiç şampiyon olamamış, o son hafta streslerini hiç yaşamamış bir hoca ve aynı durumdaki futbolcular var !!!! |