![]() |
Ne olmuş abi ya, sakatlanamaz mı Rüştü, ki Rüştü'den bahsediyoruz yanii, sık sık sakatlanan bir kaleci...Hala Rüştü üzerinden komplo teorileri üretmeye gerek yok bence... Beşiktaş'ın bu seneki en iyi oyuncusu kimseyle tartışmam Rüştü'dür...Bir takımın en iyisi şu ana kadar kaleci oluyorsa, oturup bazı şeyleri düşünmek lazım!.. |
Yok artık!! Rüştü üzerinden komplo teorisi üretecek kadar oldunuz mu ya ?? Rüştü'den bahsediyoruz.. Son haftalarda olmassa 1'er puanları bile alamayacağımız kaleci.. Korner diye hakeme itiraz eden Rüştü.. Önce Necip'in sözleşmesini iyileştirin diyen Rüştü.. Geçmiş olsun Rüştü.. ((= Hakan'a da güvenmek zorundayız ki ben oldukça güveniyorum kendisine.. |
Gecmis Olsun demekten baska birsey gelmez elden. |
Camdan adamlar ordusuna döndük Denizli sağolsun kondisyoneri kovdu kovalı bu kaçıncı kurban ben sayısını unuttum. |
uğursuzluktur gidiyor... |
Ben Hakan'ın Rüştünün boşluğunu doldurabileceğini düşünüyorum |
Rüştünün özellikle son dönemde ki performansı iyiyken sakatlanması kötü oldu ama ben Hakana güveniyorum.Eminim ki rüştünün boşluğunu dolduracaktır.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bunun kondisyoner ile filan alakası yok.. lütfen sadece eleştirmiş olmak için yazmayalım :( |
Rustu kral adam.. Rustu olsada olmasada sampiyonluk kacmistir bile.. Kasimpasa, Ankaragucu ve Trabzon maci bitirdi bizi.. |
Türkiye`de Saat: 22:38 . |