![]() |
Yok canım...kesin satmıştır Rüştü,FB den almıştır parayı Saraçoğlunda sahaya çıkmamak için...hatta aslında Denizli satmıştır FB ye..FB den para alıp Rüştü'ye bir tekme tamam... İşin aslı nedir biliyormusunuz...Topla karpuzu ayıramayanlar ancak bu yorumu yapar..ve işin trajikomik yanı;yukarda yazdığıma bile inananlar var bu forumda.. |
Alıntı:
Sanki Rüştü Daha Önce Fener Maclarına Cıkmadı Beşiktaş Formasıyla . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Senin Bu İlettiğin Cümleyide Not Ediyorum Abi Gereken Yapılacaktır Üzme Canını . |
rüştü'ye geçmiş olsun ama hakan a güvencim tam.. geri kalan zamanda anlının akı ile görevini yerine getireceğine inanıyorum.. |
Alıntı:
O 17 yaşındaki kız cocugu o mesajı sildiyse ben sil dedigim icindir. Ne 17 yaşında ne de 5 yaşında oluşu forumda moderator olduktan sonra forumda yaptığı moderasyonların yoruma acık oldugu anlamına gelmez. Şerefsizin biri ortaya bir laf atıyor ve bu lafın bu forumda yeri olmadıgı icin onun mesajı siliniyor. Haliyle Alıntı olarak alınan senin mesajının da silinmesini istedim. Kimse kimseye burda aynı renkler altındaki catıda yorumunu begenmiyor diye silme yaptırımı uygulamaz. Teşekkürler. Alıntı:
|
Gerekenin de ne olduğunu yazarmısın murat ?[/quote] Bu Aralar En Çok Bana Soru Soruyorsun Yine Açıklama Yapayım . Gereken Yapılacaktır Derken Kasteddiğim Şudur . Beşiktaşın Futbolcusuna Eleştiri Yapmak Serbest Ama Hakaret Boyutuna Ulastıranların Mesajları Silinecektir Müsade Edilmeyecektir Demek . Bu Kadar Moderatör Bunun İçin Varız Benim Göremediğimi Çağla Görmüş Silmiş Sende Alıntılarda Mesaj Belli oluyor Diye sildirmişsin Olay budur Daha Acıklamasını Sen Yapmıs Oldun . Başka Bir Gereklilik Yok Çok Şükür Sen Gerekeni Yapıyorsun Alen Abi . |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle açıklaman için teşekkür ederim..Mesajımın silinme nedeninin,içindeki alıntı'dan dolayı olduğunu bilmediğim için aklıma ilk gelen (alınganlık da yapmış olabilirim) benim fikrimle ters düşülmüş olabileceği idi..ama galiba biraz alınganlık yaptım ve Çağla'nın da kalbini kırdım..ama eminim ki 17 yaşındaki Çağla;50 yaşındaki İrfan abisini hoşgörecektir.. Yaklaşık 3 yıldır forumda hep dikkat ettiğim şey;sebebi ne olursa olsun seviyeyi en azından kendi yazılarımda korumak olmuştur..Bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğimden de kimsenin kuşkusu olmasın..amaç forumumuzun taraflı tarafsız herkesin beğenerek izleyeceği bir platform haline gelmesine katkıda bulunmaktır..Bu hassasiyetin getireceği bazı hataları da moderatör arkadaşlarımın hoşgöreceğine de eminim.. Selamlar..sevgiler.. |
Alıntı:
Bu arada Hakan ile çıktığımız febe maçlarını daha rahat kazanıyoruz.. Hadi hayırlısı olsun, inşallah şu maçtan 3 puan alırız.. |
Türkiye`de Saat: 16:59 . |