![]() |
yaw başta dedik dimi hakem hatası olmasın başka bişey istemiyorz yenilelim hakkeden kazansın ama olmaz bu kadar olmaz pessssssss |
Hakem kararı değil kendi sıradanlığımızla yenildik.. Evet rezalet bir hakem vardı sahada doğrudur ama penaltıyı atmamızı engelleyen hakem değil, 2. dakikada kalemize ilk gelen şutu içeri alan hakem değil, tüm maç boyunca tek pozisyona giremeyen hakem değil, 8 defans oyunusu ile maça çıkan hakem değil, 85. dakikada ikinci santrforunu oyuna alan hakem değil vs vs.. Sabaha kadar sayabiliriz.. Fenerin çirkef futbolcuları varmış oyunu çirkinleştirmişler geçiniz.. Adamlar 2. dakikada golü bulmuşlar, skor avantajıyla şampiyonluk maçında, kendi evlerinde ne yapmalarını bekliyordunuz bizi okşayacaklar mıydı? Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz bir maça ön defans, arka defans şeklinde iki tane 4lü savunma bloğuyla çıkıyoruz.. Hani arkadaki 4lünün hepsi sakat olsa defansta kim oynar diye sorsa biri önünde oynayan 4lüyü söyleriz hemen.. İşte bunların hepsi aynı anda sahada.. Ne için peki gol yememek için.. Savunma futbolu için.. Ne oluyor peki bu savunma futbolu 2 dakika dayanamadan gelen ilk atak da golü yiyor.. Olay neymiş ozaman futbol topla oynanır, top rakipte fazla duruyorsa senin gol atma şansın çok az bununla beraber her an gol yiyebilirsin.. Top sende duruyorsa hem gol yemezsin hem de gol atma ihtimalin var.. Bizde de ne bunu yapabilecek futbolcular var ne de bunu organize edecek birileri var.. Bu takımın tek yapmaya çalıştığı şey savunma yapmak ve mücadele etmek.. Bu da bizi ligde 4. yapabildi ancak.. Hepimize geçmiş olsun.. |
İlk 11'leri görünce dedim, bu maçı almamız imkansız...Maç önceside fazla umutlu değildim zaten, 11'leri gördükten sonra bu daha da netleşti...Maçın başında da gol gelince, al sana Denizli dedim, 60. dakikaya kadar gol yememek için uğraşıp sonra da Holosko'yu sokup maçı koparacağını düşünürsen böyle olur!..Bu gol korkaklığın golüdür, yüreksizliğin golüdür!..Denizli'nin çıkardığı kadro, son senelerde derbilerde çıkan en kötü kadrolardan biridir!..Geçen seneki Fb maçında da yapmıştı aynısını, onu savunanlar vardı, yine savunsunlar bakalım taktik uzmanı Denizli'yi...Yahu bu adam derbilerde, daha doğrusu büyük maçlarda sıfır!..Hep böyleydi, hala böyle, adam ders almıyor bir türlü, sonra gelmiş atıp tutuyor gülüyor... Maç 1-0 bitse, hakemlik bir maç olmasa Denizli yerden yere vurulacak, ama hakem Beşiktaş'ı doğrayınca, Denizli unutuluyor, eksiklerimiz görmezden geliniyor...Beşiktaş dün kazanacak bir oyun oynamamıştır, ama hakem yüzünden puanlarımızın gittiğini de rahatlıkla söyleyebiliriz, pozisyonumuz olmadan maçı tamamladık, ama 2 penaltımız var, bu da Denizli'nin şansı herhal!.. |
bukadar şuursüz korkak hakemmi olur ya resmen maçı yan hakem yönetti yazık cok yazık |
Alıntı:
|
hiç düşündünüzmü hakem maçı adam gibi yönetseydi febeli futbolcular ve taraftarı adam gibi mücadelesini verseydi sonuc ne olurdu ? yenerdik be yenerdik ...adamlar o 1 golü atmasa yine en kötü 0-0 bitecekti .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben illa 0-0 bitecek ti demiyorum ki baska mesajlarımıda okursan anlarsın diyorum ki hakem adam gibi yönetseydi fenevliler çirkefleşmeseydi futbolcularımızın morali düzgün olarak 1-0 dan 2-1 bile alırdık o macı diyorum .. |
Türkiye`de Saat: 03:28 . |