![]() |
eger haber dogruysa delgadonun isi dahada zor olacak cünkü ona olan baski dahada cok büyüyecektir önceden taraftarin yarisi delgadoya güveniyordu öylece yirtiyordu ama artik taraftarin 95%delgadodan umudunu kesti ve artik taraftar delgadonun iki güzel calimina bir uzaktan güzel golüne kanmicak sadece takima olan faydasina bakacaktir delgadonun en fazla 1sene sansi kaldigini düsüniyorum bilemedin 6ay oysaki delgado bize coktan asil klasini göstermesi gerekiyordu o potansiyel cünkü onda var.. |
Doğrusunu söylemek gerekirse ben Delgado'yu özledim.Artık oynarken görmek istiyorum.. |
artık sıkıldım bu adamdan beş para etmez bi topçu |
Bomba gibi gel ya patla yada tüpten git. |
delgado ve bomba ha yahu bi tek zürich maçlarını hatırlıyorum bu adamın onun dışında ligin dip takımlarına karşı oynadığı birazcık iyi futbolu ötesi yok... :) |
Öyle Umuyoruz. Öyle İstiyoruz ! |
delgado nun değerini anlamak istiyorsanız satın bir bakalım alan oluyormu sanmam,ona bu kadar parayı verecek başka takım cıkmaz delgado elde patlayan cinsten bir bomba,,alana ve ondan ümit edene hayırlı olsun...bence Tabata delgadodan daha faydalı bir adam...kaldıki oda bizim ayarımızda bir takımın oyuncusu değil, saygılar.. |
Evet elimizde patlamaya hazır bir bombamız olacak hayırlısıyla.. |
Alıntı:
|
delgado'nun yerine adam koyamadık bu sene ya, adamın ahı tuttu .. çakma tsubasayı koydular yerine noldu o da fos .. alabileceğimiz daha iyi bir adam söleyin o zman, yaşı genç hala iddia ediyorum bize katkısı olacaktır |
Türkiye`de Saat: 02:32 . |