![]() |
ezikbahce bu sene hakederek duble yapti:biggrin::biggrin: |
bilica ölmeden kendi kazdığı mezara girdi! |
Ya hangi birini yazayım.. Bize kupa finalinden sonra başkalarının başarıları ile sevindiğimiz için suçlayıp kendilerinin çoook büyüklüğünü ispatlamaya çalışan ezeli rakibimiz dün gece son dakikada Beşiktaşımızın attığı hayali golle şampiyon olduklarını sanarak sahayı bayram yerine çevirirken acaba neye seviniyorlardı.. Ben adaletin bu kadar fazla tecelli ettiği bir gece görmedim... |
ellerine sağlık... |
Alıntı:
|
Alma Beşiktaşın Ahını Çıkar Aheste Demicem ACITA ACITA ...! :D |
İşte Allah bu kadar büyük abi gün gelir devran döner. Dün akşam bile son pisliklerini yaptılar onu da beceremediler. Maçı tekrar tekrar izledim Colman'ın oynadığı oyuna anlam veremedim. Kanat koridor oldu bir tane müdahalesi yok takım atağa çıkarken topu rakibe verme, bilerek kart görme , rakibe müdahale etmeme hepsini yaptı ama beceriksizler bu fırsatları değerlendiremedi. |
diyecek fazla bisey yok allahin adaleti herzaman yerini bulur |
keser doner sap doner gun gelir hesap doner demisler herkez hakettigini gordu bu sezon fener beni ilgilendirmez ama ertugrulun 2 sene ust uste kurdugu ayri takimlar sampiyon oldular sabirsizligin sonunun selamet olmadigi ortaya cikmisti demekki sabrin sonu selamet atalarimizin sozlerine adam akilli kulak vermek lazim cok guzel ve dogru bir yazi yazmis kardesimiz ellerine saglik +rep |
eline sağlık güzel yazı daha beter olun inşallah ezikler |
Türkiye`de Saat: 05:47 . |