![]() |
Volkan Şen Beşiktaş'ı İstiyor http://resim.haber1903.com/Manset/Gg...ansfercopy.jpg Bursaspor`un transferde ki gözde ismi Volkan Şen, ilk kez geleceği ve transfer söylentileri hakkında Haber1903`e konuştu. Volkan Şen, Haber1903`e verdiği röportajda; `` Beşiktaş`tan şahsıma henüz bir teklif gelmedi.Birinci hedefim Bursaspor`da başarılı olmaktı ve ben bunu bu yıl başardım.Takımım ile şampiyon oldum.Bu şampiyonlukta benim de payım olduğu için çok mutluyum.Bundan sonra ki hedefim ise, Milli takım da uzun yıllar forma giymek ve başarılı olmak.Milli takıma çağrıldığım için çok mutluyum.Avrupadan bana herhangi bir teklif gemedi.Zaten kulübüm ile de sözleşmem 2013 yılına kadar devam ediyor.Kulübüme iletilmiş bir teklif varsa da bana henüz bildirilmedi. Beşiktaş`ta oynamak istermisin? sorusuna; `` Şahsım adıma bir teklif almadım.Ancak bir profesyonel futbolcularız hayata gerçekçi bakmak lazım.Hepimiz bu işten ekmek kazanıyoruz duygusal bakmamak lazım.Oynayabileceğim bir kulübe gitmek isterim.Beşiktaş gibi bir kulüpte her futbolcu futbol oynamak ister.Bana ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetimim de buna müsade ederse Beşiktaş`ta seve seve futbol oynamak isterim.`` diyerek sözlerini tamamladı. |
hic sanmiyorum bursa sampiyon oldu artik kimseyi burakmazlar |
Değerinde teklif verildiği zaman satılmayacak futbolcumuz yoktur demişler.Önemli olan 10milyona değilde daha gerçekçi fiyatlara alabilmek.Şu tabatayı almasaydık volkana verirdik o parayı. |
Bizde Seni Seve Seve Bağrımıza Basarız Ama Bu Sezon Transferin Zor Gibi Duruyor |
quarezma alincaksa gerek yok ayrica 1 yilda parlamis adamlara cok para dokmek mantikli degil bence bursadan turgayi alirsak daha guzel bir is yapmis olacagiz |
Yeni yönetimin transfer politikasını merak ediyorum cidden.Gerçi başlarında Demirören var. Ne kadar değişebilir bilmiyorum ama bekleyip göreceğiz |
Sercan, Volkan, Ozan İpek gibi oyuncuların bu sezon takımdan ayrılacaklarını düşünmüyorum, en azından ben öyle yapardım... Şu anda tarih yazmış durumdalar ve direkt olarak Ş.Liginde oynayacaklar, neden diğer takımlara gitsinlerki... Volkan'ı takımda görmeyi çok isterim aslında ama zor gerçekten, Bursa kolay kolay bırakmaz, bonservisine de en az 10 milyon € biçerler... |
alsak ne olurki mustafa denizli sanki oynatacakta...10 milyon verir aliriz sonra hazirlik maclari disinda forma sansi vermez denizli ve 6 ay gecince baska takima gönderilir....bizim transfer politikamiz bu , 30 yasindan kücüklere mecbur kalmadikca forma vermiyor hoca bari milyonlari veripte bosuna para harcamayin... |
Alıntı:
|
Yalan haber Bursa kimseyi satmaz... |
Türkiye`de Saat: 14:57 . |