![]() |
bursa beşiktaş'a değil artık hiçbir kulübe topçu vermez... |
sen batuyu 2 milyona vereceğine volkan için takasta kullansan 10 kat daha kar elde ederdin ey yönetim. şimdi çırpın dur |
bu haberlere hiç inanmıyorum çünkü Volkan Şen i bırakmaz Bursa başkanı adamlar şampiyonlar liginde oynıyacak hiç bir oyuncusunu bırakmaz o yüzden volkan bjk yi istiyor haberleri tamamen yalandır bana göre .. |
bursa herkezi satar emin olun... volkanın beşiktaşta oynamak istediğini daha öncede söylemiştim... ;) volkan beşiktaşa yakın |
Bursa elindeki kadroyu bozmaz hem volkan direk ŞL de oynayacak ne işi var uefada.. |
UyarDa, BanaDa KoDronun BozuLma oLaSıLıĞı yok Gibi GeLiyor. |
Zapo+Tabata+ bir miktar paraya bu iş olur. O bizi istiyor, biz de O'nu istiyoruz.Sevenlerin arasına girmesinler. |
Adam alenen ben istiyorum dememiş ki eğer teklif gelirse ''profesyoneliz'' oynarım demiş. Başlıklar aldatmasın bizi. |
ya siz hala bu yönetimden transfermi bekliyorsunuz Allah askina , yusuf, ugur, nobre, tabata, rüstü , fink gibi yildizlarimiz var daha ne gerek var transfere |
bursaspor volkan icin ne istediyse simdi daha fazla ister sonucta sampiyon oldular takima büyük katki sagladi böylece degeride arti ama bana göre bursaspor sivassporun yaptigi hatayi yapmicak basarili sezondan sonra oyuncularini satmazlar artik en mantiklisi olur |
Türkiye`de Saat: 04:03 . |