![]() |
Alıntı:
her mac 4 gol yer 2 atar |
-----------------Rüştü------------------ ----------------------------------------- --Ekrem---Toraman---Ferrari---İsmail----- ----------------------------------------- ---Hilbert----Tello---Ernst---Quaresma-- ---------------------------------------- -------------Nihat---Bobo--------------- ----------------------------------------- |
-----------------Rüştü------------------ ----------------------------------------- --Toraman---Sivok---Ferrari---İsmail----- ----------------------------------------- ---Robinho----Necip---Ernst---Quaresma-- ---------------------------------------- -------------Nihat---Bobo--------------- ----------------------------------------- |
Bence her kez nihati 11 yazmis bu adam oynamaz 11 de :) |
Nihat garanti oynar bu sene A milli takımda gösterdiği performans iyiydi forvet alınmazsa başka ilerde nihat la bobo iyi olur . |
q7 bobo delgado birlikte oynarsa müthiş işler yapar özellikle delgado erken form tutarsa bu takım uçar zaten gol yemiyoruz... |
-----------------Rüştü------------------ ----------------------------------------- (ekrem)--rıdvan---toraman---Ferrari---İsmail----- ----------------------------------------- -Quaresma----ballack(guti)---Ernst-----tello ---------------------------------------- -------------Nihat---Bobo--------------- ----------------------------------------- |
herkes kadro yazarken robinho guti ballack ilk 11e koyuyor biz bu futbolculari almadik ki gelin simdiki elimizde olan oyunculardan 11 yazin daha sonra yeni transfer yaparsak tekrardan duzeltiriz ve gerekirse ekleriz. ben gecenlerde yazmistim bir kadro hala ayni fikirdeyim. hocamiz zaten aciklamisti 4-3-3 dizilisinde oynatacak diye bunu da 11 yazarken aklinizda tutun. ben cok merak ediyorum 4-3-3 sisteminde hocamiz hangi futbolculara ilk 11 de sans verecek. bu yuzden kendi dusundugunuz 11 degil de hocamizin cikaracagi 11 sizce nasil olur 4-3-3 sisteminde lutfen. |
.Rüştü .Roberto Hilbert .İbrahim Toraman .Mateo Ferrari .İbrahim Üzülmez .Micheal Fink .Fabian Ernst .Ekrem Dağ .Ricardo Quaresma .Nihat(Robinho?) .Bobo(Nihat) |
3-4-3 isterim. Eski beşiktaşı isterim. 5 gollü maçlar isterim. bıktım be.! |
rüştü ekrem(toraman) ferrari sivok Üzülmez(ismail) ...............ernst....necip.................... Hilbert................................Queresma ....................Bobo........................ |
Alıntı:
|
------------- Rüştü -------------- Toraman -- Sivok -- Ferrari -- İsmail ------------ Ernst ------------ -------- Necip -------- Tello ------- -- Hilbert ----------------- Q7------- --------------- Nihat -------------------- 4 3 3 dizilişine göre kurulacak kadronun bu olacağını düşünüyorum açıkcası yok eğer ilerde forvette nihatı kullanmayacak olursa necipin yanında Uğur izleyip forvette bobo şeklinde olur muhtemelen..Ancak bu kadro dizilişinin ayağa gerçekten iyi pas yapan bir ekip olması durumunda sırtımız yere gelmez derim... |
Alıntı:
|
boboyu ancak ocakta turk yapabiliriz. holosko simdi yapılabilir. bence bu kadroda nobre bile oynayabilr. karambolde atar o. baska turlu atamaz zaten |
-------------Rüştü------------- Ekrem----Ferrari----- Sivok----- Üzülmez ----------Fink-------Ernst-------------- --------------Necip-------------------- Hilbert------------------------------Q7 --------------????????--------------- Sistem 4-3-3 değil.4-2-1-2-1. Oyunkurucusuz yani 10 numarasız bir sistem. Ancak bu sistem Bobo ile olmaz.Pivot santrafor şart. |
------------------Rüştü-------- ---------------------------------- -------sivok-------ferrari------------- ekrem(rdvn)--------------ibo(iso) -------------------------------------------- ---------------guti---------necip(ernst)-------- --------------------------------------------------- hilbert----------------------------------Quaresma --------------------------------------------------- -----nihat(sercan)-------bobo(robinho)-- :P |
Rüştü Toraman Sivok Ferrari İsmail Ernst GUTİ R10 Hilbert Q7 Nihat |
rüştü hilbert toraman ferrari ismail ernst necip guti nihat q7 bobo |
................. Hakan............... ekrem dag........i.toraman........ferrari........ismail ...................ernst.....necip................ .... hilbert..........................................q uaresma ...................robinho.......bobo.......... |
---------------Rustu--------------- Ekrem---Sivok--------Ferrari---İsmail Hilbert----Ernst-------Necip-----Q7 ----------Nihat------Bobo----------- Yedekler: Hakan Arıkan,Toraman,Uzulmez,Rıdvan,Tello,Holosko,Nobre |
--------------rüştü-------------- toraman--sivok--ferrari--ismail ------ernst-----------necip------- --------------guti(delgado)----- ----nihat------------------q7------ --------------bobo---------------- |
Yüklen forum yükleeeeeeen |
bir kaç defa ideal 11 yazdım ama Guti de gelecek heralde hatta Robinho da bu sefer kurmakta zorlanıyorum Allah Schuster'in yardımcısı olsun . |
............................RUSTU................. ............ DAG..........TORAMAN.........FERARI........KOYBASI HILBERT.......ERNST........DELGADO...........QUARE SMA ................NIHAT............BOBO............. ........ AVRUPA 11 ISE SOYLE ..................................RUSTU........... ..................... TORAMAN..........SIVOK................FERARI...... ....KOYBASI .....................ERNST.............FINK....... ................ HILBERT..................DELGADO.................. QUARESMA ........................BOBO...................... .......... Aslinda bu sezon 11 yazmak cok zor. yaziyorum ve degisik sistemlere gore bir cok futbolcu uygun geliyor. keske 11 degil de 13 futbolcu olsa sahada. tello, tabata, holosko, nobre, necip, delinho, vs vs bu futbolculara yer bulmak cok zor. nihat bile zor giriyor ilk 11'e. hocamiz gercekten cok zorlanacak. bir tek zorlanmaycagi yer avrupa olur sanirim. yabanci serbest oldugu icin biraz daha rahat, ve sistem de biraz daha flexi oluyor. uzun lafin kisasi gercekten de cok heycanli bir sezon bizi bekliyor. oteki takimlara bakiyorum daha transfer yapmadilar. heycan veren bir durum yok, sanki bu sezon 9'uncu haftadan ligde kopar gideriz, avrupa maclari da guzelce bol gollu galibiyetler ile seviniriz, taaaaa finale kadar. |
rüştü hilbert i.toraman ferrari i.köybaşı necip ernst onur bayramoğlu(alt yapıda gecen sene transfer edildi izlerseniz anlarsnız neden orta sahaya koyduğumu :) ) Q7 kris boyd podolski on numara bi kadro yaptım ya :) |
------------------Rüştü------------------ Ekrem--------Sivok-----Ferrari--------İsmail -----------------Toraman----------------- Hilbert------------Necip-----------Quaresma ------------------Delgado------------------ -------------------Gyan------------------- Diyelim Asamoah Gyan'ı aldık ki bizim ligte böyle güçlü, kuvvetli santrafor çok iş yapar.O fiziği ve kuvvetiyle tek forvet oynayabilir.Delgado serbest oynayacak.Bu kadroyada Nihat,Ernst,Bobo açıkta kalıyor.Bu kadronun üzerine Delgado,Toramanı çıkarıp Nihatı koyup çift forvete dönüp, orta sahaya Ernst monte edilebilir veya Gyan'ın yerine Bobo olabilir.Ekrem'in yedeği Cumali,Delgado'nun yedeği Onur veya satılmazsa Tabata olabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ama önce guti gelsin abi :D:D |
Alıntı:
|
------------rüştü--------- ekrem--sivok---ferrari--ismail -------hilbert--ernst------ nihat------delgado-----q7 ----------nobre------------ |
-------------rüştü--------------------- ekrem---sivok---ferrari-----köybaşı ---------necip---ernst------------ nihat------delgado--------q7 ----------bobo--------------- |
neden ileri uca nobreyi koydum çünkü arkasındaki adamlar pek pres yapmıyor (nihat-delgado-q7). ama iyi bir forvet alınır pres yapan ozaman nobre gidebilir. |
Bazı yerlerde taraftara hak veriyorum.Takımda yıldız görmek istiyorlar.Bazı yerlerde teknikadamlarada hak veriyorum.Eldeki malzemeden birşeyler yapmak için yırtınıyorlar.Ama yönetime hak verecek bir konu bulmakta biraz zorlanıyor,bulamıyorum. Bu yazdıklarıma paralel olarak mevcut kadronun tek önlibero ile hüsran yaşayacağını,Bobo ile şampiyon olamayacağını,Q7 nin yanlış transfer olduğunu,mevcut kadronunda hangi 11 yapılırsa yapılsın 3. ya da 4. olacağını üzülerek tahmin ediyorum. Bu bir tahmin,tutmazsa yanılmış olurum.Benim böyle bir lüksüm var.Çünkü yanılmaktan başka kaybedeceğim birşey yok.Beşiktaşı yönetenler ise büyük para harcadığında BJK nin yarınlarını karartıyor.Q7 tutmaz ise onun için harcanan para yarınlarda haciz olarak bize geri dönecek.Açıkçası geleceğimiz fb ve gs nin başarısızlığına bağlı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 21:37 . |