![]() |
--------------- Hakan ------------------ --Ekrem --- İ.Toraman--Zapo--- Köybaşı- ------------Necip------Ernst ------------ Hilbert--------- Guti ----------- Quaresma --------------- Bobo(Tekke)-------------- |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
|
Alıntı:
|
böyle oynanıır mı dostum fb deplsmanına gidyioruz naapmıssın.Hilbertte sag açıkta oynayınca tek pozisyonumuz olmuyo o bölgeden.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fb maçının orta sahasına banko Necip,Ernst,Guti derim tabi ki... |
Alıntı:
|
-------cenk------ ---*---*----*--deli ---neco-----ernst--- ---guti----*-----q7-- -------bobo---- |
Alıntı:
Bende böyle düşünüyorum. :) |
Cenk Rıdvan Toraman Sivok Üzülmez(KOYbaşı) Ernst Necip Onur-- Guti --Quaresma Bobo |
Alıntı:
Aynen katılıyorum bu kadroya.Belki Toraman'ın yerine Ersan derim.Birde Tekke'yi görebilsek... |
Alıntı:
Bu kadro güzel ancak bencede denenmesi açısından ersanı toramanın yerinde görmek iyi olabilir..Diğer bir durum ise onur sağ açık pozisyonunda değilde esas mevkisi olan gutinin bulunduğu mevkidir.. |
Onur yerine Ali Kuçik geçsin oraya abi. |
Alıntı:
|
---------------------Rustu------------------- Ridvan----------Zapo-------Sivok----Ibrahim U. ---------------------Ernst------------------- Ekrem-----------Necip--------Guti----------Q7 (Marco) --------------------F.Tekke------------------ Necip yerine Marco oynadiginda, Marco arkada Ernst onde. |
Onur un mevkiisinde şu an Guti oynadığı için onuru sağ tarafa yazdım tabata orada oynıyacağına onur oynasın bence daha faydalı olur . |
Bencede şu aşamada sağ tarafta Onur'u oynatmak en mantıklısı gibi.Sakatlık sıkıntıları içerisinde umarım gençlerden en az 1 tanesini kazanabiliriz. |
Yav Ali Kuçik o bölgenin adamı onu niye oynatmıyosunuz Onur u oraya atıyosunuz hepiniz abi :D Onur gibi oyuncuya daha geniş görüş alanı lazım onu çizgiye hapsetmek çok mantıklı değil bence Ali Kuçik daha dripplingli çabuk hızlanabilen bir oyuncu o daha uygun çizgi bölgesine :F |
Alıntı:
Şu aşamada Onur daha hazır gözüküyor.Ali'nin az biraz daha pişmesi lazım.Kendimi göstericem diye fazla heyecan yapıyor çocuk cağız. :D Onur'un top hakimiyeti kuvvetli.Çizgide rahat sürer topu.En azından sağ tarafa bir çözüm bulunana kadar Onur o bölgeyi sahiplenebilir.Denemekte fayda var diye düşünüyorum.Zaten ortada Guti var, Necip var, Ernst var. :) |
Ali Kuçiği de biraz sakin bir maçta oyuna soksun kendini gösterir abi ya :D porto maçında çocuğu attı oraya ne yapsın anasını satam :D Onur un ben o bölgede tabata yla delgadoyla denediğimiz olaydan farklı olcağını pek düşünmüyorum ya aslında Onur a garezim yok ama kanat olmayan adamlardan (Holosko,Nihat,Tabata,İsmail vs) kanat yapmaya çalışma işinden kesinlikle bana gına geldi abi :D Onur un da bu yolda olabilecek kötü bir sonuçla karşılaşmasını istemiyorum :F |
Aslında o yönde haklısın.Kanat olmayan adamları kanat yapmaya çalıştık sonuç ortada.Nedir bizim bu kanatlardan çektiğimiz.Dedik Q7 geldi artık bizsimde kanatlarımız çalışacak dedik, karşı tarafta orayı kotaracak kadar bile adam bulamadık.Bir daha görmek lazım tabi Ali'yi... |
|
kayseri maçı için cenk hilbert ersan toraman köybaşı holosko necip ernst guti yusuf bobo |
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 02:00 . |